واکنش قالیباف به یاوه‌گویی‌های نتانیاهو: با یک لیوان آب فاضلاب تصفیه شده به دنبال فریب مردم ایران هستند کارشناس روس: سخنان مداخله‌جویانه نتانیاهو، حکومت ایران و هویت ملی ایرانیان را تقویت می‌کند بحران آدم‌ربایی در سوریه؛ ۱۷ مورد طی ۱۰ روز ترامپ خطاب به زلنسکی: هدف نشست با پوتین آتش‌بس است عربستان اظهارات نتانیاهو را محکوم کرد انتقاد ترامپ از رسانه‌ها | «پوتین از قبل برنده شده است» چه حرفی است؟ پاسخ صریح فضائلی به اظهارات محسن هاشمی درباره بیانات ۷ سال پیش رهبر انقلاب واکنش تند قطر به اظهارات جدید نتانیاهو درباره «اسرائیل بزرگ» ترامپ برای دیدار پوتین و زلنسکی شرط گذاشت شرط ترامپ برای دیدار پوتین و زلنسکی چیست؟ حماس از مواضع شجاعانه یمن تقدیر کرد عراقچی به نجف سفر کرد (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات توافقنامه همکاری نظامی میان دمشق و آنکارا اسامی کشور‌های حامی اعطای جایزه صلح نوبل به ترامپ منتشر شد اردن اظهارات نتانیاهو درباره «چشم‌انداز اسرائیل بزرگ» را به شدت محکوم کرد نوش آبادی، مدیر کل مجلس وزارت امور خارجه شد+ سوابق رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه‌قضائیه: سال گذشته، ۱۳۸ نفر از کارکنان دستگاه قضا اخراج یا محکوم شدند (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) پیامد‌های توافق صلح «قفقاز»؛ پایان منازعه دیرینه یا آغاز مسائل ژئوپلیتیک برای ایران و روسیه پزشکیان: رژیم جنایتکار تمام کشور‌های منطقه را حقیر و ذلیل می‌خواهد ولایتی: هر تحولی نزدیک مرزهایمان را به دقت زیر نظر داریم انتشار متن نامه تروئیکای اروپایی به سازمان ملل درباره مکانیسم ماشه واکنش کنایه آمیز پزشکیان به ادعای نتانیاهو آمار شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۷۲۲ نفر رسید (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) لاریجانی در نشست خبری لبنان: تصمیمات بیروت با همفکری مقاومت، برای جمهوری اسلامی قابل احترام است یک تحلیلگر مسائل غرب آسیا: «دالان زنگزور» برای ایران بسیار حیاتی و اثرگذار است | ایران باید برای جلوگیری از اجرای این توافق اقدام کند آیت‌الله علم‌الهدی: دانشگاه فرهنگیان خط مقدم نبرد فرهنگی است واکنش تند اکبر گنجی به نتانیاهو: بزرگترین تروریست جهان کتاب مرا معرفی کرد، صدهزار خاک بر سر من!
سرخط خبرها

فرمانده کل سپاه: برای هر سناریو، وضعیت و حالتی آماده‌ایم

  • کد خبر: ۳۳۸۱۹۴
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۵
فرمانده کل سپاه: برای هر سناریو، وضعیت و حالتی آماده‌ایم
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، با بیان اینکه همیشه گفته‌ایم کاملاً برای هر سناریو، وضعیت و حالتی آماده‌ایم، گفت: ما جنگیده‌ایم، کارآزموده شده‌ایم، قدرت ساخته‌ایم، اعماق سپاه دشمن را می‌بینیم، طرح‌هایمان را کامل کرده و تمرین کرده‌ایم و به دشمنان هشدار می‌دهیم اشتباه نکنند و به پیامد کارهایشان دقیق فکر کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرلشکر حسین سلامی در مجمع فرماندهان بسیج سپاه محمد رسول‌الله (ص)، با بیان اینکه با حضور بسیج، موازنه قدرت به نفع ایران تغییر می‌کند، گفت: با شما حوادث ناممکن، ممکن می‌شود. بسیج استثنایی‌ترین پدیده عالم است که خداوند به واسطه آن، قدرتی استثنایی به این ملت عطا کرده است که به احدی از جهانیان نداده است.

وی با اشاره به اینکه یک خصوصیت قدرتمند بسیج، تمام‌نشدنی بودن آن است، مطرح کرد: تمام نیرو‌های مسلح جهان پایان‌پذیرند و دارای عرض و طول معینی هستند، اما بسیج هرچقدر نبرد‌ها عمق می‌یابد، به جای آنکه کمتر شود، بیشتر می‌شود. هرچه خطر بزرگ‌تر باشد، بسیجیان مطمئن‌تر، شاداب‌تر و قوی‌ترند.

فرمانده کل سپاه، جهان‌بینی بسیج را نشئت‌گرفته از منطق قرآن دانست و افزود: نگرش بسیج به قدرت‌ها، همانی است که قرآن در انتهای سوره حج به آن اشاره فرموده است. خداوند می‌فرماید تمام قدرت‌های غیرالهی اگر مجتمع شوند، قدرت آفرینش یک پشه را ندارند و اگر پشه‌ای چیزی از آنان برباید، نمی‌توانند آن را پس بگیرند. نگاه بسیج به قدرت، این است. کبریایی از آن خداوند است و بسیج، مظهر عزت الهی است.

وی ادامه داد: عزیز کسی است که نه تحقیر، نه ذلت و نه شکست را می‌پذیرد. شما سخت‌ترین مقاطع تاریخ اسلام و ایران را با پیروزی همراه ساخته‌اید. بسیج بود که در نبرد هشت‌ساله، جهان قدرتمند و مستکبر را تسلیم اراده خود کرد. شما فتنه‌هایی را که در سرمنشأ استکبار جهانی ریشه داشت و مأمور ایجاد آشفتگی سیاسی و امنیتی در کشور بود، خاموش کردید.

فرمانده کل سپاه با تأکید بر اینکه ایران در متن یک جنگ همه‌جانبه جهانی قرار دارد، یادآور شد: اینکه شما با وجود جنگ، در سطح جهانی احساس جنگ نمی‌کنید، مربوط به این است که یک قدرت فوق‌العاده قدرتمند وجود دارد که می‌تواند تمام فشار‌های سنگین را مستهلک کند. تحریم یک سیاست کاملاً عمدی و جهانی برای محاصره اقتصادی ملت ایران بوده و هست. اما آیا توانسته است ملت ایران را از حرکت، پیشرفت و سازندگی باز بدارد؟

فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به شکست دشمن در عرصه‌های مختلف، تصریح کرد: در عرصه سیاسی، دشمن می‌خواست ایران را منزوی کند، اما این پروژه نیز شکست خورده است، زیرا ایران آن‌قدر در جهان مؤثر و در منطقه نافذ است که هیچ‌کس نمی‌تواند این ایران بزرگ را از عرصه معادلات دور بدارد.

وی افزود: در جنگ اطلاعاتی نیز دیدید که در حماسه اخیر وزارت اطلاعات، چگونه اقتدار و دست برتر اطلاعاتی ایران، پوسیدگی سیستم امنیتی رژیم صهیونیستی را نشان داد.

سرلشکر سلامی در بخش دیگری از سخنان خود به جنگ فرهنگی و رسانه‌ای اشاره کرد و گفت: این هجوم از طریق رسانه‌ها، فضای مجازی و شبکه‌های ماهواره‌ای یک جنگ واقعی برای جدا کردن جوانان ما از دین، اسلام، نظام و رهبری است. اما در این عرصه هم بسیج است که می‌درخشد و بیرق ارزش‌های اسلام و فضیلت‌ها را در دست دارد و اجازه نمی‌دهد طراحی دشمن برای توسعه ابتذال به ثمر بنشیند.

وی در هشداری خطاب به دشمنان اظهار کرد: ما همیشه گفته‌ایم و امروز هم می‌گوییم که کاملاً برای هر سناریو، وضعیت و حالتی آماده‌ایم. ما جنگیده‌ایم، کارآزموده شده‌ایم، قدرت ساخته‌ایم، اعماق سپاه دشمن را می‌بینیم، طرح‌هایمان را کامل کرده و تمرین کرده‌ایم. به دشمنان هشدار می‌دهیم که اشتباه نکنند و به پیامد کارهایشان دقیق فکر کنند. اگر دست‌هایمان باز شود، پیروزی‌های خارج از تصوری خلق خواهد شد تا دشمن را از تمام کرده‌ها و گفته‌های خود برای همیشه پشیمان کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->