بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود وزیر دفاع روسیه: اوضاع در خاورمیانه به‌شدت بدتر شده است بقایی: ایران مصمم به حفظ حق قانونی استفاده از انرژی صلح آمیز هسته‌ای است ویتکاف: برداشتن برخی تحریم‌های ایران، پیامی به تهران و پکن است اردوغان: اسرائیل با بی‌ثبات‌کردن منطقه، امنیت خود را تضمین نخواهد کرد یک نماینده مجلس مطرح کرد: شکست کودتای استکبار علیه جمهوری اسلامی ایران ترامپ: خبرنگار سی‌ان‌ان را توبیخ و مثل سگ اخراج کنید جولانی: مذاکرات غیرمستقیم با اسرائیل در جریان است ضربه مهلک ایران به مراکز تربیت خلبانان و مهندسان صنایع تسلیحاتی اسرائیل دیدار پزشکیان با فرماندهان و جمعی از کارکنان فراجا | تقدیر رئیس جمهور از تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان فراجا دستگیری جاسوس‌های اسرائیل در استان‌های اصفهان و فارس (۴ تیر ۱۴۰۴) تشکیل شورای معاونین وزارت اطلاعات با حضور پزشکیان صهیونیست‌ها ۴۰ هزار ثبت خسارت در جنگ ۱۲ روزه ثبت کردند طرح بازسازی مناطق خسارت دیده از حمله اسرائیل به ایران نهایی شد یک مقام روسی: اصرار بر غنی‌سازی صفر در ایران مغایر ان‌پی‌تی است وزیر دفاع به چین سفر کرد + فیلم ابراز امیدواری اردوغان برای پایداری آتش‌بس بین اسرائیل و ایران اعزام ۷۲۰۰ خادم در قالب گروه‌های مختلف از خراسان رضوی به مناطق خدمت‌رسانی پیاده‌روی اربعین ۱۴۰۴ واکنش تند ویتکاف پس از افشای اطلاعات نتایج حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران نظر آمریکایی‌ها درباره حمله ترامپ به تاسیسات هسته‌ای ایران چیست؟ گزارش وزارت اطلاعات از «مصافی شدید و بی‌امان در لایه‌های پنهان جبههٔ نبرد با استکبار و صهیونیزم» (۴ تیر ۱۴۰۴) اذعان بن گویر به نقض آتش بس از سوی «اسرائیل» سردار شادمانی به شهادت رسید | قرارگاه خاتم‌الانبیاء: انتقام سختی در انتظار جنایتکارانی است که دست خود را به خون شهید شادمانی آلوده کردند اولیانوف به تعلیق همکاری ایران با آژانس اتمی واکنش نشان داد
سرخط خبرها

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز پاسخ داد: آیا تنگه هرمز بسته می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۴۰۵۱۷
  • ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۴
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز پاسخ داد: آیا تنگه هرمز بسته می‌شود؟
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درخصوص بسته‌شدن تنگه هرمز توضیحاتی ارائه کرد.

اسماعیل کوثری در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص بسته‌شدن تنگه هرمز، اظهار کرد: این موضوع در حال بحث و بررسی است و زمانی که به نتیجه نهایی برسد، اقدام می‌شود. من تصمیم‌گیرنده نیستم. اما‌ این موضوع در کمیسیون مطرح و به مراجع مربوطه پیشنهاد شده است که آنجا باید تصمیم نهایی اتخاذ شود؛ لذا باید فعلاً منتظر بمانیم.

وی افزود: بسته‌شدن تنگه هرمز هیچ کاری برای ما ندارد و در کوتاه‌ترین زمان نیروی دریایی سپاه می‌تواند به‌راحتی آن را ببندد و از تردد‌ها جلوگیری کند؛ کمااینکه ناو‌های دشمن نمی‌توانند نزدیک شوند، چون خوراک قایق‌های تندرو سپاه می‌شوند، امروز جرئت نمی‌کنند نزدیک شوند؛ چون می‌دانند مورد هدف موشک‌های ما قرار می‌گیرند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درخصوص حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران، گفت: واقعیت این است که رژیم منحوس و غیرقانونی اشغالگر گمان می‌کرد که می‌تواند طی ۳ روز با ترور فرماندهان، دانشمندان هسته‌ای و قتل‌عام مردم، به یک نتیجه سریع برسد و کاری کند که ما نتوانیم حرکتی کنیم؛ اما با تدابیر عالی و حساب‌شده فرمانده کل قوا، فرماندهان در کمتر از ۱۲ ساعت پس از آغاز تجاوز به ایران، معرفی شدند و مدیریت کار را آنچنان آغاز کردند که دشمن به‌هیچ‌عنوان فکرش را هم نمی‌کرد.

کوثری در ادامه خاطرنشان کرد: خیال می‌کردند اگر فرماندهان عالی‌رتبه ما را بزنند، تا زمانی که جایگزین شوند یک هفته طول می‌کشد و طی این مدت آن‌قدر فشار وارد می‌کنند که به نتیجه مطلوب برسند؛ اما طبق معمول، مقام معظم رهبری این تهدیدات را تبدیل به فرصت کردند و در همین مدت، با موشک‌هایی که رها شد و دقیقاً به اهدافی که پیش‌بینی شده بود اصابت کرد، حیرت‌زده شده و متوسل به آمریکا شدند. درواقع یک شکست اولیه به‌تمام‌معنا را از ضرب‌شست ما خوردند و شیطان بزرگ را وارد صحنه کردند.

وی افزود: ترامپ که فهم و شعور ندارد و خیال می‌کند با زورگویی و قلدری و هدف‌قراردادن تأسیسات هسته‌ای، می‌تواند به اهداف کثیف خود برسد. به لطف خدا، این رژیم غیرقانونی رها نخواهد شد و حمله‌های ایران تا نابودی این رژیم ادامه پیدا خواهد کرد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از طرفی، مراکز و مقر‌های آمریکا در منطقه مدنظر است و حتی ناو‌های این‌ها که به این راحتی می‌توانند به مرز‌های ما نزدیک شوند، از ترس موشک‌های ما به نقاط دور می‌روند که به حساب آن‌ها هم در دریا‌ها خواهیم رسید؛ بلایی به سرشان خواهد آمد که از کرده خود پشیمان شوند.

کوثری درباره اعلام موضع متناقض آمریکا درخصوص جنگ اسرائیل و ایران، خاطرنشان کرد: ترامپ یک‌بار اعلام می‌کند که مراکز هسته‌ای را مورد هدف قرار دادیم و یک‌بار اعلام می‌کند که مورد هدف قرار ندادیم! عقل ندارد و نمی‌دانم مردم آمریکا چطور به او رأی دادند! حاج‌قاسم فرمودند قمارباز است، زمانی که طرف مقابل ضربه می‌زند برای فریب‌دادن کوتاه می‌آید؛ اما این فریب‌ها را ما پشت سر گذاشتیم و قطعاً به سزای اعمالش خواهد رسید.

بسته شدن تنگه هرمز چه فایده‌ای دارد؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->