بیانیه حزب الله در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به سوریه| حزب‌الله: صهیونیست‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند برگزاری مزایده واگذاری فضا‌های زیر پل عابر پیاده و محل استقرار کافه‌ون‌ها در مشهد پیش بینی قیمت دلار و طلا (پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش تعرفه واردات خودرو + جدول (۲۵ تیر ۱۴۰۴) افت شدید خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) | چانگان ۲ میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان شد آرامش در بازار خودرو‌های داخلی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت خرید بیش از ۳۳۵ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان خراسان رضوی وزیر کار: منابع برای پرداخت کالابرگ ۴ دهک به خزانه ارسال شد | امیدواریم کالابرگ هرچه سریع‌تر پرداخت شود راهکار‌هایی برای اصلاح قبض برق و ثبت اطلاعات مشترکان تهرانی تأکید کارگروه تنظیم بازار خراسان رضوی بر استمرار ثبات در تأمین و توزیع کالا‌های اساسی دینار عراق در آستانه اربعین حسینی چقدر است؟ (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول استاندار خراسان رضوی: «احداث نیروگاه تجدیدپذیر دولتی» نمونه موفقی از همگرایی برای رفع ناترازی‌هاست تحلیل بازار میلگرد اصفهان و وضعیت قیمت در مقایسه با رقبا چراغ سبز بورس در چهارمین هفته تیرماه روشن ماند | زنجیره فرار پول‌های حقیقی از بازار بالاخره شکسته شد (۲۵ تیر ۱۴۰۴) رشد ۴۴ درصدی حق‌بیمه در بهار ۱۴۰۴ | عملکرد شرکت‌بیمه در بخش پرداخت خسارت چگونه بوده است؟ میزان رشد اقتصادی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد | کدام بخش‌ها بیشترین سهم را داشتند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار بازار آزاد چند؟ قیمت روغن ۲۵ درصد افزایش یافت | تعادل بازار روغن تا ۲۰ روز آینده ترفند برخی شرکت ها برای فروش روغن به بنکداران و تشدید گرانی در بازار | روغن به شرط خرید کالاهای دیگر! بررسی ابزار‌های نوین مالی در کمیته فقهی بورس خودروسازان به معاون اول رئیس‌جمهور نامه نوشتند | انتقاد خودروسازان از استناد‌های غیرقانونی وزارت صمت در اصلاح قیمت خودرو طلا امروز در مشهد چند قیمت خورد؟ (۲۵ تیر ۱۴۰۴) خرید تضمینی گندم در شهرستان مشهد از مرز ۵۸ هزار تن گذشت (۲۵ تیر ۱۴۰۴) مکانیسم ماشه روند قیمت دلار را تغییر داد (۲۵ تیر ۱۴۰۴) افزایش مستمری‌ها از تیرماه ۱۴۰۴، فرصتی برای بیمه‌شدگان صندوق کشاورزان، روستائیان و عشایر خراسان رضوی نظام بانکی در پرداخت تسهیلات تکلیفی به مشاغل خانگی کم‌کاری می‌کند فراخوان وزارت صمت برای متقاضیان واردات خودرو‌های کارکرده منتشر شد + جزئیات قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۵ تیر ۱۴۰۴) | یک کیلو سیب‌زمینی چند؟ دلایل اصلی طولانی‌شدن صف وام ازدواج چیست؟ | تعلیق رؤسای شعب و اخذ جریمه نقدی از شعب متخلف در پرداخت وام ازدواج
سرخط خبرها

طرح بیمه سهام از فردا (دوشنبه / ۲۴ تیر ۱۴۰۴) در بورس تهران اجرا می‌شود

  • کد خبر: ۳۴۴۸۲۲
  • ۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۴
طرح بیمه سهام از فردا (دوشنبه / ۲۴ تیر ۱۴۰۴) در بورس تهران اجرا می‌شود
صندوق تثبیت بازار سرمایه اوراق اختیار فروش تبعی سبد سهام با نماد همیار را از فردا در بورس تهران عرضه می‌کند و فروش این اوراق تا روز پایانی تیر ماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی مصوبه ۱۷ تیرماه شورای عالی بورس در خصوص انتشار اوراق اختیار فروش تبعی سبد سهام، صندوق تثبیت بازار سرمایه اعلام کرد از فردا (۲۳ تیرماه) اوراق اختیار فروش تبعی سبد سهام با نماد همیار و با هدف حمایت از سهامداران حقیقی منتشر می‌شود. عرضه این اوراق فوق تا پایان معاملات سه شنبه ۳۱ تیرماه در بورس تهران ادامه خواهد داشت.

اوراق تبعی بیمه‌ای که به نام همیار شناخته می‌شود، به سرمایه‌گذاران این امکان را می‌دهد تا با بیمه کردن پرتفو‌های خود از نوسانات احتمالی بازار محافظت کنند. ارزش پرتفو‌های قابل بیمه‌سازی برای هر فرد حقیقی حداکثر ۵۰۰ میلیون تومان تعیین شده است. طرح بیمه سهام از ۱۷ تیر آغاز شده و سررسید آن یک ساله خواهد بود؛ نرخ بازدهی نیز حداقل ۲۰ درصد تعیین شده که در صورت عدم فروش سهام تا تاریخ سررسید این نرخ سود برای سهامداران خُرد تضمینی است.

سهامداران و سرمایه‌گذاران خُرد برای بیمه سهام خود باید نسبت به خرید این اوراق از طریق بورس تهران اقدام کنند. شرط اصلی برای معتبر بودن اوراق و بهره‌مندی از مزایای بیمه سهام، نفروختن سهام موجود در سبد متقاضی تا تاریخ سررسید است. در صورت رعایت این شرط، سرمایه‌گذاران از حداقل ۲۰ درصد بازدهی بهره‌مند خواهند شد.

متقاضیان بیمه، پرتفوی سهام خود برای مشارکت در این طرح باید نسبت به خرید یک برگه تبعی بیمه‌ای با نماد همیار در بورس تهران اقدام کنند.

این اقدام بخشی از تلاش‌های مستمر برای تقویت اعتماد سرمایه‌گذاران و ایجاد سازوکار‌های حمایتی در برابر نوسانات بازار سهام است. مشارکت در این طرح می‌تواند برای بسیاری از سرمایه‌گذاران یک فرصت ویژه باشد تا در شرایط نامطمئن بازار، سرمایه خود را از خطرات بالقوه محفوظ نگه دارند و در عین حال از بازدهی مناسبی بهره‌مند شوند.

هچنین صندوق توسعه بازار سرمایه اعلام کرد: از فردا دوشنبه ۲۳ تیرماه اوراق تبعی تا سقف ۱۵ همت در ۲۷ نماد معاملاتی صرفا برای فروش به نهاد‌های مالی بورسی عرضه می‌کند؛ سایر اشخاص حقیقی و حقوقی بورس امکان خرید این اوراق را ندارند.

هر متقاضی می‌تواند حداقل یک و حداکثر ۱۰۰ هزار برگه خریداری کند؛ برگه‌های تبعی صندوق توسعه بازار اماکن خرید و فروش در بازار ثانویه را ندارند.

ضمن اینکه دارندگان اوراق اختیار فروش تبعی در صورتی می‌توانند اوراق خود را در سررسید اعمال کنند که سهام پایه و اوراق اختیار فروش تبعی آن را در یک روز خریداری کرده باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->