سخنگوی دولت: براساس منافع ملی درباره مذاکرات تصمیم می‌گیریم آمریکا: بحران سوریه امشب پایان می‌یابد فاکتور خسارت ۲۰۰ میلیون دلاری موشک ایرانی روی میز نتانیاهو حماس: ماندن ارتش اسرائیل در هیچ نقطه از غزه را نمی‌پذیریم سخنگوی سازمان ملل: نامه‌ای درباره مکانیسم ماشه علیه ایران دریافت نکرده‌ایم واکنش عراقچی به حملات رژیم اسرائیل به سوریه | این اتفاق قابل پیش بینی بود وقتی پمپ بنزین، از پزشکیان هم کلاهبرداری می‌کند! ژنرال صهیونیست: حملات به سوریه افزایش می‌یابد بدرقه باشکوه شهید حسین‌نژاد برای بچه محل‌های بلوار لادن مشهد نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حملات اسرائیل به سوریه یک میدان نفتی در شمال عراق هدف حمله پهپادی قرار گرفت (۲۵ تیر ۱۴۰۴) چرا نمایندگان به خداییان برای عضویت در شورای نگهبان رای ندادند؟ رئیس مجلس به ناطق نوری تسلیت گفت دیوان کیفری بین‌المللی با درخواست لغو بازداشت نتانیاهو مخالفت کرد علت حمله مستقیم رژیم صهیونیستی به صداوسیما چه بود؟ آئین بدرقه پیکر شهید سید حسن حسینی نژاد در مشهد برگزار شد + ویدئو (۲۵ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان: مصوبه اخیر شورایعالی فضای مجازی برای حمایت از اقتصاد دیجیتال بود، نه محدودسازی بن گویر: باید الجولانی را ترور کرد آتش‌بس در جنوب سوریه اعلام شد (۲۵ تیر ۱۴۰۴) آمریکا و بحرین توافقنامه همکاری هسته‌ای امضا کردند هدف اسرائیل از حمله به سوریه جولانی چیست؟ سیاستمدار لبنانی: جولانی از دمشق فرار کرده است حمله تروریستی به اتوبوس مسافربری در بلوچستان پاکستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) بزرگترین پالایشگاه اسرائیل به خسارت ۲۰۰ میلیون دلاری ناشی از حمله ایران اعتراف کرد ترکیه حملات رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد حمله رژیم صهیونیستی به ۱۶۰ هدف متعلق به نظام سوریه (۲۵ تیر ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی ساختمان وزارت دفاع سوریه را هدف قرار داد + فیلم (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دبیرکل سازمان ملل خواستار آتش‌بس فوری میان اسرائیل و ایران شد (۲۸ خرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۹۶۳۴
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۸
دبیرکل سازمان ملل خواستار آتش‌بس فوری میان اسرائیل و ایران شد (۲۸ خرداد ۱۴۰۴)
آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل در پی حملات رژیم اسرائیل به ایران، خواستار آتش بس فوری میان اسرائیل و ایران شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل روز چهارشنبه به وقت محلی در نشستی با خبرنگاران با اشاره به تاکید دبیرکل سازمان ملل بر لزوم آتش‌بس بین اسرائیل و ایران به نقل از آنتونیو گوترش گفت: من همچنان عمیقاً نگران تشدید درگیری‌های نظامی در خاورمیانه بین اسرائیل و ایران هستم.

دبیرکل سازمان ملل متحد تاکید کرد: «درخواست خود را برای کاهش فوری تنش‌ها که منجر به آتش‌بس شود، تکرار می‌کنم» و از همه می‌خواهم که از گسترش این درگیری جلوگیری کنند.

وی درباره مداخله سایر کشور‌ها در این درگیری هشدار داد و تاکید کرد که هر گونه مداخله نظامی در این جنگ، «می‌تواند پیامد‌های بسیار نه تنها برای طرف‌های درگیر، بلکه برای کل منطقه و صلح و امنیت بین‌المللی به طور کلی گسترده‌ای داشته باشد.»

گوترش با محکوم کردن حمله به غیرنظامیان و خسارات و جانی و مالی به آنها گفت: از دست رفتن غم انگیز و غیرضروری جان انسان‌های بی‌گناه و صدمات وارده به غیرنظامیان و همچنین تخریب خانه‌ها و زیرساخت‌های حیاتی غیرنظامی را محکوم می‌کنم.

دبیرکل سازمان ملل تاکید کرد: دیپلماسی همچنان بهترین و تنها راه برای رسیدگی به نگرانی‌ها در مورد برنامه هسته‌ای ایران و مسائل امنیتی منطقه‌ای است.

گوترش تاکید کرد: منشور سازمان ملل متحد همچنان چارچوب مشترک ما برای نجات مردم از بلایای جنگ است. من از همه کشور‌های عضو می‌خواهم که به طور کامل از منشور و قوانین بین‌المللی، از جمله قوانین بین‌المللی بشردوستانه، پیروی کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->