۱۵  فرهنگ سرای مشهد میزبان اکران فیلم و پویانمایی شده‌اند انتشار فهرست ۱۰۰ فیلم برتر دهه ۱۹۷۰ میلادی سینما با یک فیلم ایرانی ماجرای لغو اجرا‌های نمایش خانه به دوش در مشهد نتفلیکس فیلم هیجان‌انگیز «فرانکنشتاین» را اکران می‌کند طراح لوگوی «۰۰۷» جیمز باند درگذشت رمان «دیوید کاپرفیلد» ترجمه مسعود رجب‌نیا به چاپ سیزدهم رسید آغاز فیلمبرداری فیلم جدید جوئل کوئن در اسکاتلند پخش دوبله فارسی «جاده یخی انتقام» در شبکه نمایش خانگی قاتل «متیو پری» در دادگاه مجرم شناخته شد دوبله فیلم ترسناک «آلوده» برای پخش از تلویزیون مستند «آقای نخست‌وزیر» روی آنتن + زمان پخش وحید تاج و حسام‌الدین سراج در قونیه | حضور گسترده خوانندگان ایرانی در فستیوال بین‌المللی «دولت عشق» در قونیه پژمان بازغی و منوچهر هادی در تیم فوتسال ستارگان هنر ایران + عکس انتشار ۲ آلبوم موسیقی «بانگ عشق» و «کیکاوس» آوازخوانی حسام‌الدین سراج در مراسم تشییع استاد فرشچیان + فیلم فیلم «خرگوش سیاه، خرگوش سفید» شهرام مکری در جشنواره بوسان ثبت «روز عکاسی» در تقویم ایرانی با درنظر گرفتن یک دوره تاریخی بومی
سرخط خبرها

تهیه‌کننده آمریکایی: ترامپ دیکتاتور را بیرون می‌کنیم

  • کد خبر: ۳۴۳۴۶۹
  • ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۲
تهیه‌کننده آمریکایی: ترامپ دیکتاتور را بیرون می‌کنیم
«پل زانتز» تهیه‌کننده آمریکایی در جشنواره کارلووی واری ترامپ را خودشیفته بدخیم و دیکتاتور خواند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ قبل از نمایش نسخه بازسازی‌شده فیلم «پرواز بر فراز آشیانه فاخته» در کارلووی واری، تهیه کننده آمریکایی با تمجید از این فیلم به عنوان «فیلمی درباره شورش» گفت: ما پیروز خواهیم شد.

پل زانتز تهیه‌کننده و برادرزاده سائول زانتز فقید که همراه مایکل داگلاس، فیلم اسکاری «پرواز بر فراز آشیانه فاخته» میلوش فورمن را تهیه کرده بود، در پنجاه و نهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم کارلووی‌واری (KVIFF) در جمهوری چک، به شدت از دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا انتقاد کرد.

زانتز با حضور در مراسم نمایش نسخه بازسازی‌شده فیلم کلاسیک سال ۱۹۷۵، «پرواز بر فراز آشیانه فاخته» را «فیلمی درباره شورش» خواند و لایحه‌ای را که حمایت مالی از فقرا را کاهش می‌دهد و سایر سیاست‌های ترامپ را به باد انتقاد گرفت.

وی در اظهارات خود گفت: طعنه‌آمیز است که «پرواز بر فراز آشیانه فاخته» در پنجاهمین سالگردش در اینجا مورد تجلیل قرار گرفته و در عین حال من می‌ترسم که کتاب درخشان کن کیسی در آمریکا ممنوع شود.

زانتز ادامه داد: دیروز ۴ ژوئیه، خودشیفته بدخیم و دیکتاتوری که کاخ سفید را اشغال کرده، لایحه‌ای را امضا کرد که توسط پیروان بی‌رحم و سنگدل او تصویب شده بود تا ثروتمندان را ثروتمندتر کند و غذا و مراقبت‌های بهداشتی را از افرادی که به آن نیاز دارند، بگیرد. ۴ ژوئیه بسیار غم‌انگیزی برای آمریکا رقم خورد.

این سخنان با تشویق حضار در سالن مملو از جمعیت این جشنواره در جمهوری چک همراه شد.

این تهیه‌کننده در پایان از مردم خارج از آمریکا خواست تا صبور باشند و گفت: از آمریکا ناامید نشوید. ما بر این چیز کاملاً فاسد، از نظر اخلاقی ورشکسته، خائن، شیطانی و رفقا و نوچه‌هایش غلبه خواهیم کرد. مطمئنم که میلوش با من موافق است که ترامپ لکه ننگی بر کشور من است و ریاست جمهوری او به عنوان بزرگترین شکست اخلاقی در تاریخ ایالات متحده تلقی خواهد شد.

«پرواز بر فراز آشیانه فاخته» دومین فیلم در تاریخ سینماست که جوایز هر ۵ بخش اصلی اسکار شامل بهترین فیلم (برای تهیه کنندگانش داگلاس و زانتز)، بهترین کارگردانی (برای میلوش فورمن)، بهترین بازیگر مرد (برای جک نیکلسون)، بهترین بازیگر زن (برای لوئیز فلچر) و بهترین فیلمنامه اقتباسی (برای لارنس هاوبن و بو گلدمن) را از آن خود کرد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->