ویدیو | سخنگوی آموزش‌و‌پرورش: مشخص نیست سال آینده آزمون استخدامی داریم یا نه تحصیل ۴۵هزار دانشجوی ایرانی در خارج از ایران مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری: تناسبی بین حقوق بازنشستگان و تورم وجود ندارد از فرصت طلایی اهدای پلاسمای خون غافل نشوید | مایعی هم‌سنگ خون برگزاری آزمون برای نزدیک به ۶۰۰هزار متقاضی استخدام در آموزش و پرورش ۲۳ مجروح در حادثه‌ای در یک شهربازی عربستان سعودی + فیلم علت مشاهده دود در محدوده بیمارستان قائم(عج) مشهد چه بود؟ + فیلم (۹ مرداد ۱۴۰۴) تخفیف ۸۰ درصدی هتل‌ها در جشنواره تابستانی کیش ویدیو | رکورد گرمای هوا در مرداد شکسته شد ویدیو | سرقت مسلحانه از مغازه سکه و طلای خیابان ولی‌عصر(عج) تهران تولیت حرم مطهر حضرت معصومه(س) در بیمارستان بستری شد حریق یک اتوبوس در محور سمنان-مشهد (۹ مرداد ۱۴۰۴) راهنمای سلامت در سفر‌های تابستانی چطور از دیابت نوع ۲ پیشگیری کنیم؟ چطور از کودکان در گرمای شدید محافظت کنیم؟ چرا پزشکان عمومی خدمات زیبایی انجام می‌دهند؟  نکاتی ضروری برای مادران شیرده در مسیر اربعین علل بروز اسهال در کودکان چیست؟ آیا بدون فعالیت ورزشی می توان وزن کم کرد؟ اهدای خون، زندگی دوباره در رگ‌های جامعه | گزارش شهرآرانیوز به‌مناسبت فرارسیدن روز اهدای خون گم شدن جنین‌ها پای بازرسان وزارت بهداشت را به بیمارستان باز کرد اغفال دختر جوان توسط ۲ موادفروش شیطان‌صفت تأکید رئیس سازمان محیط زیست بر نگاه کارشناسی در حفظ غار‌ها دستگیری قاتل فراری به جرم کشتن برادر قاتل الهه حسین‌نژاد به قصاص محکوم شده است نه اعدام «غفلت و بی‌توجهی»، شایع‌ترین نوع کودک‌آزاری و «انزوای اجتماعی»، مهم‌ترین نوع مشکلات ارتباطی کودکان سند مالکیت چند بنای مهم تاریخی به دستگاه‌های متولی اهدا شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) وصول جریمه ۲ میلیارد ریالی از شکارچیان غیرمجاز در تهران بازنگری در سهمیه‌های کنکور در صورت تصویب از سال آینده اعمال خواهد شد
سرخط خبرها

دلمه سیرابی، غذایی با عمر ۵۰۰ ساله است+ طرز تهیه

  • کد خبر: ۳۴۱۴۶
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۳
دلمه سیرابی، غذایی با عمر ۵۰۰ ساله است+ طرز تهیه
کسانی که به کله پاچه علاقه مندند قطعا سیرابی نیز خورده اند سیراب گوسفند بسیار لذیذ است و خواص فراوانی دارد و معمولا به صورت آبپز تهیه می‌شود، ولی امروز تصمیم داریم غذایی جدید را با سیراب به شما آموزش دهیم. برای یادگیری تهیه دلمه سیرابی با ما همراه باشید.
به گزارش شهرآرانیوز، «گیپا» در واقع همان دلمه سیرابی است، غذایی لذیذ که در اصفهان، کرمان و لرستان با مواد میانی متفاوتی پخت می‌شود. اگر اهل سیرابی باشید، حتما از خوردن این غذا هم لذت می‌برید. سیرابی کلسیم و ویتامین «۶B» فراوانی دارد و برای کم خونی و زخم معده غذایی عالی است. همچنین در مقایسه با گوشت گوسفندی و گوساله کالری بسیار کمی دارد و شما را چاق نمی‌کند.
 
مناسب برای: ۶ نفر
 

زمان برای پخت:١٨٠ دقیقه

موادلازم برای تهیه دلمه سیرابی:

برنج: ٣ پیمانه
لپه: یک پیمانه
گوشت بوقلمون چرخ شده: ۱۵۰گرم
سبزی معطر: یک پیمانه
پیاز: ٢ عدد
سیر: ٣ حبه
سیراب و شیردان: یک عدد
نمک، زعفران: به میزان لازم
رب، زردچوبه: به میزان لازم
فلفل سیاه و دارچین: به میزان لازم

طرز تهیه دلمه سیرابی:

برای تهیه مواد میانی غذا، یک پیاز رنده کنید و تفت بدهید تا کمی سبک شود. گوشت بوقلمون یا مرغ چرخ شده را به آن اضافه کنید و کمی دیگر آن را تفت بدهید. حالا زعفران، نمک و فلفل را به مواد بیفزایید. بعد هم سبزی معطر را اضافه کنید.
لپه‌ای را که از قبل پخته ایم، همراه با برنجی که چند ساعت خیسانده شده باشد، به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و گوشه‌ای بگذارید تا کمی سرد شود.
 
سیرابی و شیردان را بعد از شستن، به اندازه دلخواه برش بزنید و داخل آن را با مواد آماده شده پرکنید. سپس با نخ و سوزن بدوزید.
 
پیاز باقی مانده را رنده کنید و درون قابلمه‌ای تفت بدهید. سپس سیر رنده شده و بعد هم رب و ادویه را به آن اضافه کنید. دلمه‌ها را داخل قابلمه سرتفت بدهید و زیر و رو کنید. بعد هم آب جوش روی آن بریزید و بگذارید خوب بپزد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->