راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی

  • کد خبر: ۳۴۱۶۰۵
  • ۰۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۱
  • ۱
۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی
در تجاوز رژیم کودک کش صهیونی و جنگ دوازده روزه تحمیلی، سازمان بهزیستی کشور در راستای حفظ امنیت و سلامت کودکان تحت پوشش، اقداماتی را در دستور کار قرار داد که ابلاغ چهار شیوه‌نامه عملیاتی، ساماندهی و انتقال کودکان به اماکن امن، ذخیره و پیش‌بینی اقلام ضروری معیشتی، دارویی، بهداشتی و ارائه تلفنی خدمات مشاوره به‌صورت ۲۴ ساعته ازجمله آنهاست.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا الوند ضمن تسلیت به ملت ایران و خانواده شهدای حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی، به ابعاد انسانی و اجتماعی جنگ اشاره و اظهار کرد: ذات جنگ فی‌نفسه امری نکوهیده است و در این حوادث تلخ، در هر نقطه از دنیا که رخ دهد، کودکان، زنان و سالمندان در صدر گروه‌هایی قرار می‌گیرند که پروتکل‌های بین‌المللی بر محافظت از آنها تأکید می‌کند. متأسفانه در همان روز‌های اولیه این تجاوز، ساختمان بهزیستی شهرستان قصرشیرین در استان کرمانشاه که مسئولیت حمایت از اقشار آسیب‌پذیر را عهده‌دار است، مورد هدف قرار گرفت.

الوند ضمن تشریح اقدامات این سازمان در ایام حملات رژیم صهیونیستی، بیان کرد: در حوزه تخصصی ما، کودکان و نوجوانان بدسرپرست و بی‌سرپرست از گروه‌هایی هستند که در سراسر دنیا دولت‌ها موظفند خدمات آموزشی، تربیتی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را به‌عنوان جایگزین خانواده برای آنها فراهم کنند. این کودکان در شرایط جنگی، بیش از پیش در معرض مظلومیت و آسیب قرار می‌گیرند. به همین دلیل در کشور ما، همزمان با وقوع این بحران، تمهیداتی برای تأمین امنیت، بهداشت روانی و جسمانی این کودکان تدوین و به سراسر کشور ابلاغ شد.

الوند در همین راستا از تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان بهزیستی و استان‌های درگیر خبر داد و گفت: بر اساس این تصمیمات، تمامی خانه‌های کودکان و مراکز نگهداری که در نزدیکی مراکز حساس قرار داشتند، موظف شدند بلافاصله جابه‌جا شوند. مدیران استانی مکلف شدند اماکن امن و خالی را تجهیز و آماده کنند تا در شرایط لزوم و بحرانی، کودکان را به این اماکن انتقال دهند. به طور مثال، کودکان شیرخوارگاه حضرت آمنه (س) تهران با امنیت کامل به مراکز امن دیگر منتقل شدند.

مدیرکل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور از دیگر اقدامات سازمان بهزیستی را پیش‌بینی و ذخیره لوازم ضروری زندگی، معیشتی، دارویی، بهداشتی و درمانی برای این کودکان در محل جدید عنوان کرد و گفت: تمامی این اقلام باید زمان‌دار و تعریف‌شده می‌بودند. همه مراکز موظف شده بودند با تایید کارگروه استانی، در صورتی که شرایط خانواده کودک مناسب و دارای صلاحیت باشد، با حکم قضایی، کودک را نزد خانواده بفرستند تا در فضای امن‌تری قرار گیرد.

اولویت خانواده، خویشاوندان و طرح میزبان در شرایط بحران

مدیرکل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی تأکید کرد: تمامی کودکانی که امکان بازگشت به خانواده یا خویشاوندان واجد شرایط را داشتند، به خانواده بازمی‌گردند. در واگذاری امین موقت اولویت مادر، جدپدری، اقوام وبستگان و سپس سایر افراد قرار دارند. کارگروه استان صلاحیت این خانواده‌ها را بررسی و در صورت تأیید، حکم قضایی صادر می‌کند. اما در شرایطی که طی روز‌های گذشته ایجاد شد، علاوه بر واگذاری کودکان به خانواده‌های خویشاوندی، از طرح میزبان نیز بهره‌برداری شد. به طور کلی به جهت ساماندهی کودکان در خانواده‌های جایگزین واجدشرایط قانون تعداد کار گروه‌های استانی جهت بررسی بیشتر و براساس قانون و با دقت نظر بیشتر وحساسیت بالاتر و با هماهنگی قوه قضاییه تشکیل و شیوه‌های نظارت بر وضعیت آنان گسترده‌تر شد.

او توضیح داد: در استان‌هایی که خانواده‌های متقاضی طرح میزبان پیش‌تر دوره‌های آموزشی را گذرانده و تاییدیه‌های پزشکی و قانونی دریافت کرده و در انتظار تایید کمیته استانی بودند، با تشکیل کارگروه‌های فوق‌العاده و افزایش تعداد جلسات، فرآیند واگذاری به این خانواده‌ها تسریع شد. مطابق با شیوه‌نامه مراقبت موقت که در شهریور ۱۴۰۲ از سوی وزیر دادگستری ابلاغ شده، کودکان به خانواده‌های واجد شرایط واگذار شدند.

مدیرکل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور افزود: بیش از ۸۰ درصد کودکان زیر ۶سال در تهران از طریق طرح میزبان و مراقبت درون‌خانوادگی، ساماندهی و در خانواده‌های واجد شرایط مستقر شدند که هم‌اکنون وضعیت همه آنها به‌صورت مستمر از طریق بازدید‌های حضوری، کارشناسی، مجازی و تلفنی رصد می‌شود.

او ادامه داد: علاوه بر این سازمان بهزیستی نیز چهار پروتکل و شیوه‌نامه عملیاتی برای ۳۱ استان کشور طراحی و ابلاغ کرد. نخست، شیوه‌نامه مراقبت از کودکان و نوجوانان در خانه‌های شبانه‌روزی، دوم شیوه‌نامه عملی ساماندهی کودکان درون‌خانواده و سوم، دستورالعمل مقابله با هیجانات کودکان با محوریت نقش خانواده و آخرین آنها نظارت عملی بروضعیت جوانان ترخیص شده و دارای زندگی مستقل در شرایط بحرانی و جنگ بود.

راه‌اندازی خط مشاوره ۱۴۸۰ برای خانواده‌های فرزندپذیر

الوند خاطرنشان کرد: علاوه بر این، سازمان بهزیستی کشور، خط تلفن ۱۴۸۰ را به‌صورت ۲۴ ساعته برای ارائه مشاوره تخصصی در مواقع بحران فعال کرد. خانواده‌های فرزندپذیر، چه به‌صورت موقت و چه دائم، می‌توانند از این خدمات بهره‌مند شوند. همچنین به همه استان‌ها دستور دادیم دوره‌های آموزشی متنوع را به‌صورت مجازی، حضوری و از طریق تولید پادکست و محتوا‌های آموزشی در اختیار خانواده‌ها، مربیان و مدیران مراکز نگهداری قرار دهند. مجموعه این اقدامات به کاهش اضطراب خانواده‌ها و آرامش‌بخشی در فضای خانواده کمک کرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
معلولان بدون خونه بدون درامد معلولیت شدید اندک ماه
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۷
0
0
⁉️چرا هر ماه معلولان باید برای حق‌ و حقوقشان فریاد بزنند بلکه دریافتی‌های ناچیزشان واریز شود!!!؟؟؟

⚠️امروز ۷ تیر ماه ۱۴۰۴ می‌باشد و متاسفانه تا این لحظه حق پرستاری، کمک هزینه لوازم بهداشتی و کمک معیشت بند(پ) تبصره (۱۲) خرداد ماه ۱۴۰۴ معلولان شدید و خیلی شدید واریز نشده است...!!!

⚠️عدم واریزی موارد ذکر شده، معلولان و خانواده‌های آنان را دچار نگرانی و استرس نموده، در حالی که این قشر نیاز مبرم و ضروری به دارو درمان، پرستار، وسایل کمک توانبخشی، وسایل بهداشتی و پانسمان دارند! معلولان در شرایط بحرانی هم جز فراموش شدگان می‌باشند و باید در تاریخ از تبعیض، ظلم و بی توجهی در حق آنها از سوی تمامی ریاست جمهورهای ایران اسلامی و مسئولان از آنان یاد شود و در تاریخ بشریت نیز ثبت گردد.

⚠️این در حالیست که دولت اعلام کرد اقشار جامعه نگران واریز و دریافتی‌های خود نباشند! مگر قشر معلول از اقشار جامعه به شمار نمی‌آیند!؟ در صورتی که معلولان بیشتر از هر قشری نیاز به توجه، رسیدگی و حمایت بیشتری دارند.

⚠️دیرکرد در واریزی موارد ذکر شده برای این قشر آسیب‌های زیاد و تبعات جبران ناپذیری را به همراه خواهد داشت.

⚠️در شرایط کنونی کشور حتی زودتر باید واریزی‌ها را برای این قشر که ضعیف‌ترین و آسیب پذیرترین قشر جامعه هستند انجام شود!

⚠️مستمری یک معلول در ماه ۱ میلیون و ۴۰۰ هزارتومان می‌باشد و ۲۱ هرماه واریز می‌شود که حتی کفاف یک روز هزینه زندگی و معاش آنان را نمی‌دهد! آیا با این چ تورم و گرانی‌های بسیار بالا باید حق پرستاری، لوازم بهداشتی و کمک معیشت آنان را بعد از اتمام هر ماه با دیرکرد واریز شود یا هر ماه سروقت و به موقع واریز شود!!؟

⚠️آیا دولت صدای بیصدایان را می‌شنود!؟ آیا مسئولی هست یا پیدا می‌شود که صدای این قشر فراموش شده را بشنود و برای همیشه به این موضوع پایان دهد و سر وقت حق و حقوق ناچیز آنها را واریز کنند!!!؟

✍اسماعیل محمدیانی نسب خبرنگار و فعال رسانه‌ای

📲به کانال اخبار مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی بپیوندید👇

🆔 @BehzistiKomiteNews
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->