کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ترامپ به مذاکرات تجاری با کانادا پایان داد

  • کد خبر: ۳۴۱۶۹۱
  • ۰۶ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۴
ترامپ به مذاکرات تجاری با کانادا پایان داد
دونالد ترامپ مالیات کانادا بر شرکت‌های فناوری را «حمله‌ای مستقیم و آشکار به کشور ما (آمریکا)» خواند و به گفت‌و‌گو‌های تجاری با همسایه شمالی پایان داد.

به گزارش شهرآرانیوز، ترامپ جمعه شب در شبکه اجتماعی خودش «تروث سوشال» نوشت، کانادا به وی اطلاع داده است که به برنامه مالیاتی خود در مورد شرکت‌های فناوری پایبند است.

ترامپ در پیامی نوشت: به دلیل این برنامه مالیاتی افتضاح، فورا به همه گفت‌و‌گو‌های تجاری خود با کانادا پایان می‌دهیم. در هفت روز آینده تعرفه‌ای را که کانادا باید برای کسب و کار با آمریکا پرداخت کند، اعلام خواهیم کرد.

بر اساس قوانین کانادا، شرکت‌های خارجی و داخلی که با کاربران آنلاین کانادایی تعامل دارند، ملزم به پرداخت مالیات هستند.

این قوانین شرکت‌های آمازون، گوگل، متا، اوبر و Airbnb را نیز شامل شده و سه درصد مالیات بر آنها وضع می‌کند.

بر این اساس، شرکت‌های آمریکایی ملزم خواهند بود که تا اواخر ماه جاری میلادی (ژوئن) ۲ میلیارد دلار مالیات پرداخت کنند.

ترامپ تعرفه‌های گسترده‌ای بر واردات از کانادا وضع کرده است و دو طرف در حال مذاکره برای کاستن از تنش‌ها هستند.

کانادا بزرگترین تامین کننده فولاد و آلومینیوم به ایالات متحده است و تقریباً یک چهارم واردات فولاد ایالات متحده در سال ۲۰۲۳ و حدود نیمی از واردات آلومینیوم در سال گذشته را به خود اختصاص داده است.

ترامپ پیشتر از وضع تعرفه ۲۵ درصد و سپس تعرفه ۵۰ درصدی بر واردات فولاد و آلومنیوم از کانادا خبر داده بود. این تعرفه‌ها در هنگام مذاکرات تجاری دو کشور به حالت تعلیق درآمد.

مارک کارنی نخست وزیر کانادا سه‌شنبه هفته گذشته گفت با ترامپ توافق کرده که دو کشور باید برای رسیدن به یک توافق اقتصادی و امنیتی جدید ظرف ۳۰ روز تلاش کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->