پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد!
سرخط خبرها

ادعایی درباره توافق آمریکا با چین

  • کد خبر: ۳۴۱۶۰۳
  • ۰۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۹
ادعایی درباره توافق آمریکا با چین
یک مقام کاخ سفید اعلام کرد که آمریکا در بحبوحه تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ تجاری بین بزرگترین اقتصاد‌های جهان، در مورد چگونگی تسریع صادرات محموله‌های مواد معدنی کمیاب به آمریکا، با چین به توافق رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، پیش از این گفته بود که آمریکا در روز چهارشنبه، قراردادی با چین امضا کرده و ممکن است قرارداد دیگری برای فراهم کردن موقعیت‌های بیشتری برای هند، در حال انجام باشد.

پکن در جریان مذاکرات تجاری آمریکا و چین در ماه مه در ژنو، متعهد شد که اقدامات متقابل غیرتعرفه‌ای وضع‌شده علیه آمریکا از دوم آوریل را لغو کند، اما مشخص نبود که چگونه برخی از این اقدامات لغو خواهند شد.

چین به عنوان بخشی از اقدامات تلافی‌جویی خود علیه تعرفه‌های جدید آمریکا، صادرات بسیاری از مواد معدنی کمیاب را به حالت تعلیق درآورده و زنجیره‌های تامین اصلی خودروسازان، تولیدکنندگان هوافضا، شرکت‌های نیمه‌رسانا و پیمانکاران نظامی در سراسر جهان را مختل کرده بود.

یک مقام کاخ سفید، پنجشنبه، گفت: دولت آمریکا و چین در اجرای توافق ژنو، برای چارچوبی بر سر یک تفاهم دیگر، به توافق رسیدند. این مقام رسمی افزود این تفاهم درباره چگونگی تسریع دوباره صادرات مواد معدنی کمیاب به آمریکاست. یک مقام دولتی دیگر گفت: اوایل هفته جاری، توافق آمریکا و چین حاصل شده است.

بلومبرگ به نقل از «هاوارد لوتنیک»، وزیر بازرگانی آمریکا نوشت: آنها قرار است مواد معدنی کمیاب را به ما تحویل دهند و به محض اینکه این کار را انجام دهند ما اقدامات متقابل خود را لغو خواهیم کرد.

اگرچه این توافق نشان‌دهنده پیشرفت بالقوه پس از ماه‌ها عدم قطعیت و اختلال تجاری از زمان روی کار آمدن ترامپ در ژانویه است، اما همچنان برای رسیدن به یک توافق تجاری نهایی و قطعی بین این دو رقیب اقتصادی، بر مسیر طولانی پیش رو تاکید می‌کند.

به گفته یک منبع صنعتی، چین، محدودیت‌های استفاده دوگانه خود بر مواد معدنی کمیاب را بسیار جدی گرفته و خریداران را بررسی کرده تا اطمینان حاصل کند که این مواد به مصارف نظامی آمریکا نمی‌رسند. این امر، روند صدور مجوز را کاهش داده است.

توافق ژنو به دلیل محدودیت‌های چین بر صادرات مواد معدنی حیاتی، با شکست مواجه شد و دولت ترامپ را بر آن داشت تا با کنترل صادراتش، از ارسال نرم‌افزار طراحی نیمه‌رسانا، هواپیما و سایر کالا‌ها به چین جلوگیری کند.

رویترز در اوایل ماه ژوئن، به نقل از دو منبع آگاه، گزارش داد که چین با توجه به اختلالات زنجیره تامین ناشی از محدودیت‌های صادرات مواد معدنی کمیاب، مجوز‌های صادرات موقت به تامین‌کنندگان مواد معدنی ضروری برای سه خودروساز بزرگ آمریکا، اعطا کرده است.

طبق گزارش رویترز، ترامپ در اواخر ژوئن، گفت: توافقی با چین وجود دارد که در آن پکن، مواد ضروری و مواد معدنی کمیاب را تامین می‌کند، در حالی که آمریکا به دانشجویان چینی اجازه می‌دهد در کالج‌ها و دانشگاه‌های این کشور تحصیل کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->