نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جهانگیری: ایران، مردم خود را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد

  • کد خبر: ۳۴۱۷۳۵
  • ۰۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۸
جهانگیری: ایران، مردم خود را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد
معاون اول رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم با تأکید بر اینکه درسی که ملت ایران به رژیم صهیونیستی داد، در تاریخ ماندگار خواهد شد، گفت: ملت ایران پای نظام و کشور خود ایستادند، موضوع و محوریت ایران مهم‌ترین مسئله‌ای بود که همه مردم را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اسحاق جهانگیری امروز، شنبه ۷ تیرماه ۱۴۰۴، در آیین تشییع شهدای اقتدار ملی در تهران گفت: خوی استکباری و تجاوزگری همیشه در رژیم صهیونیستی وجود داشته است، اما کسی تصور نمی‌کرد که این رژیم به این درجه از جسارت برسد که به جمهوری اسلامی ایران آن هم براساس اهداف کاملاً واهی، حمله کند.

وی تأکید کرد: خوشبختانه ملت ایران درسی به این رژیم داد که ماندگار خواهد شد و مهم‌ترین عامل پیروزی جمهوری اسلامی ایران و شکست رژیم صهیونیستی، انسجام و وحدت ملت ایران بود.

این سیاست‌مدار باسابقه افزود: ملت ایران پای نظام و کشور خود ایستادند؛ موضوع و محوریت ایران مهم‌ترین مسئله‌ای بود که همه مردم را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد.

جهانگیری گفت: مسئله دوم این بود که پس از حمله غافلگیرانه رژیم اسرائیل، تدبیر رهبر معظم انقلاب کارگشا بود. فرماندهان نظامی به‌سرعت جایگزین شدند و پس از آن نیز تمام دستگاه‌های حکومتی و دولت پای کار آمدند تا بحمدلله موفقیت حاصل شود.

وی اظهار کرد: ملتی که آن‌گونه در دوران حملات ایستادگی کرد، در هنگام تشییع شهدا چه فرماندهان و سرآمدان نظامی و همچنین سایر شهدا همه آن‌ها (مردم) به صحنه آمده‌اند که پای کار باشند. رهبر انقلاب نیز اعلام کردند که ملت ایران هرگز تسلیم نخواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->