نسخه ویندوز واتساپ حذف می‌شود | جایگزین: نسخه تحت وب مایکروسافت مشکل کُندی ویندوز ۱۱ را برطرف می‌کند ایران موفق به تست زیرمداری با ماهواره‌بر قاصد شد (۳۰ تیر ۱۴۰۴) ایلان ماسک اپلیکیشن هوش مصنوعی Baby Grok را برای کودکان عرضه می‌کند فرآیند تأسیس «خانه کوانتوم ایران» در پژوهشگاه ارتباطات آغاز شد خیانت جنجالی مدیرعامل Astronomer در کنسرت کلدپلی | اندی بایرون مجبور به استعفا شد آمادگی اروپا برای اجرای سختگیرانه‌ترین مقررات تاریخ هوش مصنوعی چرا ایلان ماسک دوران کنونی را بیگ‌بنگ هوش مصنوعی می‌داند؟ آیا شیمی‌درمانی می‌تواند به بازگشت و متاستاز سرطان منجر شود؟ + پاسخ دانشمندان گلکسی F36 5G معرفی شد + مشخصات و قیمت جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کمیسیون اینترنت نصر تهران از دولت خواست از آسیب‌دیدگان دیجیتال جنگ هم حمایت کند

  • کد خبر: ۳۴۲۳۴۰
  • ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۳
کمیسیون اینترنت نصر تهران از دولت خواست از آسیب‌دیدگان دیجیتال جنگ هم حمایت کند
جهانگیر آقازاده، رئیس کمیسیون اینترنت و انتقال داده نصر تهران، از دولت خواست چنان‌که برای آسیب‌دیدگان فیزیکی مساعدت در نظر می‌گیرد، برای آسیب‌دیدگان دیجیتال نیز تدابیر حمایتی اتخاذ کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آقازاده درباره تأثیرات محدودیت‌ها بر اقتصاد دیجیتال توضیح داد: «محدودیت‌های اینترنتی آسیب‌های گسترده‌ای به کسب‌وکار‌های وابسته به اینترنت وارد کرده‌اند، به‌ویژه آن دسته از کسب‌وکار‌های خُرد که به پلتفرم‌های خارجی وابسته بودند. این وابستگی که گاه تا ۷۰ -۸۰ درصد فعالیت آنها را شامل می‌شد، عملاً امکان فعالیت طبیعی را از آنها سلب کرد.»

او افزود: «محدودیت‌ها فقط به مسئله دسترسی ختم نمی‌شد، بلکه زنجیره تأمین و تحویل کالا (دلیوری)، به‌ویژه برای فروشگاه‌های اینترنتی، نیز با اختلال روبه‌رو شد. البته خوشبختانه این بخش، نسبت به سایر بخش‌ها، زودتر به وضعیت عادی بازگشت.»

آقازاده درباره ختلالات گسترده در شبکه گفت: «در این مقطع، شاهد هم‌زمانی ۲ عامل بحران‌زا بودیم: نخست، محدودیت‌هایی که از سوی حاکمیت و به‌دلیل شرایط بحرانی کشور اعمال شد؛ دوم، حملات سایبری شدید، ازجمله حملات DDoS که از سوی عوامل خرابکار به زیرساخت‌های داخلی و حتی بین‌المللی ما وارد شد. این حملات برخی از سیستم‌های بانکی را نیز دچار اختلال کرد.»

او درباره راهکار مقابله با حملات احتمالی بعدی گفت: «اصول و استاندارد‌های مشخصی برای تأمین امنیت داده و شبکه وجود دارد که نهاد‌های مسئول آنها را ابلاغ کرده‌اند، اما متأسفانه، در بسیاری موارد، این اصول در سطح فردی و حتی سازمانی رعایت نمی‌شود. حملاتی که به زیرساخت‌های بانکی وارد شد، معجزه‌آسا نبود؛ بلکه نتیجه مستقیم همین سهل‌انگاری‌ها در رعایت پروتکل‌های امنیتی بود.»

رئیس کمیسیون اینترنت و انتقال داده نصر تهران افزایش نظارت و سخت‌گیری بر اجرای بخشنامه‌های امنیتی را در چنین شرایطی ضروری دانست و افزود: «دیگر نمی‌توان پایداری سایبری را انتخاب دانست؛ این مسئله ضرورتی انکارناپذیر است و باید به‌عنوان اصل اجرایی در همه سازمان‌ها پذیرفته شود.»

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->