آتش‌سوزی مهیب در ترکیه | تنگه داردانل بسته شد + فیلم واکنش هلند به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه آمریکا همچنان به پایگاه‌های خود در سوریه، سلاح می‌فرستد تهران چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل نیست واکنش تند ماکرون به طرح اسرائیل برای اشغال غزه عارف: دستورات رئیس قوه قضائیه در برخورد با احتکارکنندگان برنج در تنظیم قیمت آن موثر بود لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند سید محمود علوی به دلیل سکته مغزی در بیمارستارن بستری شد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت درخصوص حمایت از انصارالله یمن کالاس: اگر راه‌حل نظامی امکان‌پذیر بود، جنگ در غزه تاکنون تمام شده بود نتانیاهو در نروژ بازداشت خواهد شد ترامپ: حماس گروگان‌ها را آزاد نمی‌کند وقوع انفجار در کارخانه فولاد پیتزبورگ آمریکا (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) لاریجانی با وزیر خارجه عراق دیدار کرد نیرو‌های امدادی در فرودگاه بن گوریون به حالت آماده باش درآمدند (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) برق در برخی از استان‌های عراق قطع شد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) آیا استان کرمان چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ترامپ به واشنگتن گارد ملی اعزام می‌کند لاریجانی با رئیس مجلس عراق دیدار کرد آیا ادارات قزوین روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ادارات گرگان و گلستان روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد آیا ادارات کرج و البرز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ پزشکیان برای هوشمندسازی پارک ملی گلستان دستور ویژه صادر کرد آیا ادارات بندرعباس و هرمزگان (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ انتشار متن سند توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان تاکید رئیس جمهور و نخست وزیر عراق بر توسعه روابط با ایران (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) شاه اردن با بن سلمان دیدار کرد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آمریکا حمله صهیونیست‌ها به کلیسای فلسطینی‌ها را «اقدام تروریستی» خواند

  • کد خبر: ۳۴۶۲۷۶
  • ۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۶
آمریکا حمله صهیونیست‌ها به کلیسای فلسطینی‌ها را «اقدام تروریستی» خواند
سفیر واشنگتن در اراضی اشغالی حمله شهرک‌نشینان صهیونیست به کلیسای فلسطینی‌ها در کرانه باختری را اقدام تروریستی خواند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مایک هاکبی، سفیر آمریکا در اراضی اشغالی، خواستار پیگرد عاملان حمله به کلیسای فلسطینی در کرانه باختری اشغالی شد؛ حمله‌ای که به گفته مقامات محلی، توسط شهرک‌نشینان اسرائیلی صورت گرفته است.

او این اقدام را یک «عمل تروریستی» توصیف کرد.

هاکبی اعلام کرد که از شهر مسیحی‌نشین «طَیبه» بازدید کرده، جایی که روحانیون گفته‌اند شهرک‌نشینان اسرائیلی در ۸ ژوئیه آتشی را در نزدیکی قبرستان و یک کلیسای متعلق به قرن پنجم میلادی به راه انداخته‌اند.

او در بیانیه‌ای گفت: «این یک اقدام تروریستی است و یک جنایت محسوب می‌شود. کسانی که در طیبه (یا هر جای دیگری) دست به خشونت و ترور می‌زنند، باید شناسایی و محاکمه شوند؛ فقط توبیخ کردن آنها کافی نیست.»

دولت رژیم صهیونیستی تاکنون درباره این حادثه اظهارنظری نکرده است.

هاکبی همچنین روز سه‌شنبه گذشته گفته بود که از اسرائیل خواسته است تحقیقات جدی درباره قتل یک فلسطینی-آمریکایی که به دست شهرک‌نشینان مورد ضرب‌وشتم قرار گرفت، انجام دهد. او این حادثه را نیز یک «اقدام تروریستی و جنایی» خواند.

اظهارات هاکبی درحالیست که دونالد ترامپ در ژانویه تحریم‌هایی را که دولت پیشین جو بایدن علیه گروه‌ها و افراد شهرک‌نشین متهم به خشونت علیه فلسطینیان وضع کرده بود، لغو کرد.

دیوان بین‌المللی دادگستری سازمان ملل سال گذشته اعلام کرد که شهرک‌های اسرائیلی در اراضی اشغالیِ حاصل از جنگ ۱۹۶۷، از جمله کرانه باختری، غیرقانونی هستند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->