پیش‌فروش بلیت قطار‌های آبان ماه از روز شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ توسعه صنایع دستی خراسان رضوی باید مبتنی بر توزیع و عرضه باشد بیش از نیمی از تالاب هورالعظیم کاملا خشک شده است وضعیت تأمین مرغ و تخم مرغ در خراسان رضوی مطلوب است وکیل خانواده خالقی: پدر مرحوم «امیرمحمد خالقی» از حق قصاص گذشت نکردند آموزش چند حرکت ورزشی ساده برای تمرین در خانه همه چیز در مورد لوزه سوم در کودکان شینا انصاری: اگر سازمان برنامه و بودجه اعتباری برای احیای دریاچه ارومیه در نظر دارد، اعلام کند اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی مشهدی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ مهر ۱۴۰۴) چکاپ خودرو، راهی برای کاهش آلودگی هوا دست‌های تمیز | پویش جهانی «شستن دست‌» برای ارتقای سلامت و ایمنی بدن مشهد، مقصد اول گردشگران خارجی | ورود حدود ۳.۵ میلیون گردشگر به کشور در نیمه اول سال ۱۴۰۴ + فیلم تشکیل پرونده قضایی برای مدیر یک مدرسه در قزوین به دلیل تنبیه بدنی دانش‌آموز خراسان رضوی، در صدر حوادث جاده‌ای | ثبت ماهانه ۸۰ نفر فوتی در جاده‌های استان پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۳ مهر ۱۴۰۴) | از امروز مشهد سرد می‌شود کشف بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در مشهد از ابتدای مهر ۱۴۰۴ انتقاد نماینده مجلس به آموزش و پرورش | چرا از معلولان در وزارت استفاده نمی‌شود؟ راهکارهای آموزش و پرورش خراسان رضوی برای پوشش دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل | شناسایی بازماندگان هفتمی و دهمی چالش‌برانگیز است اجرای طرح ملی هفته ماموگرافی رایگان در سراسر کشور از ۲۶ مهرماه تا ۳ آبان‌ماه ۱۴۰۴ کاهش ۹ درصدی آمار ولادت‌ها در ۳ ماه نخست سال ۱۴۰۴ پلیس ۱۱۰ یک جوان مشهدی را از مرگ حتمی نجات داد + جزئیات رئیس دیوان عدالت اداری در مشهد: وجود چند نظر در یک موضوع خاص، احساس بی‌عدالتی ایجاد می‌کند چگونه پرخاشگری کودکمان را کنترل کنیم؟ هشدار اورژانس پیش‌بیمارستانی مشهد: سالمندان و بیماران قلبی و تنفسی از تردد غیرضروری خودداری کنند (۲۳ مهر ۱۴۰۴) رئیس سازمان محیط زیست: زنان روستایی اولین مدافعان طبیعت هستند شدیدترین آلودگی هوا در خراسان رضوی مربوط به خواف، تایباد و صالح‌آباد است + فیلم رئیس کانون عالی بازنشستگان تأمین اجتماعی: معوقات بازنشستگان در حال واریز است (۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) آیا لایه سفید روی آب خیارشور‌های فله خطرناک است؟ ماجرای مشاهده دود در فرودگاه شهرکرد چه بود؟ (۲۳ مهر ۱۴۰۴) + جزئیات
سرخط خبرها

دستگیری گوشی‌قاپ‌های شلوار خمره‌ای توسط پلیس مشهد | آنها گوشی‌های سرقتی را کجا مخفی می‌کردند؟

  • کد خبر: ۳۴۵۳۲۲
  • ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۸
  • ۱
دستگیری گوشی‌قاپ‌های شلوار خمره‌ای توسط پلیس مشهد | آنها گوشی‌های سرقتی را کجا مخفی می‌کردند؟
باند گوشی قاپ‌های نقابدار که از مدتی قبل در مناطق اطراف بزرگراه شهید بابانظر مشهد جولان می‌دادند و با سرقت‌های مخوف خود باعث نگرانی و اضطراب شهروندان می‌شدند در حالی با تیراندازی امنیت آفرین نیرو‌های انتظامی شکار شدند که تاکنون ۲۰ تن از مال باختگان، موتورسواران معروف به شلوار خمره‌ای‌ها را شناسایی کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، به دنبال افزایش پرونده‌های گوشی قاپی در کوی طلاب مشهد، ماجرای سرقت‌های مذکور با توجه به حساسیت جرایم مهمه و با صدور دستوری ویژه از سوی سرهنگ محمدچراغ (فرمانده انتظامی مشهد) در اولویت اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی نیرو‌های کلانتری میرزا کوچک خان قرارگرفت.

طولی نکشید که با تقویت گشت‌های نامحسوس و به کارگیری منابع و مخبران محلی، کالبدشکافی سرقت‌ها در دایره تجسس با نظارت و هدایت مستقیم سرهنگ علی برزنونی (رئیس کلانتری میرزاکوچک خان) آغاز و مشخص شد گوشی قاپ‌های نقابدار که با ماسک چهره خود را پوشانده‌اند و کلاه آفتابی بر سر دارند، در بیشتر جرایم تبهکارانه خود از موتورسیکلتی با پلاک مخدوش استفاده می‌کنند.

همچنین بررسی‌های میدانی و تحلیلی ماجرا نشان داد که موتورسواران مخوف هنگام ارتکاب جرم، شلوار‌های گشادی به تن دارند که انتهای آن با بستن کش به صورت خمره‌ای درآمده است و به همین دلیل برخی مال باختگان آنان را «نقابداران شلوار خمره‌ای» می‌نامیدند!

درحالی که رصد‌های اطلاعاتی برای شناسایی مخفیگاه و دستگیری عاملان گوشی قاپی‌های خشن ادامه داشت، یک بار دیگر زنگ تلفن پلیس ۱۱۰ به صدا درآمد و خبر گوشی قاپی از یک بانوی جوان به ثبت رسید.

در این شرایط بلافاصله گشت‌های انتظامی با دستور رئیس کلانتری عازم محل وقوع سرقت شدند و در حالی کوچه و خیابان‌های اطراف را با اجرای طرح مهار به قرق خود درآوردند که زن جوان از موتورسواران نقابداری نام برد که شلوار گشاد به تن داشتند! حالا دیگر تردیدی وجود نداشت که پلیس با «نقابداران شلوارخمره‌ای» روبه رو شده است؛ بنابراین گشت‌های خودرویی در مسیر فرار دزدان موتورسوار قرارگرفتند و از چند سو وارد بزرگراه شهید بابانظر شدند.

در همین حال بود که ناگهان موتورسواران نقابدار مقابل چشمان عوامل انتظامی به طرف صدمتری گریختند و بدین ترتیب عملیات تعقیب و گریز با فرمان‌های پی درپی «ایست» وارد مرحله جدیدی شد، اما دزدان مخوف با مشاهده پلیس برسرعت موتورسیکلت افزودند تا راهی برای گریز از چنگ قانون بیابند. در همین حال نیرو‌های انتظامی با شلیک تیرهوایی آخرین اخطار‌های قانونی را صادر کردند و سپس لاستیک‌های موتورسیکلت را هدف گرفتند. دقایقی بعد موتورسیکلت دزدان نقابدار واژگون شد و دو جوان با شلوار‌های خمره‌ای به چنگ قانون افتادند.

گزارش روزنامه خراسان حاکی است با انتقال گوشی قاپ‌های مخوف به مرکز انتظامی، گوشی سرقتی بانوی جوان از درون شلوار ترک نشین موتورسیکلت کشف و مشخص شد که آن‌ها هر گوشی تلفن را که سرقت می‌کردند بلافاصله درون شلوار گشادی می‌انداختند که پایین آن را با کش بسته بودند.

 هنوز چندساعت بیشتر از دستگیری متهمان مذکور نگذشته بود که تعداد زیادی از مال باختگان لبخندزنان وارد کلانتری شدند و ۲۰ تن از آنان دزدان نقابدار را شناسایی کردند. از سوی دیگر با دستور‌های قاطع قاضی اسماعیل عندلیب (معاون دادستان مرکز خراسان رضوی) به حافظان امنیت، تلاش‌های گسترده‌ای برای ریشه یابی سرقت‌های مذکور و شناسایی مالخران و دیگر اعضای باند «شلوارخمره‌ای ها» آغاز شده است.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Germany
۰۹:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۶
0
0
روششون خیلی خوب بود ههههههههه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->