امارات به حمله رژیم صهونیستی به قطر واکنش نشان داد آمریکا از حمله اسرائیل به قطر مطلع بوده است (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) آخرین خبر از وضعیت سلامت مقامات حماس پس از حمله اسرائیل به قطر + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) گروسی با وزرای خارجه ایران و مصر دیدار کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش قطر به حمله اسرائیل به دفتر سیاسی حماس در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش وزارت امور خارجه ایران به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مرز لهستان با بلاروس بسته می‌شود آخرین اخبار از ناآرامی های نپال؛ رسانه های محلی مدعی سقوط دولت شدند + عکس و فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: شهدای هوا فضا، افتخار ملت ایران هستند | حتی مخالفان انقلاب در برابر شهدای هوافضا تعظیم می‌کنند حمله هوایی اسرائیل به قطر | انفجار در دفتر حماس در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم و عکس قاضی‌زاده هاشمی: کمیسیون صنایع در تعامل با دولت خواستار رفع مشکلات ارزی است وزیر ارتباطات: در زیست‌بوم اقتصاد دیجیتال موانع ساختاری جدی وجود دارد مردم غزه تمایلی به طرح کوچ اجباری رژیم صهیونیستی ندارند قوه قضائیه: جزئیات عفو معیاری ۱۴۰۴ اعلام شد خضریان: دولت‌های عضو NPT حق توسعه انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای را دارند |  گروسی صلاحیت دبیرکلی سازمان ملل را ندارد هیئت بلندپایه روسیه وارد دمشق شد رئیس کمیسیون امنیت ملی با عراقچی دیدار کرد وزیر خارجه مصر با همتایان آلمانی و ایتالیایی خود درباره موضوع هسته‌ای ایران رایزنی کرد آیت‌الله علم‌الهدی تاکید کرد: لزوم استفاده از ظرفیت‌های علمی بانوان | ایجاد جریان «نخبه‌پروری» در جامعه الزهرا (س) رئیس جمهور: مشکلات ما حل خواهند شد دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی: مقابله با جنایات صهیونیست‌ها نیازمند گام‌های عملی و قدرتمند است به مناسبت ولادت پیامبر اسلام و امام جعفر صادق (ع)، رهبرمعظم انقلاب با شرایط عفو محکومان دادگاه‌ها موافقت کردند قالیباف: مجلس و دولت برای حل مشکلات اقتصادی کشور اجماع دارند عراقچی و عبدالعاطی در قاهره دیدار کردند (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت بهداشت غزه: شمار شهدای جنگ به ۶۴ هزار و ۶۰۵ نفر رسید اژه‌ای: تولید، امنیت سرمایه‌گذاری و معیشت مردم اولویت‌های کشور است عراقچی با گروسی دیدار می‌کند | احتمال توافق ایران با آژانس (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سخنگوی قوه قضائیه: حجت‌الاسلام صدیقی در پرونده فرزندش هیچگونه تقصیری ندارد

  • کد خبر: ۳۴۳۹۳۰
  • ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۵
سخنگوی قوه قضائیه: حجت‌الاسلام صدیقی در پرونده فرزندش هیچگونه تقصیری ندارد
سخنگوی قوه قضائیه گفت: حجت‌الاسلام صدیقی در پرونده فرزند و عروسش هیچگونه تقصیری ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، اصغر جهانگیر در حاشیه آیین افتتاح سامانه ملی حمایت از گزارشگران فساد در پاسخ به سؤالی ناظر بر صحت و سقم برخی ادعا‌ها پیرامون نقش حجت‌الاسلام والمسلمین صدیقی در پرونده تشکیل‌شده برای فرزند و همسر فرزند وی، اظهار کرد: طبق بررسی‌های به عمل آمده و تحقیقات متقن و دامنه‌دارِ صورت گرفته در پرونده مزبور، هیچگونه تقصیری متوجه حجت‌الاسلام والمسلمین صدیقی نیست و موردی در این راستا به اثبات نرسیده است.

جهانگیر افزود: حجت‌الاسلام والمسلمین صدیقی همچنین صریحاً تاکید داشته که از هر گونه اعمالی که در این پرونده منتسب به فرزند و همسر فرزندش است؛ تبری می‌جوید.

سخنگوی قوه قضاییه این را هم گفت که روند تحقیقات در پرونده مورد اشاره همچنان ادامه دارد و دستگاه قضایی وفق تاکید‌های مؤکد ریاست قوه قضاییه در پیگیری و برخورد با هرگونه فسادی، رویکردی قاطعانه و بدون اغماض و تبعیض دارد.

به گزارش ایرنا، سخنگوی قوه قضاییه ۲۰ خرداد در نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره موضوع دستگیری فرزندان حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی گفت: در خصوص دستگیری که اشاره کردید افرادی بیش از ۱۰ روز قبل دستگیر شدند.

وی ادامه داد: تعداد بازداشتی‌ها ۶ نفر هستند که یکی از آنها فرزند حاج آقای صدیقی و همسر وی (عروس خانواده) است.

جهانگیر اضافه کرد: در خصوص موضوع اتهامات باید صبر کنیم چراکه در حالی که پرونده در حال تحقیقات مقدماتی است قانون اجازه اظهار نداده است، اما اجمالا اتهامات مالی است.

سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: خود حاج آقای صدیقی هم به صراحت اعلام کردند که تابع قانون هستند و هیچگونه پیگیری نداشتند و حاضر هستند به جریان دادرسی کمک کنند.

وی ابراز امیدواری کرد با پیگیری‌های دستگاه قضایی ابعاد این پرونده رسیدگی شود و در عین حال تاکید کرد: دستگاه قضایی هیچ تبعیض و خط قرمزی را چه درون یا برون ندارد و همانگونه که قبلاً شاهد بودید دستگاه قضایی در پرونده فرزندان معاون اول سابق قوه قضاییه، پیش قدم شد و در این پرونده نیز قوه قضاییه بلافاصله پس از به دست آوردن اطلاعات ورود کرد و این پرونده در حال رسیدگی اولیه است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->