راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

چرا باید از اخبار تلخ دوری کنیم؟

  • کد خبر: ۳۴۰۴۷۳
  • ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۵
چرا باید از اخبار تلخ دوری کنیم؟
یک روانشناس راهکار‌هایی را برای تقویت تاب اوری در بحران ارائه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، اصغر کیهان نیا گفت: تاب‌آوری توانایی فرد برای بازگشت به تعادل پس از فشار یا آسیب روانی است و در این دوران، انسان به‌واسطه اخبار ناگوار، افزایش ناامنی اقتصادی، و تغییرات پیاپی در قوانین و تصمیمات، دچار بی‌ثباتی روانی می‌شود.

وی افزود: محدود کردن زمان مصرف اخبار شنیدن مستمر اخبار تلخ باعث افزایش استرس، سردرگمی و احساس ناتوانی می‌شود. پیشنهاد ما این است که هر فرد حداکثر یک تا یک‌ونیم ساعت در روز اخبار را آن‌هم فقط از منابع رسمی داخلی دنبال کند و از از تفسیر‌های ماهواره‌ای و ضد و نقیض دوری کنید، بسیاری از کانال‌های ماهواره‌ای در حال پخش تحلیل‌هایی هستند که بر اساس منافع خودشان تدوین شده‌اند، سپردن گوش به آنها، فرد را دچار تضاد اطلاعاتی و ناامیدی شدید می‌کند، بنابراین این منابع باید از زندگی روزمره حذف شوند.

قطع زنجیره تلفن‌های اضطراب زا در این شرایط

کیهان نیا ادامه داد: تماس‌های پی‌درپی با اعضای خانواده برای شنیدن و گفتن خبر‌های تلخ فقط منجر به تقویت اضطراب جمعی می‌شود. بهتر است اعضای خانواده به‌جای این تماس‌ها، زمان‌هایی برای گفت‌و‌گو‌های آرام و بدون بار منفی در نظر بگیرند.

پرهیز مطلق از مشاهده محتوای تلخ و خشونت‌آمیز

وی افزود: دیدن تصاویر و شنیدن اخبار فجایع، حتی اگر فرد نقشی در آن نداشته باشد، می‌تواند به شدت روان او را تحت تأثیر قرار دهد. این آثار ممکن است در قالب افسردگی، اضطراب یا اختلال خواب خود را نشان دهند.

عدم گوش دادن به موسیقی‌های غم‌انگیز

کیهان نیا خاطر نشان کرد: موسیقی‌های حزن‌انگیز به‌ویژه در دوران بحران می‌توانند افسردگی را تشدید کنند. بهتر است موسیقی‌های ملایم بی‌کلام یا موزیک‌های انرژی‌بخش جایگزین شوند و با کسانی که مدام ناله می‌کنند، شکست خورده‌اند یا دنیا را سیاه می‌بینند، اثر مستقیمی بر کاهش انرژی روانی ما دارد. در عوض، باید با افراد شاد و امیدوار معاشرت کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->