به گزارش شهرآرانیوز، طبق قوانین سازمان انتقال خون، فردی که حجامت کرده است تا یک سال نباید خون اهدا کند. این موضوع هم به دلیل احتمال انتقال بیماریهای منتقل شونده از خون است و هم بحث کم خونی فردی که حجامت کرده و حالا متقاضی اهدای خون است. از این رو، بهتر است ابتدا خون اهدا کنید، سپس بعد از گذراندن فاصله زمانی مشخص برای حجامت مراجعه کنید.
گذشته از توصیههایی که قبل و بعد حجامت میشود، هنگام حجامت هم لازم است آدابی رعایت شود که به کیفیت بهتر عمل کمک کند.
هنگام حجامت، به حالت چهارزانو و بدون کفش و عینک و در صورت امکان، رو به قبله بنشینید.
قبل از شروع حجامت ٣ بار از خداوند طلب خیر کنید. برای نمونه بگویید: أستخیرُ ا... برحمتِهِ خِیَرَه فی عافیه.
از پراکندگی حواس بپرهیزید و بر خواندن آیةالکرسی و ذکر صلوات مداومت کنید.
پس از ایجاد خراشهای حجامت، دعای ویژه حجامت را تلاوت کنید: «بسم ا... الرحمن الرحیم أعوذ با... الکریم فی حجامتی من العین فی الدم و من کل سوء و أعلال و أسقام و أوجاع و أمراض و أسالک العافیه و المعافاه و الشفاء من کل داء؛ به نام خداوند رحمان رحیم. در حجامت خویش، به خداوند کریم پناه میبرم از انحراف در خون و از تمام بدی ها، بیماری ها، ناخوشی ها، دردها و مـرض ها، و عـافیت و دورشدن مریضیها و شفای تمام بیماریها را از تو [ای خداوند کریم]درخواست میکنم.»
این روزها خیلیها دست به تیغ شده اند و حجامت میکنند، در حالی که حجامت به تخصص نیاز دارد. یعنی افزون بر اینکه حجام باید بداند برای چه بیماریای چه موضوعی را حجامت کند، باید بداند که پیش شرطهای لازم برای آن چیست.
همچنین رعایت نکات بهداشتی هم ضروری است. از این رو، حتی اگر متخصص طب سنتی حجامت خاصی را برای شما تجویز میکند، برای انجام حجامت هم باید تنها به مراکز درمانی دارای مجوز که پزشک در محل وجود دارد مراجعه کنید تا اگر به هر دلیلی اتفاقی در زمان خون گیری افتاد، پزشک بتواند اقدامات درمانی لازم را انجام بدهد.
برای این منظور، سلامت کدههای طب سنتی در سطح شهر گزینه مناسبی هستند.