اعتراض ساکنان نیاوران منجر به تعطیلی کنسرت سیروان خسروی شد سعید پیردوست در بیمارستان بستری شد گفت‌و‌گو با علی پیمان، نویسنده و کارگردان مشهدی تئاتر | نمایش «ریگ‌چاه»؛ یادآور اتحاد ملی در روز‌های پرالتهاب ادبیات داستانی دفاع مقدس در طول ۴ دهه چه تغییراتی به خود دیده است؟ «بوی خوش زندگی»؛ روایت محرومیت‌زدایی با زکات در قاب تلویزیون صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۳ مهر ۱۴۰۴ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون در اولین هفته مهر ۱۴۰۴ + اسامی و زمان پخش رونمایی از کتاب خاطرات سرهنگ خلبان «آرتیم ملیکیان» + فیلم آغاز اجرای نمایش بزرگ میدانی - رزمی «۱۸۰۰۱» در مشهد + فیلم حسین سهیلی‌زاده با «پسته خندان» به تلویزیون می‌آید تهران یکی از خیابان‌هایش را به فریدون شهبازیان اهدا کرد تماشاخانه سیار کانون یادآوری دلاوری‌های دفاع مقدس می‌شود دیزنی در مسیر افول قرار گرفت | از موفقیت‌های گذشته تا بحران‌های امروز جایگزین سریال «یزدان» در شبکه تماشا مشخص شد + زمان پخش و خلاصه داستان معرفی سینماهای اصفهانی میزبان جشنواره کودک نمایش خانگی میزبان دوبله‌ فیلم «نقشه فنیقی» شد کمدی فوتبالی «بدون وقت اضافه» برای پخش در شبکه دو دوبله شد بودجه سینمای کودک؛ کمتر از قرارداد یک فوتبالیست گرشا رضایی خواننده «یوز» شد اجرای استانی ارکستر موسیقی ملی ایران در سمنان + عکس
سرخط خبرها

جزئیاتی تازه از اجرای هادی حجازی‌فر در صداوسیما

  • کد خبر: ۳۵۶۴۰۶
  • ۱۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۷
جزئیاتی تازه از اجرای هادی حجازی‌فر در صداوسیما
جزییاتی از مسابقه «صد» با اجرای هادی حجازی‌فر که قرار است از شبکه سه سیما پخش شود، منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از روابط عمومی و رسانه‌های نوین معاونت سیما، مسابقه تلویزیونی «صد» رقابتی در حوزه اطلاعات عمومی است.

محسن نجفی سولاری ـ طراح و تهیه کننده «صد» درباره این مسابقه گفت: این نوع مسابقه ژانری از سرگرمی تلویزیونی است که در آن شرکت کنندگان برای دریافت جوایز با هم رقابت می‌کنند. این مسابقه‌ها معمولاً توسط یک مجری اداره می‌شود که قوانین بازی را توضیح می‌دهد و همچنین در صورت لزوم اظهار نظر می‌کند.

تهیه کننده «صد» افزود: این مسابقه در ۵ فصل با حضور ۵۰۰ شرکت کننده تهیه و تولید شده است و در هر فصل که ۱۲ قسمت است ۱۰۰ شرکت کننده که آزمون‌های مختلفی را از لحاظ آمادگی و اطلاعات عمومی گذرانده‌اند، با هم رقابت می‌کنند. در پایان هر فصل شرکت کننده‌ای که موفق شده است در مراحل مختلف مسابقه بیشترین امتیاز را بگیرد، به عنوان برنده نهایی انتخاب می‌شود.

نجفی سولاری ادامه داد: هادی حجازی فر اجرای این مسابقه را بر عهده دارد. در این مسابقه، شرکت‌کنندگان باید در حوزه‌هایی متنوع از جمله ورزش، هنر، سینما، تلویزیون، موسیقی، ادبیات، ریاضیات، تاریخ، جغرافیا، زبان‌های خارجی، امور فنی، خانه‌داری، آشپزی و بسیاری موضوعات دیگر، دانسته‌های خود را محک بزنند.

تهیه کننده مسابقه «صد» تصریح کرد: دکور برنامه در فضایی بالغ بر ۱۵۰۰ مترمربع ساخته شده است و شرکت کنندگان دو به دو با هم به رقابت می‌پردازند تا نهایت از میان این ۱۰۰ نفر، یک نفر برگزیده می‌شود.

نجفی سولاری خاطرنشان کرد: برای حضور شرکت کنندگان در مسابقه از طریق شبکه سه سیما و فضای مجازی فراخوان اعلام شد و علاقه‌مندان درخواست حضوری دادند و پس از یک طی یک آزمون اولیه و گذراندن چند آزمون تخصصی‌تر و راستی آزمایی حضوری، در نهایت برای شرکت در مسابقه «صد» پذیرفته شدند. از میان حدود ۵۶ هزار نفر برای دو فصل از مسابقه شرکت کننده‌ها را دعوت کردیم.

تهیه کننده ادامه داد: سئوالات به صورت دیداری، شنیداری و پخش ویدئو روی یک «ویدئو وال» نمایش داده می‌شود و شرکت کنندگان جواب مسابقه را می‌دهند.

در «صد» ۱۵۰ نفر هم به عنوان تماشگر حضور دارند و مدت زمان هر مسابقه حدود ۶۰ دقیقه است که به زودی از شبکه سه پخش می‌شود.

ایمان قیاسی- مدیر پروژه و مجری طرح، پریسا آذری- مدیر تولید، مصطفی بیات- مدیر روابط عمومی، وحید شیخ لر، حامد زحمتکش و مرتضی قیاسی- گروه کارگردانی، سعید رضایت- کارگردان تلویزیونی، مسعود رجبیان- طراح نور، محمد میرفتاح- مدیرفنی، حسن خاکبازان- طراح صدا، آریا عظیمی نژاد- آهنگسار، سیدمحمدحسینی گرافیست، مرتضی و مهدی بهبانی- طراح دکور از جمله عوامل برنامه هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->