وزیر دفاع روسیه: اوضاع در خاورمیانه به‌شدت بدتر شده است بقایی: ایران مصمم به حفظ حق قانونی استفاده از انرژی صلح آمیز هسته‌ای است ویتکاف: برداشتن برخی تحریم‌های ایران، پیامی به تهران و پکن است اردوغان: اسرائیل با بی‌ثبات‌کردن منطقه، امنیت خود را تضمین نخواهد کرد یک نماینده مجلس مطرح کرد: شکست کودتای استکبار علیه جمهوری اسلامی ایران ترامپ: خبرنگار سی‌ان‌ان را توبیخ و مثل سگ اخراج کنید جولانی: مذاکرات غیرمستقیم با اسرائیل در جریان است ضربه مهلک ایران به مراکز تربیت خلبانان و مهندسان صنایع تسلیحاتی اسرائیل دیدار پزشکیان با فرماندهان و جمعی از کارکنان فراجا | تقدیر رئیس جمهور از تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان فراجا دستگیری جاسوس‌های اسرائیل در استان‌های اصفهان و فارس (۴ تیر ۱۴۰۴) تشکیل شورای معاونین وزارت اطلاعات با حضور پزشکیان صهیونیست‌ها ۴۰ هزار ثبت خسارت در جنگ ۱۲ روزه ثبت کردند طرح بازسازی مناطق خسارت دیده از حمله اسرائیل به ایران نهایی شد یک مقام روسی: اصرار بر غنی‌سازی صفر در ایران مغایر ان‌پی‌تی است وزیر دفاع به چین سفر کرد + فیلم ابراز امیدواری اردوغان برای پایداری آتش‌بس بین اسرائیل و ایران اعزام ۷۲۰۰ خادم در قالب گروه‌های مختلف از خراسان رضوی به مناطق خدمت‌رسانی پیاده‌روی اربعین ۱۴۰۴ واکنش تند ویتکاف پس از افشای اطلاعات نتایج حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران نظر آمریکایی‌ها درباره حمله ترامپ به تاسیسات هسته‌ای ایران چیست؟ گزارش وزارت اطلاعات از «مصافی شدید و بی‌امان در لایه‌های پنهان جبههٔ نبرد با استکبار و صهیونیزم» (۴ تیر ۱۴۰۴) اذعان بن گویر به نقض آتش بس از سوی «اسرائیل» سردار شادمانی به شهادت رسید | قرارگاه خاتم‌الانبیاء: انتقام سختی در انتظار جنایتکارانی است که دست خود را به خون شهید شادمانی آلوده کردند اولیانوف به تعلیق همکاری ایران با آژانس اتمی واکنش نشان داد گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور مصر: ایران آماده همکاری برای ارتقای شرایط امنیتی و تقویت صلح و ثبات منطقه است بیانیه دولت جمهوری اسلامی ایران به مردم ایران (۴ تیر ۱۴۰۴) ترامپ: جنگ ایران و اسرائیل تمام شده است ترامپ ادعا کرد که هفته آینده با ایران مذاکره می‌کند
سرخط خبرها

مجلس طرح «تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی» را تصویب کرد

  • کد خبر: ۳۴۱۱۸۶
  • ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۲
  • ۱
مجلس طرح «تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی» را تصویب کرد
در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی، طرح تعلیق همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تصویب رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی امروز (۴ تیر ۱۴۰۴) با اعلام این خبر گفت: صبح امروز، جلسه علنی مجلس به ریاست محمدباقر قالیباف تشکیل شد.

علیرضا سلیمی توضیح داد: در این جلسه، کلیات و جزئیات طرح تعلیق همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تصویب مجلس رسید.

این عضو هیئت‌رئیسه مجلس افزود: طبق مصوبه مجلس در طرح تعلیق همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، مأموران آژانس حق ورود به کشور برای بازرسی ندارند؛ مگر اینکه امنیت تأسیسات هسته‌ای و فعالیت صلح‌آمیز هسته‌ای کشور تضمین شود و این هم منوط به موافقت شورای عالی امنیت ملی است.

وی ادامه داد: مجلس در مصوبات خود، برای کسانی که اجازه ورود مأموران آژانس به کشور را می‌دهند، مجازاتی تعیین کرده است. مصوبات مجلس شامل همکاری‌های پادمانی و فراپادمانی می‌شود.

این عضو هیئت‌رئیسه مجلس همچنین گفت: در جلسه امروز مجلس، کلیات طرح مربوط به تعیین مجازات برای افراد دارای پهپادهای غیرمجاز به تصویب رسید. با توجه به تعدد پیشنهادات نمایندگان، مقرر شد این طرح به صورت دوشوری بررسی شود؛ لذا به ‌کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ارجاع شد.

سلیمی با اشاره به حضور وزیر کشاورزی در جلسه امروز گفت: نوری، وزیر کشاورزی، گزارشی درباره تأمین کالاهای اساسی به مجلس ارائه کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۴
0
0
خروج از ان پی تی ارجحیت دارد و لازم است ولی حداقل شروط همکاری با آژانس نیز باید همان شروط تشکیل آن باشد. یعنی شروع فرآیند خلع سلاح کشورهای دارای سلاح هسته ای از جمله آمریکا. بازگرداندن کشورهلیی که با رعایت نکردن منع گسترش هسته ای شده اند از جمله هند به خالت غیر هسته ای. مجبور کردن کشورهای که عضو معاهده نیستند ولی سلاح هسته ای دارند ه پذیرش معاهده مانند اسراییل. جبران خسارت های هسته ای وارد شده به ایران چه در قبل و چه در جریان حمله اخیر به عنوان جبران کوتاهی در وظیفة آژانس و کمک به کشورها برای بهره مندی از انرژی صلح آمیز هسته ای. عادی شدن روند بازرسی میان اعضای معاهده و لغو هرگونه تبیض و اضافه کردن نظارت به دلیل شک های مبهم و بالاخره تضمین کامل سری بودن اطلاعات و قبول مسوولیت درز کردن آنها به خارج از آژانس به عنوان یک پرونده کیفری بین المللی.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->