آغاز خدمت‌رسانی پاکبانان مشهدی به زائران اربعین از فردا در نجف +عکس برگزاری مسابقات لیگ استانی دوچرخه‌سواری در بوستان کرامت مشهد خبرهای خوب شهردار مشهد برای مردم: رونمایی از ۸ دستگاه اتوبوس جدید و نوسازی و بهره‌برداری از ۴۹ دستگاه تاکسی ون ایجاد شرایط ویژه در تامین مالی پروژه های شهری مشهد مقدس پکن: واشنگتن پشت ۶۰۰ حمله سایبری | آمریکا بزرگترین تهدید سایبری علیه کشور ماست یک نماینده مجلس: مهاجران افغانستانی به زودی با قطار به کشورشان بازمی‌گردند ۲۹ میلیون مترمکعب، نیاز آبی سالیانه فضای سبز مشهد | ۳۰ درصد آب بوستان‌ها از پساب تأمین می‌شود فیروزه‌پوشان رضوی در پناه گنبد‌های زرد کاظمین+ عکس آمادگی مشهد الرضا برای میزبانی از زائران رضوی در ایام دهه پایانی ماه صفر (۱۰ مرداد ۱۴۰۴) شهردار مشهد: هفت راهبرد رهبر انقلاب سرلوحه کار مدیریت شهری است ویدئو| حال و هوای کاروان خدام‌الحسین(ع) شهرداری مشهد در شب ورود به خاک عراق قدردانی شهردار مشهد از پرداخت بدون تأخیر حقوق و کارانه پرسنل آغاز رسمی خدمات‌رسانی نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف از ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ ویدئو | خادمان مشهدالرضا (ع) در مسیر نجف تاریخچه‌ای از مدرسه‌های تاریخی اطراف حرم امام رضا (ع) | «بهزادیه»، «باقریه» و مشتی خاطره از‌یاد‌رفته شهر امیدیه در خوزستان، گرم‌ترین نقطه زمین شد (۹ مرداد ۱۴۰۴) فرماندار مشهد: چراغ‌های راهنمایی در چهارراه‌ها به باتری مجهز می‌شوند | رفع چالش گره‌های ترافیکی در زمان قطع برق رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر مشهد: حال خوب مردم، دغدغه مدیریت شهری است | حاشیه شهر در اولویت شهرداری باشد شهردار مشهد مقدس از تکمیل پروژه تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب تا دو هفته دیگر خبر داد | مردم منتظر خبر‌های خوب از پروژه‌های بزرگ باشند منطقه ۳، سبزتر از همیشه | آیین بهره‌برداری از بوستان قدس و ۳۳ معبر آسفالت‌شده در منطقه ۳ برگزار شد + فیلم
سرخط خبرها

فرماندار مشهد خبر داد: پایان اختلاف‌ها بر سر انتقال آب هزارمسجد به مشهد | پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت سد شوریجه سرخس

  • کد خبر: ۳۴۶۵۸۶
  • ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۵
فرماندار مشهد خبر داد: پایان اختلاف‌ها بر سر انتقال آب هزارمسجد به مشهد | پیشرفت ۸۰ درصدی ساخت سد شوریجه سرخس
فرماندار مشهد گفت: اختلاف نظر بین مسئولان، کارشناسان و تشکل‌های مردم نهاد پیرامون طرح انتقال آب از کوه‌های هزارمسجد در کلات به مشهد برطرف شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سید حسن حسینی با اعلام این خبر، اظهار کرد: بر اساس مستندات سالانه ۱۸۰ میلیون مترمکعب آب رودخانه‌های فصلی و دایمی از «یال» شمالی کوه‌های هزار مسجد در شمال خراسان رضوی از کشور خارج شده و راهی کشور ترکمنستان می‌شود.

وی بیان کرد: مطابق مطالعات انجام شده با حذف آب مرزی سهم ترکمنستان و مصارف کشاورزی محلی در منطقه، دستکم ۵۰ میلیون مترمکعب از این آب مازاد برای مصرف شرب مشهد در نظر گرفته شده است و اکنون طرح‌های انتقال آب در منطقه در حال اجراست.

فرماندار مشهد ادامه داد: انتقال ۵۰ میلیون مترمکعب آب یاد شده هیچ خللی در مصرف آب شرب و کشاورزی شهرستان کلات ایجاد نمی‌کند و اگر به داخل کشور منتقل نشود در نهایت به ترکمنستان سرازیر خواهد شد، حال آنکه حقابه ترکمنستان از آب‌های خروجی استان تامین شده است.

حسینی همچنین به ساخت سد «شوریجه» در سرخس اشاره و بیان کرد: ساخت سد شوریجه ۸۰ درصد پیشرفت داشته است و سالانه ۱۵میلیون مترمکعب از آب این سد به بخش شرب مشهد اختصاص خواهد یافت.

وی اضافه کرد: آب سد شوریجه از طریق یک خط انتقال به خط انتقال آب سد دوستی به مشهد پمپاژ می‌شود که البته ساخت این خط انتقال بیش از ۵۰ درصد پیشرفت داشته است و در انتها نیز آب سد شوریجه پس از انتقال به مشهد تصفیه شده و به مصرف شرب خواهد رسید.

فرماندار مشهد ضمن تقدیر از صرفه جویی مردم مشهد در حوزه آب آشامیدنی گفت: در حال حاضر ۸۰ درصد مشترکان آب در مشهد زیر الگوی متعارف، آب مصرف می‌کنند و این در حالی است که مشترکان در بسیاری از شهر‌ها و استان‌ها بسیار بالاتر از میزان متعارف، مصرف آب دارند.

وی افزود: امیدواریم با اجرای طرح‌های کوتاه مدت، تابستان امسال را بدون اعمال جیره بندی سپری کنیم و از مردم تقاضا داریم در مصرف آب شرب بویژه در بخش شستشوی حیاط، خودرو و آبیاری فضای سبز بیشتر مراعات کنند.

حسینی گفت: طرح‌های مختلفی برای جدا کردن آب شرب از بخش آبیاری فضای سبز انجام شده و امید است شهرداری طرح‌های بیشتری را اجرایی کند تا به طور کامل از آب شرب در بخش آبیاری فضای سبز استفاده نشود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->