سرنوشت لایحه فرونشست زمین در مجلس به کجا رسید؟ دستور اقدامات مقابله‌ای و پیشگیرانه فوری در برابر «حشره سنک» در مشهد حریق کنتور برق در خیابان بابانظر (۳ شهریور ۱۴۰۳) مرگ تلخ مادر باردار و دختر خردسال مشهدی در دریای خزر (۳ شهریور ۱۴۰۳) پیام وزیر جدید آموزش و پرورش درباره دغدغه‌های معیشتی فرهنگیان تمهیدات ترافیکی پلیس راهور برای روز اربعین در مشهد (۳ شهریور ۱۴۰۳) ستاد مرکزی اربعین: زائران روز اربعین به کشور برنگردند قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی در شب به سلامتی شما آسیب می‌رساند هواشناسی: دمای ۴۸ درجه‌ای در شهر‌های زیارتی عراق به ثبت رسید ویدئو | لحظه دیده شدن پلنگ ایرانی در پناهگاه حیات وحش حیدری نیشابور (۳ شهریور ۱۴۰۳) دومین مورد آبله میمونی جهش‌یافته در خارج از آفریقا تایید شد سردار رادان: ۲.۵ میلیون زائر تاکنون از عراق بازگشته‌اند (سوم شهریور ۱۴۰۳) سازمان اورژانس کشور: روند کاهشی موارد غرق‌‍شدگی در استان‌های خراسان تغییر در نرخ اضافه‌کار پرستاران و استخدام نیرو‌های جدید (سوم شهریور ۱۴۰۳) راه‌های موثر برای مبارزه با حشره «سِنَک» ستاد اربعین هلال احمر:۲۵۳ زائر مصدوم و جان‌باخته به داخل کشور انتقال یافتند تصادف شدید موتورسیکلت و خودرو در بلوار شریعتی مشهد + جزئیات (۳ شهریور ۱۴۰۳) تحویل وزارت میراث فرهنگی به صالحی امیری با حضور عزت الله ضرغامی دستگیری ۵ متهم درگیری مسلحانه در مشهد + فیلم دبیر انجمن علمی داروسازان ایران: به دلیل اعمال تحریم‌ها، با کمبود دارو‌ مواجه هستیم پلیس هرمزگان از کشف هروئین در چند بسته‌ شیرخشک‌‌‌ خبر داد ویدئو | لحظه انفجار خودروی سواری پس از تصادف با تریلی در محور ایلام-مهران (۲ شهریور ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

چرا با انجام حجامت نمی‌توان خون اهدا کرد؟+ آداب حجامت

  • کد خبر: ۳۴۱۴۸
  • ۲۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۷:۱۰
چرا با انجام حجامت نمی‌توان خون اهدا کرد؟+ آداب حجامت
طب سنتی از دیر باز در کشور ما طرفداران بسیار داشته است. کم نیستند افرادی که با وجود پیشرفت‌های گوناگون در عرصه‌های مختلف درمانی، باز هم از روش‌های سنتی استفاده می‌کنند. حجامت یکی از این روشهاست.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق قوانین سازمان انتقال خون، فردی که حجامت کرده است تا یک سال نباید خون اهدا کند. این موضوع هم به دلیل احتمال انتقال بیماری‌های منتقل شونده از خون است و هم بحث کم خونی فردی که حجامت کرده و حالا متقاضی اهدای خون است. از این رو، بهتر است ابتدا خون اهدا کنید، سپس بعد از گذراندن فاصله زمانی مشخص برای حجامت مراجعه کنید.

طبق آداب حجامت کنیم

گذشته از توصیه‌هایی که قبل و بعد حجامت می‌شود، هنگام حجامت هم لازم است آدابی رعایت شود که به کیفیت بهتر عمل کمک کند.

هنگام حجامت، به حالت چهارزانو و بدون کفش و عینک و در صورت امکان، رو به قبله بنشینید.

قبل از شروع حجامت ٣ بار از خداوند طلب خیر کنید. برای نمونه بگویید: أستخیرُ ا... برحمتِهِ خِیَرَه فی عافیه.

از پراکندگی حواس بپرهیزید و بر خواندن آیةالکرسی و ذکر صلوات مداومت کنید.

پس از ایجاد خراش‌های حجامت، دعای ویژه حجامت را تلاوت کنید: «بسم ا... الرحمن الرحیم أعوذ با... الکریم فی حجامتی من العین فی الدم و من کل سوء و أعلال و أسقام و أوجاع و أمراض و أسالک العافیه و المعافاه و الشفاء من کل داء؛ به نام خداوند رحمان رحیم. در حجامت خویش، به خداوند کریم پناه می‌برم از انحراف در خون و از تمام بدی ها، بیماری ها، ناخوشی ها، درد‌ها و مـرض ها، و عـافیت و دورشدن مریضی‌ها و شفای تمام بیماری‌ها را از تو [ای خداوند کریم]درخواست می‌کنم.»

برای حجامت به کجا مراجعه کنیم؟

این روز‌ها خیلی‌ها دست به تیغ شده اند و حجامت می‌کنند، در حالی که حجامت به تخصص نیاز دارد. یعنی افزون بر اینکه حجام باید بداند برای چه بیماری‌ای چه موضوعی را حجامت کند، باید بداند که پیش شرط‌های لازم برای آن چیست.

همچنین رعایت نکات بهداشتی هم ضروری است. از این رو، حتی اگر متخصص طب سنتی حجامت خاصی را برای شما تجویز می‌کند، برای انجام حجامت هم باید تنها به مراکز درمانی دارای مجوز که پزشک در محل وجود دارد مراجعه کنید تا اگر به هر دلیلی اتفاقی در زمان خون گیری افتاد، پزشک بتواند اقدامات درمانی لازم را انجام بدهد.

برای این منظور، سلامت کده‌های طب سنتی در سطح شهر گزینه مناسبی هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->