درگیری مسلحانه در شمال غرب لبنان (۷ تیر ۱۴۰۴) طائب: هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی با پاسخ محکم ایران مواجه خواهد شد دست‌وپا زدن‌های آمریکا برای مذاکرات مستقیم با ایران آغاز اعتراضات شهرک‌نشینان در مقابل اقامتگاه رئیس رژیم صهیونیستی معاون فرهنگی‌اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا در حمله اسرائیل به ایران به شهادت رسید پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی: جنگ در ایران را آنگونه که باید پایان ندادیم رئیس قوه‌قضائیه: مردم ایران، غیرتمند و حماسی هستند سلیمی: ۲۳ ماده قانون فعالیت ریزپرنده‌ها به زودی نهایی می‌شود شهادت ۳ کودک دیگر در غزه توسط رژیم صهیونیستی بقائی: بوی گاز و خاکستر با هیاهوی تاجران دروغ از حافظه تاریخ پاک نمی‌شود محو کامل یک منطقه اسرائیلی در پی حملات ایران فتاح: حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار، نماد وحدت ملی است یک عضو کنگره آمریکا: راه‌حل نظامی کافی نیست، باید با تهران مذاکره کرد وزیر ارتباطات: با مردم عاشورایی ایران، با صلابت پیش خواهیم رفت جهانگیری: ایران، مردم خود را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران هیچگاه تسلیم دشمنان خویش نشده است سردار قاآنی در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار + ویدئو انعکاس حضور میلیونی مردم تهران در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در رسانه‌های خارجی + فیلم و عکس حضور رئیس‌جمهور در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس و فیلم نامه ایران به شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و صهیونیست‌ها علیه رهبر معظم انقلاب نخست‌وزیر رژیم اسرائیل به واشنگتن می‌رود انتشار کتاب «رهبر حکیم» توسط انتشارات الگوریتم لندن اسکندر مومنی: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز ادامه دارد حمله موشکی از نوار غزه به اسرائیل | اشکنازی: کابینه نتانیاهو در جنگ با غزه شکست سنگینی متحمل شده است ترامپ به مذاکرات تجاری با کانادا پایان داد مقام صهیونیست: کاهش سطح تهدید از سوی سوریه و حزب‌الله، زمینه‌ساز اجرای عملیات بزرگ علیه ایران شد
سرخط خبرها

اسکندر مومنی: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز ادامه دارد

  • کد خبر: ۳۴۱۶۹۵
  • ۰۶ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۲
اسکندر مومنی: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز ادامه دارد
وزیر کشور گفت: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز، بخشی از تلاش برای حفظ امنیت و آرامش جامعه است که ادامه دارد و این مهم بدون همراهی مردم امکان‌پذیر نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، اسکندر مومنی، وزیر کشور در گفت و گوی ویژه خبری امشب تلویزیون اظهار داشت: تشکیل سریع شورای امنیت کشور از همان روز اول انجام شد و امنیت داخلی به دو بخش اصلی؛ ضد انقلاب و معاندین و ناآرامی‌های اجتماعی تقسیم شد.

وی افزود: نیرو‌های امنیتی انتظامی در سراسر کشور فوراً مستقر شدند و حضور شبانه نیرو‌ها باعث ایجاد احساس آرامش در مردم شد.

مومنی در ادامه گفت: تمامی اقدامات از همان روز اول و حتی کمتر از ۲۴ ساعت شروع شد و اوج عملیات در روز دوم به نمایش گذاشته شد.

وزیر کشور تصریح کرد: پیش‌بینی‌های لازم برای حمله به زندان اوین انجام شده بود و برنامه‌ریزی دقیق مانع شعله‌ور شدن ناآرامی‌ها شد؛ هدف دشمن برای آزادسازی زندانیان محقق نشد و این نشانه‌ای از آمادگی و هوشمندی نیرو‌های امنیتی بود.

بیش از ۱۵۰ شهید از نیرو‌های پلیس گزارش شد

مومنی در ادامه یادآور شد: در مخاصمات و درگیری‌ها، پلیس معمولاً در اولویت حملات نیست، اما این بار پلیس در صف اول هدف قرار گرفت؛ حمله با کینه به مراکز پلیس نشان از نقشه‌ای عمیق داشت.

وزیر کشور افزود: بیش از ۱۵۰ شهید از نیرو‌های پلیس گزارش شد که ایران به‌صورت شفاف اعلام کرد؛ پلیس ۱۱۰ که نهادی برای کمک فوری به مردم است، اولین محلی بود که هدف حمله قرار گرفت.

وی تصریح کرد: پلیس پیشگیری نیز که امنیت اماکن عمومی را حفظ می‌کند از حملات رژیم صهیونیستی بی‌نصیب نماند.

مومنی اذعان داشت: هدف‌گیری پلیس نشان از برنامه دشمن برای ایجاد آشوب داخلی داشت با این حال نیرو‌های ما با حضور به‌موقع این نقشه را خنثی کردند؛ آمادگی، هوشیاری و فداکاری پاسخ ما به غافلگیری دشمن بود.

همراهی مردم با دولت باعث شد سوخت و کالا به شکل منظم به همه برسد

وزیر کشور افزود: همراهی مردم، دولت و تولیدکنندگان؛ کلید موفقیت در تأمین خدمات عمومی است و دولت در اولین روز فعالیت خود چهار کارگروه تشکیل داد و کار را آغاز کرد.

وی در ادامه گفت: یکی از این کارگروه‌ها مسئول امنیت و خدمات عمومی بود که وزارت کشور و چند وزیر مسئولیت آن را بر عهده داشتند و خدمات عمومی مثل تأمین کالا‌های اساسی و سوخت بدون استفاده از ذخایر استراتژیک به‌خوبی انجام شد.

وزیر کشور تصریح کرد: این موفقیت نتیجه همراهی مردم و همبستگی ملی بود و دولت، مردم و تولیدکنندگان مثلث موفقیت در این شرایط سخت بودند؛ اگر مردم تقاضا را دو برابر می‌کردند، کسبه ممکن بود قیمت‌ها را افزایش دهند و تولیدکنندگان تولید را کاهش دهند، اما این اتفاق نیفتاد و تعادل حفظ شد.

وی یادآور شد: همراهی مردم با دولت و تولیدکنندگان باعث شد سوخت و کالا به شکل منظم به همه برسد و این همکاری نشان داد که در بحران‌ها، اتحاد سه ضلع اصلی کشور کلید حل مسائل است.

مومنی در ادامه گفت: دشمن سال‌ها برای نفوذ و ضربه زدن از داخل برنامه ریزی کرده بود و نیرو‌های امنیتی اطلاعاتی و انتظامی در این روز‌های سخت با تمام توان وارد میدان شدند.

وزیر کشور افزود: در هر جامعه‌ای متاسفانه افرادی پیدا می‌شوند که حاضرند به کشور خودشان پشت کنند.

وی تصریح کرد: دستگاه‌های اطلاعاتی اقدامات مهم و قابل توجهی انجام دادند و شاید لازم باشد در جلسه‌ای تخصصی گزارش دقیقی از این اقدامات ارائه شود؛ وزارت کشور نیز بلافاصله پس از حادثه بر تأمین امنیت عمومی تمرکز کرد

دولت با تفویض اختیار به استانداران سرعت عمل را افزایش داد

مومنی همچنین یادآور با بیان اینکه تفویض اختیار به استان‌ها راهکار دولت برای چابک‌سازی مدیریت کشور گفت: دولت با تشکیل کارگروه‌های تخصصی تصمیم‌ها را اجرایی کرد.

وی تصریح کرد: هر استان ظرفیت و محدودیت خاص خودش را دارد و اختیار تصمیم‌گیری به استانداران واگذار شد؛ رئیس‌جمهور بر اجرای تصمیمات استانی تأکید کرد.

مومنی افزود: فرایند اداری پیچیده است و قوانین زیاد اجرا را سخت می‌کند و دولت با تفویض اختیار سرعت عمل را افزایش داد؛ اعتماد به مدیران استانی موانع را کاهش داد.

دشمنی که با آن مواجه‌ایم، بار‌ها عهدشکنی کرده است

مومنی در ادامه گفت: رئیس‌جمهور شخصاً پیگیر اجرای طرح‌های مهم امنیتی هستند تا اطمینان از تحقق اهداف فراهم شود.

وی افزود: در جلسه اخیر با حضورشهید سردار سلامی، ایده‌های نوین به مرحله طرح نزدیک شده‌اند تا با مشارکت فعال مردم محله‌ها، ظرفیت‌ها به بهترین شکل به کار گرفته شود.

وزیر کشور یادآور شد: با تفویض اختیارات به مردم و بهره‌گیری از شناخت عمیق محلی، انتظار می‌رود شرایط امنیتی کشور بهبود چشمگیری پیدا کند.

وی تصریح کرد: در شرایط فعلی آتش‌بس، سطح آماده‌باش و نظارت‌ها همچنان برقرار است و امنیت عمومی با دقت بالا مدیریت می‌شود.

مومنی اذعان داشت: دشمنی که با آن مواجه‌ایم، بار‌ها عهدشکنی کرده است؛ به همین دلیل نمی‌توان به آن اطمینان کرد و اقدامات حفاظتی و اطلاع‌رسانی به شکل مستمر ادامه دارد.

مسئولان وظیفه دارند همبستگی ملی را حفظ و تقویت کنند

وزیر کشور در ادامه گفت: شورای عالی امنیت ملی در دست مدیریت و آمادگی کامل برای مواجهه با تهدیدات قرار دارد و نسبت به سال گذشته، میزان ناامنی در مناطق مرزی کاهش یافته که حاصل آمادگی و هماهنگی نهاد‌های مسئول است.

مومنی یادآور شد: مردم با درک ماهیت عهدشکنانه دشمن، همراهی مؤثری در حفظ امنیت کشور داشته‌اند؛ امنیت داخلی و عمومی در وضعیت پایدار است و همه دستگاه‌ها در میدان هستند.

وی تصریح کرد: دشمن بار‌ها حقوق بین‌الملل را نقض کرده، در حالی که ایران بر اصول انسانی و قانونی پایبند بوده است.

مومنی افزود: باید از دستاورد‌های امنیتی کشور محافظت کنیم، بدون آنکه زندگی روزمره مردم دچار اختلال شود.

وی تصریح کرد: همبستگی ملی سرمایه‌ای بی‌بدیل است که مسئولان وظیفه دارند آن را حفظ و تقویت کنند.

وزیر کشور در ادامه گفت و گوی ویژه خبری اظهار داشت: شهر محل زندگی مردم است، نه اداره‌ای که با قوانین خشک و دستوری اداره شود؛ به همین دلیل به حقوق و آزادی‌های مردم احترام می‌گذاریم.

وی افزود: مردم، شریک و همراه ما هستند و باید با احترام و حسن‌نیت به خواسته‌ها و نیاز‌های آنها گوش دهیم؛ وظیفه همه مسئولان است که سرمایه اجتماعی شکل‌گرفته را پاس بدارند و هر گونه خدشه به آن را خیانت به مردم بدانند.

مومنی تاکید کرد: همبستگی مردم از همه اقوام، مذاهب و سلایق سیاسی سرمایه‌ای ارزشمند است که باید حفظ و تقویت شود.

وی تصریح کرد: استانداران، فرمانداران و مسئولان از طیف‌های مختلف سیاسی و اجتماعی با حضور فعال، نشان دادند که همراهی و وفاق ملی، کلید موفقیت کشور است.

وزیر کشور اذعان داشت: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز، بخشی از تلاش برای حفظ امنیت و آرامش جامعه است که بدون همراهی مردم امکان‌پذیر نیست.

برخی از افرادی که در وقایع اخیر دستگیر شدند، از اتباع غیرمجاز بودند

مومنی همچنین خاطرنشان کرد: با جدیت ساماندهی اتباع را دنبال می‌کنیم، با احترام، اما بدون بی‌نظمی؛ ساماندهی اتباع خارجی یکی از اولویت‌های اصلی ماست و از روز اول در مجلس بر آن تأکید کرده‌ایم.

وی تاکید کرد: واقعیت این است که ظرفیت کشور برای پذیرش این میزان از اتباع محدود است و باید مدیریت‌شده عمل کنیم.

وزیر کشور یادآور شد: حضور گسترده اتباع در ایران، در مقایسه با نسبت جمعیتی، در دنیا کم‌سابقه است.

مومنی افزود: بسیاری از این افراد شریف، پرتلاش و کمک‌حال اقتصاد کشور هستند؛ ما اتباع‌ستیز نیستیم.

وی تصریح کرد: ایران با همسایگان خود فرهنگ و سابقه مشترک دارد، اما امکان ارائه یارانه و خدمات به این گستردگی برای همه وجود ندارد.

مومنی اذعان داشت: بخشی از افرادی که در وقایع اخیر دستگیر شدند، از اتباع غیرمجاز بودند، اما همه چنین نبودند؛ باید منصفانه برخورد کرد؛ برخورد ما باید جدی، قانونی، و در عین حال انسانی باشد.

کارفرمایان که اتباع غیرمجاز را به کار می‌گیرند، باید پاسخگو باشند

مومنی افزود: ساماندهی اتباع را با قانون‌مداری و احترام پیش می‌بریم و ساماندهی اتباع خارجی نیازمند قانون دقیق و اجرای جدی است، نه اقدامات مقطعی.

وزیر کشور تصریح کرد: لایحه «سازمان ملی مهاجرت» در مجلس است و باید هر چه سریع‌تر بدون تغییر ماهیت تصویب شود و خروج از دور تسلسل و کنترل ورود و خروج اتباع، هدف اصلی ماست.

وی در ادامه گفت: کارفرمایان متخلف که اتباع غیرمجاز را به کار می‌گیرند، باید پاسخگو باشند و برخورد ما ترکیبی از احترام به انسانیت و رعایت قانون است.

مومنی تاکید کرد: بسیاری از اتباع خارجی سال‌هاست با شرافت کار می‌کنند، اما ساماندهی لازم است.

مومنی یادآور شد: مهاجرت نیازمند مدیریتی یکپارچه است تا امنیت و نظم در مرز‌ها برقرار شود و همه نهاد‌ها باید سهم مشخص و اختیارات کامل داشته باشند.

وی تصریح کرد: سازمان ملی مهاجرت طبق برنامه هفتم تصویب شده و در دستور کار مجلس است؛ سال گذشته بیش از یک میلیون ویزا صادر شده که اهمیت مدیریت دقیق را نشان می‌دهد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->