خلع سلاح پرسپولیس به دست خودی ها؛ دورسون، آل کثیر و امیری بدون جانشین جدول هفته پنجم لیگ برتر| تراکتور اوج گرفت، پرسپولیس و استقلال عقب ماندند نتیجه و ویدئو بازی تیم‌های اتلتیکو و رئال مادرید | شکست تلخ آلونسو در لالیگا (۵ مهر ۱۴۰۴) نتیجه و ویدئو بازی تیم‌های برنتفورد و منچستریونایتد | شیاطین روی اعصاب هواداران (۵ مهر ۱۴۰۴) بازگشت آقاسی به تمرینات آبی‌ها پخش زنده بازی برنتفورد مقابل منچستریونایتد (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی لیورپول و کریستال‌پالاس (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین خطیبی در آستانه جدایی از مس پخش زنده بازی منچسترسیتی و برنلی (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی رئال مادرید و اتلتیکومادرید (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین درخواست ایران برای تعلیق عضویت رژیم صهیونیستی در کمیته بین‌المللی پارالمپیک ولاهوویچ در آستانه جدایی از بانوی پیر! بنزما دوباره شاگرد مورینیو می‌شود حیدریان، جدی‌ترین گزینه نیمکت استقلال نازون ۲۷۰ دقیقه در حسرت گلزنی تمجید متفاوت آموریم از ستاره جدید تیمش | امبومو می‌تواند رهبر جدید یونایتد باشد داستان تکرار هندی‌ها برای سفر به ایران | ۳ امتیاز آسیایی در جیب سپاهان؟ آمار و ارقام به‌ضرر پرسپولیس | تاریخ می‌گوید پرسپولیس قهرمان نمی‌شود! والیبال قهرمانی جهان ۲۰۲۵ | جمهوری‌چک مقابل بلغارستان سر خم کرد پیش‌بینی اوپتا از دربی بزرگ مادرید | ژابی آلونسو تاریخ‌ساز می‌شود
سرخط خبرها

میزبانی ایرانی‌ها در لیگ قهرمانان آسیا غیرممکن شد

  • کد خبر: ۳۳۸۷۷
  • ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۶
میزبانی ایرانی‌ها در لیگ قهرمانان آسیا غیرممکن شد
تیم‌های ایرانی هیچ شانسی برای برگزاری مسابقات خود در ایران ندارند.

به گزارش شهرآرانیوز، هنوز تاریخ دقیق برگزاری ادامه فصل جاری لیگ قهرمانان آسیا از سوی AFC اعلام نشده ولی طبق گمانه‌زنی‌های انجام شده، این رقابت‌ها از شهریورماه به صورت متمرکز در یک کشور دنبال می شود تا پرونده فصل جاری بسته شود.


پیش از این از کشورهای مختلفی در غرب آسیا به عنوان میزبان نام برده شده که می توان به قطر، امارات و حتی اردن به عنوان یک کشور بی طرف اشاره کرد اما هنوز AFC میزبان نهایی مسابقات را اعلام نکرده است. با این حال برگزاری مسابقات به صورت متمرکز در کنفدراسیون فوتبال آسیا نهایی شده است.


با این حال AFC به کشورهای عضو مهلت داده تا با در نظر گرفتن وضعیت و زیرساخت های موجود در کشورشان برای میزبانی این مسابقات در دو منطقه شرق و عرب اعلام آمادگی کنند و برای این موضوع هم شرایطی را در نظر گرفته است.

با توجه به مسائل مختلفی از جمله محدودیت پروازهای خارجی، شروع موج دوم کرونا، نبود زیرساخت‌های لازم برای برگزاری تمرینات هر تیم در یک ورزشگاه، مجهز نبودن ورزشگاه های داخلی کشور به تکنولوژی خنک‌سازی یا تهویه برای حفظ سلامت عمومی و همینطور عدم وجود زیرساخت های لازم برای مسائل بازرگانی، حق پخش و دیگر موضوعات اقتصادی مرتبط با لیگ قهرمانان آسیا، ایران در شرایط کنونی قادر به میزبانی این مسابقات نیست و باید خودش را برای حضور در کشور ثالث آماده کند.


فشار مضاعف روی تیم‌های ایران

تیم های ایرانی برای حضور در کشور ثالث باید تمام هزینه ها را هم از جیب خود تقبل کنند که در این وضعیت فشار مضاعفی بر آنها وارد می شود. آنطور که از شواهد و قراین برمی‌آید، قطر میزبان این رقابت ها در منطقه غرب خواهد شد و در واقع باید گفت چهار تیم ایرانی باید خودشان را باید برای اقامتی حدودا ۲۰ روزه در قطر، از محل بودجه باشگاه آماده کنند.


استقلال، پرسپولیس، شهرخودر و سپاهان تیم های ایرانی حاضر در این مسابقات هستند که در فصل جاری هیچ گاه در شهرهای خود میزبانی نکردند و از حیث کسب امتیازات هم در وضعیت خوبی به سر نمی برند و این مسائل وضعیت برای دشوارتر از گذشته کرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->