رونمایی از پوستر «مجنون» در آستانه فروش چند میلیاردی + عکس آغاز پیش‌تولید سریالی با موضوع قاچاق دارو انتخاب امیر جعفری برای نقش فردوسی در «سی‌صد» نهایی شد چاپ دوم رمان «پرتگاه پشت پاشنه» راهی بازار کتاب شد | داستان جوانی که همه چیزش را داد تاعشق را تجربه کند اسپانیا میزبان جدید پروژه وودی آلن شد باشگاه نوجوانان رادیو جوان سه ساله شد تالار وحدت میزبان اجرای مشترک ارکستر ملی ایران و مختاباد شد تصویربرداری سریال «دو نیمه ماه» با حضور ۲۸۰ بازیگر در حال انجام است کال آف دیوتی (Call of Duty) بالاخره فیلم می‌شود «نردبان» به احترام محیط‌بانان روی آنتن می‌رود تحلیل «بچه مردم» و واکاوی «ایران‌هراسی در هالیوود» در «هفت» امشب (۹ آبان ۱۴۰۴) وکیل پژمان جمشیدی: موکلم وثیقه را خودش داده و ممنوع‌الکار نیست درخشش خبرنگاران شهرآرا در سومین جشنواره مطبوعات شرق کشور | شهرآرا، سرمایه فرهنگی مشهد است برگزیدگان جشنواره ملی عکس زعفران معرفی شدند + تصاویر برگزیده مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴) صوت | آهنگ جدید علیرضا قربانی با نام «گیسوی باران» + لینک دانلود رسانه‌ها چگونه بر تصمیمات و ادراکات ما اثرگذارند؟ | بررسی اثر رسانه‌ها بر شناخت و روان انسان
سرخط خبرها

«آمدنیوز» هنوز هست که...

  • کد خبر: ۳۴۵۷۹
  • ۲۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۳
«آمدنیوز» هنوز هست که...
محمد مهاجری - روزنامه نگار
۱- بعد از بیانات مهم رهبر معظم انقلاب در دیدار مجازی با نمایندگان مجلس، دشمنان آگاه و دوستان غافل تکان خوردند. شوک سیاسی بزرگی که از ماه‌ها قبل از انتخابات مجلس به جامعه وارد شده بود و تندرو‌های سیاسی، آن را بر سر سفره همه جناح‌ها گذاشته بودند، به لنگرگاه آرامش نسبی رسید.
آن بخش از نمایندگان که به‌لحاظ تازه‌کاری، خانه ملت را با چهارراه دعوا‌ها اشتباه گرفته بودند و بی‌توجه به مصالح کشور به این‌وآن می‌تاختند، ناگهان دوشاخه‌شان از پریز کشیده شد. آن‌ها که گمان می‌کردند با حضور وزیران خارجه، کشور و ارتباطات می‌توانند دق‌دلی‌های خود را خالی کنند، چنان مورد شماتت قرار گرفتند که دیگر فضای مجلس پذیرای آن‌ها نیست. این گروه چاره‌ای ندارند جز اینکه تعریف خود از انقلابیگری را با تعریف رسمی مقام معظم رهبری همسان کنند و در بیان هر سخن مثلا انقلابی، قانون و شرع و اخلاق را رعایت کنند.
مگر جز این است که انقلاب اسلامی پدید آمد تا ریشه بی‌قانونی و اعمال خلاف شرع و اخلاق کنده شود؟ هرچند ممکن است برخی از این جماعت تندرو به‌دلیل احساس تکلیف شرعی و انقلابی مختص‌به‌خود (!) روش گذشته را ادامه دهند که کاملا محتمل هم هست، اما اکثریت مجلس و مدیریت آن راهبردی را که رهبری ترسیم کرده‌اند، متوجه شده‌اند و بعید است تندرو‌ها بتوانند فضای مجلس را در دست بگیرند. در عین حال پیشنهادم به افرادی که نمی‌توانند ترک عادت کنند، این است که خانه ملت را رها کنند و با استعفا از سمت نمایندگی مجلس، شغل دیگری پیشه کنند که متناسب‌تر با خصلت ذاتی آن‌ها باشد.

۲- اتفاق بسیار مهم دیگر این هفته، حاشیه‌ای بود که دیدار رؤسای ۳ قوه را به‌شدت تحت‌تأثیر قرار داد. برخی رسانه‌ها نوشتند در این جلسه رئیس‌مجلس با رئیس‌جمهور بگومگو کرده‌اند و فضا متشنج شده است. شخصا به خبر‌های رسمی که مقامات دولت ارائه دادند و همه چیز را در صلح‌وصفا توصیف کردند، بسنده نکردم و از افرادی که در جلسه حضور داشتند، موضوع را استفسار کردم.
برایم یقین حاصل شد که موضوع نه‌تن‌ها دروغ است، بلکه فضا کاملا دوستانه و مؤدبانه بوده است. خب؛ پس آن خبر دروغ از کجا آمده است و چه فرد یا افرادی از نشر چنین خبر کذبی سود می‌برده‌اند؟ گمانه‌هایی در این زمینه به‌نظرم می‌رسد، اما ترجیح می‌دهم پیشنهاد کنم نهاد‌های ذی‌ربط و به‌ویژه دستگاه‌های اطلاعاتی، ریشه این خبر را بجویند.
هرچند ممکن است شیطنت فردی باعث چنین رخدادی شده باشد و سوءنیت دشمنانه‌ای هم از آن کشف نشود، اما از نوع دروغ‌هایی است که فتنه‌انگیز می‌نماید. البته اختلاف‌نظر بین سران ۳ قوه طبیعی است و چه‌بسا هر یک از این ۳ بزرگوار، ده‌ها و صد‌ها نقد به ۲ رئیس دیگر داشته باشند، اما وقتی خبری مبنی بر تشنج در اولین نشست سران ۳ قوه (پس از انتخابات مجلس) انتشار می‌یابد، باید با حساسیت بیشتری دنبال آن بود. امیدوارم نتیجه این بررسی زودتر مشخص شود تا خدای‌ناکرده «آمدنیوز»‌های دیگری، حتی با لباس دلسوزی برای نظام و انقلاب، ایجاد نشوند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->