هدف گذاری برای تحقق کامل اهداف پروژه‌های عمرانی شهرداری مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ علوی مقدم: سال ۱۴۰۴ نویدبخش نشاط اجتماعی و توسعه ورزش در شهر امام رضا(ع) است تدوین بسته جامع سرمایه‌گذاری در دستور کار شهرداری مشهد قرار گرفت باید اقدامات شهرداری مشهد در زبان و ذهن مردم جاری شود ضمیری: نتیجه اقدامات مدیریت شهری کسب رضایت عمومی در سال ۱۴۰۳ بود شهردار مشهد مقدس: توسعه شهر در گرو تعامل سازنده ایست که در مدیریت شهری شکل گرفته است ناصحی: در سال ۱۴۰۴ شهرداری مشهد مکلف به ارتقای نشاط اجتماعی از طریق رویداد‌های ورزشی است چرا تصویب بزرگ‌ترین قرارداد خرید واگن اهمیت دارد؟ | شتاب مترو مشهد با خرید ۶۰ واگن قطار شهری + فیلم  اجرای ۵۳ عنوان اصلی فعالیت استقبال از بهار توسط معاونت خدمات شهری مشهد مجموع فروش صنایع‌دستی خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴ به بیش از ۷۸ میلیارد تومان رسید نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: سال ۱۴۰۴ تلاش‌های مدیریت شهری در دوره ششم به ثمر خواهد نشست خراسان رضوی با ۸۶ رویداد گردشگری در صدر کشور قرار گرفت | پیش بینی توسعه اقامتگاه‌های بومگردی روایت روزنامه «حبل‌المتین» از نخستین گلوله‌زنی به حرم مطهر امام رضا (ع) در ۱۱۹ سال پیش | ترکیدن بغض فقرا در صحن مقدس مشهد میزبان نمایشگاه بین‌المللی صنایع‌دستی و گردشگری با حضور کشور‌های منطقه می‌شود دبیریان: طرح جامع حمایت از سرمایه‌گذاران در شورای شهر مشهد تصویب شد رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری باید با ایجاد بستر‌های اعتمادساز، مردم را به سرمایه‌گذاری در تولید ترغیب کند هوای مشهد امروز هم آلوده است (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) بیش از ۲۵ درصد نیاز آبی فضای سبز مشهد از پساب تامین می‌شود
سرخط خبرها

حادثه در کمین ۲۰۰۰ ساختمان نا ایمن

  • کد خبر: ۳۴۳۴
  • ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۲
حادثه در کمین ۲۰۰۰ ساختمان نا ایمن
۱۵ پاساژ، ۵ ساختمان بلند مرتبه و ۳۰ بیمارستان در مشهد فاقد تاییدیه ایمنی آتش نشانی هستند

راحله حسین‌زاده  - کمی بعد از آتش سوزی گسترده برج سلمان در بیستم تیر ماه سال 95 بود که موضوع ایمنی ساختمان های بلند مرتبه و لزوم نظارت بر اماکن ناایمن دولتی و تجاری در مشهد مورد توجه مسئولان مربوطه قرار گرفت. هرچند شعله های حریق برج سلمان مانند حادثه پلاسکو قربانی نداشت اما خسارت به جا مانده از این حادثه همچنان بر تن این ساختمان مرتفع خود نمایی می کند. امروزه شاهد رشد قارچ گونه برج های سر به فلک کشیده با کاربردهای مختلف تجاری، اداری و مسکونی در مشهد هستیم که فضای برخی از مناطق شهری را قبضه کرده اند و هرکدام از این ساختمان ها در صورت رعایت نکردن نکات ایمنی می توانند آبستن حوادث تلخ و جبران ناپذیری باشند. درست مانند 2000 ساختمانی که طبق گفته مدیرعامل آتش نشانی مشهد تأییدیه های ایمنی را از این سازمان نگرفته اند و هرکدام می توانند به صورت بالقوه حادثه ساز باشند. بر‌اساس اعلام نظر امیر عزیزی از این تعداد ساختمان بلند مرتبه 200 مورد ملک تجاری، پاساژ و بازار هستند و 140مورد دیگر نیز ساختمان بلند مرتبه مسکونی با ارتفاع 6 طبقه اند.


20 ساختمان پرخطر در مشهد
عزیزی 20 ساختمان از 2000 ساختمان فاقد تأییدیه ایمنی آتش نشانی را پرخطر ارزیابی و تأکید کرد که از این تعداد 15مورد بازارهای قدیمی و پاساژها هستند و 5 مورد دیگر هم ساختمان های مسکونی و بلندمرتبه اند که در صورت وقوع حریق یا حادثه این اماکن بستر حوادث ناگوار و جبران ناپذیر خواهندبود.
این مقام ارشد سازمان آتش نشانی مشهد در نظر گرفتن مبحث 3 مقررات ملی ساختمان ویرایش سال 1395 را عمل به موارد ضروری ایمنی در ساختمان ها دانست و ادامه داد: پوشش های ضد حریق، سیستم اعلام اطفای حریق، معماری ساختمان، مدیریت دود، خاموش کننده های دستی، نرده ها و تعبیه خروج اضطراری برای ساختمان های بلند مرتبه با ارتفاع 7 طبقه، آسانسورها و وجود شبکه های بارنده در ساختمان ها با زیربنای بیش از 2000متر جزو نکاتی هستند که باید در ساختمان ها برای رعایت ایمنی در نظر گرفته شوند.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد با بیان اینکه این سازمان سالیانه 15هزار اخطاریه برای اماکن نا ایمن صادر می کند گفت: هیچ قانونی وجود ندارد که این اختیار را به ما بدهد تا در صورت مشاهده ساختمان های در حال ساخت ناایمن مجوز آن ها را لغو کنیم یا جلوی بهره برداری آن را بگیریم. البته این موضوع در مورد ساختمان های احداث شده وجود دارد که کارشناسان ما در صورت مشاهده ساختمان هایی که تأییدیه ایمنی ندارند به مالک ساختمان اخطار می دهند و از همین نسخه اخطاریه یک رونوشت هم برای دادستانی مشهد ارسال می کنند. براساس مهلت داده شده فرد ملزم به رفع خطر می شود در غیر این صورت ساختمان او پلمب خواهد شد.
عزیزی با بیان اینکه هر ساختمانی که به مرحله بهره برداری می رسد باید تأییدیه ایمنی را بگیرد بیان کرد: مالکان تنها زمانی که مجبور باشند برای گرفتن تأییدیه ایمنی مراجعه می کنند در صورتی که اگر نظام مهندسی در مرحله اول صدور پروانه، نقشه پایه را بفرستد، با مشاوره های رایگان سازمان اصلاحیه های لازم در نقشه انجام می شود اما در مرحله آخر ممکن است به تخریب ساختمان برسد یا تأییدیه ایمنی داده نشود.


30 بیمارستان فاقد تأییدیه ایمنی
این مقام مسئول با اشاره به تأییدیه داشتن تنها یک بیمارستان در مشهد بیان کرد که 4 بیمارستان دیگر درخواست تأییدیه ایمنی را به آتش نشانی داده اند
که کارشناسان ما در حال بررسی موضوع هستند. علاوه بر این 30 بیمارستان در مشهد فاقد تأییدیه های ایمنی هستند و هیچ اقدامی در این باره تاکنون از سوی مسئولان این مراکز صورت نگرفتهاست. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->