نگاهی به تازه‌ترین اثر اسامه حجاج، کارتونیست مطرح عرب با موضوع غزه | حقیقت غزه در برابر نمایشی مضحک درباره سیدضیاءالدین سجادی و پژوهش های او درباره خاقانی | نوری که از شرق به غرب تابید اکران پویانمایی «فرمانروای آب» در مناطق بدون سینما سریال جدید وینس گیلیگان در اپل تی وی پلاس + زمان پخش شعار جدید جشنواره امام رضا (ع) مشخص شد: «ایران امام رضا (ع)» آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۴ مرداد ۱۴۰۴) دلتنگی «هوتن شکیبا» برای امیر سریال تاسیان + عکس آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۴ مرداد ۱۴۰۴) کنسرت «رضا فکری» در سالن بزرگ «لیسینسکی زاگرب» آغاز قدرتمند «چهار شگفت‌انگیز» در راه اکران بازگشت عمو‌های فیتیله‌ای بعد از ۱۰ سال به تلویزیون | سریال «دوقلو‌ها در شهر ۵ ستاره» در راه قاب شیشه‌ای آغاز مرحله انتخاب پویش فیلم‌سازی مردمی «وطن به روایت من» رقابت انیمیشن «گل‌های کاغذی» در جشنواره ای ایتالیایی وداع «نازنین بیاتی» با سریال «تاسیان» + عکس «تابستانی که برف آمد» در راه اکران سینما سریال «ده پهلوان» در راه است | عاشقانه دیگر به روایت حسن فتحی پوستر بیست و دومین جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) رونمایی شد انتشار کتاب «شوق ایمان»، خاطرات اولین فرمانده سپاه پاسداران استوری مهسا حجازی، نقش شیرین سریال تاسیان + عکس
سرخط خبرها

ناصر علیخواه، نویسنده و پژوهشگر، در ۸۶سالگی درگذشت

  • کد خبر: ۳۳۸۲۲۵
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۳
ناصر علیخواه، نویسنده و پژوهشگر، در ۸۶سالگی درگذشت
ابوالقاسم ایرانی از درگذشت ناصر علیخواه، معلم و نویسنده و از شاگردان منوچهر آتشی، امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) پس از مدتی تحمل بیماری در منزل شخصی‌اش خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ناصر علیخواه، متولد ۱۳۱۸ در خورموج بوشهر، شاگردِ منوچهر آتشی بود. این دوستیِ «شاگرد-استادی» تا زمانِ درگذشتِ آتشی در سال ۱۳۸۴ ادامه داشت. علیخواه در کنار معلمی به نوشتن روی آورد.

ناصر علیخواه افزون بر معلمی، بیش از ۵۰ سال فعالیت‌های قلمی داشت؛ مقالات اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و نقد ادبی او درباره استان‌های جنوبی با تمرکز بر استان بوشهر و شهر خورموج در نشریات استان بوشهر به ویژه نسیم جنوب به چاپ می‌رسید.

نخستین یادداشتِ او درباره فقر بود که در مجله «خوشه» آن زمان منتشر شد. پس از آن علیخواه کم‌وبیش می‌نوشت و این نوشتن را در دورانِ بازنشستگی به شکلِ جدی‌تر ادامه داد که حاصلِ آن چند کتاب بود.

«نوشتن برای ایران: جستار‌هایی در باب فرهنگ، سیاست و تاریخ»، مجموعه‌ای از چهل مقاله با موضوعاتی از فقر و آموزش در جنوب گرفته تا سیاست‌گذاری و فرهنگ ملی، نوشته‌شده در دوران معلمی و بازنشستگی، به اهتمام دخترش مونا علیخواه منتشر شده است.

«نام‌ها و یادها» کتاب خاطرات، حاشیه‌نویسی‌های ناصر علیخواه بر کتاب‌ها و شخصیت‌های اثرگذار زندگی‌اش؛ تأملاتی عمیق بر تجربه‌های زیسته‌اش در قالب ۲۰۶ صفحه نیز منتشر شده است.

دیوان «مفتون بردخونی»، گزیده‌ای از اشعار سید بهمنیار حسینی بردخونی (مفتون بردخونی)، به اهتمام ناصر علیخواه و منوچهر آتشی، شامل دوبیتی‌ها، غزل‌ها، رباعی‌ها و مثنوی‌ها، توسط انتشارات سولار از دیگر آثار منتشرشده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->