فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

دولت جولانی اعلام آتش‌بس کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۵۹۶۴
  • ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۱
دولت جولانی اعلام آتش‌بس کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴)
ریاست جمهوری دولت موقت سوریه از برقراری آتش بس و پایان درگیری با شبهه نظامیان دروزی‌ها در استان السویداء خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، نهاد موسوم به ریاست جمهوری سوریه در بیانیه‌ای اعلام کرد: در سایه شرایط حساس کشور و در راستای جلوگیری از ریختن خون مردم سوریه و حفظ یکپارچگی این کشور و همچنین در راستای مسئولیت ملی و انسانی، ریاست جمهوری سوریه آتش بس فراگیر و فوری اعلام می‌کند.

در این بیانیه آمده است: ریاست جمهوری سوریه از همه می‌خواهد که زمینه را فراهم کنند تا نهاد‌های دولتی و نیرو‌های آن این آتش بس را به طور مسئولانه اجرا کنند تا ثبات در این کشور ایجاد شده و خونریزی‌ها متوقف شود.

نهاد موسوم به ریاست جمهوری موقت سوریه، افزود: ریاست جمهوری از تمام طرف‌ها بدون استثنا می‌خواهد که به این تصمیم پایبند باشند، تمام درگیری‌ها فورا در تمامی مناطق متوقف شود، محافظت از غیرنظامیان تضمین شود و کمک‌های بشردوستانه بدون هیچ مانعی به مردم برسد.

این نهاد خاطرنشان کرد: در این راستا نیرو‌های امنیتی در برخی مناطق مستقر شدند تا اجرای آتش بس تضمین شود، نظم عمومی برقرار شود و امنیت شهروندان و دارایی‌های آنان تامین شود تا ثبات و آرامش برقرار شود.

دولت موقت جولانی در پایان این بیانیه تاکید کرد که نقض این تصمیم نقض آشکار حاکمیت ملی به شمار می‌رود و این امر منجر به اقدامات قانونی بر اساس قانون اساسی خواهد بود.

از زمان سقوط دولت بشار اسد در سوریه، درگیری‌هایی هراز چندگاه بین دروزی‌های سوریه با عناصر وابسته به جولانی به وقوع پیوسته است. از یک سو، اقلیت‌های مذهبی و قومیتی سوریه نگران اقدامات تمامیت‌خواهانه و افراطی عناصر وابسته به حاکمیت جدید تحت رهبری گروه مسلح افراطی تحریرالشام به فرماندهی جولانی هستند و از سوی دیگر، رژیم صهیونیستی با حملات مکرر به توانمندی‌های نظامی سوریه و حمایت از اقلیت‌های قومی و هویتی در این کشور، در تلاش برای تقسیم آن به چند کشور ضعیف و کوچک است.

در همین راستا، رژیم صهیونیستی طی روز‌های گذشته به بهانه حمایت از دروزی‌های سوریه در جنگ با نیرو‌های نظامی تحت امر ابومحمد جولانی (رئیس دولت موقت سوریه و فرمانده گروه مسلح موسوم به هیات تحریر الشام) در استان السویدا، حملاتی را به مناطقی مختلف سوریه از جمله جنوب این کشور و دمشق انجام داد.

همزمان با این حملات رژیم صهیونیستی نیرو‌های ارتش دولت موقت سوریه نیز که برای پایان دادن به درگیری‌های مسلحانه بین قبایل بادیه‌نشین السویدا و دروزی‌ها که منجر به صد‌ها کشته و تعداد زیادی زخمی شد، وارد السویدا شده بودند، در اجرای توافق آتش‌بس اعلام شده روز چهارشنبه، عقب‌نشینی کردند.

منبع: ایرنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->