پیش‌بینی بورس یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار شنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ آیا اقلام چینی در بازار، همگی قاچاق هستند؟ | واکنش رئیس کمیسیون واردات اتاق بازرگانی خراسان رضوی به یک مصاحبه جنجالی پیش‌بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ تولید ۷۵ درصد زعفران ایران در خراسان رضوی | دانشنامه ملی زعفران در مشهد تألیف می‌شود مطالبات گندمکاران تا ۲۲ مهر پرداخت می‌شود (مهرماه ۱۴۰۴) دلار در مشهد به کانال ۱۰۵ هزار تومان سقوط کرد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ مهر ۱۴۰۴) | هایما ۷X چند؟ رشد یکپارچه قیمت خودرو‌های داخلی (۲۶ مهر ۱۴۰۴) + جدول گل تازه زعفران امروز کیلویی چند؟ (۲۶ مهر ۱۴۰۴) فرم «ج» انصرافی‌های نهضت ملی مسکن سبز می‌شود فعالیت مراکز اقامتی فاقد پروانه و پایان‌کار در مشهد متوقف می‌شود؟ بی‌مزگی میوه‌ها از کجا آب می‌خورد؟! قیمت طلای جهانی امروز (۲۶ مهرماه ۱۴۰۴) | طلای جهانی بالاخره سقوط کرد بورس جهش کرد | ورود سنگین پول حقیقی به بازار (۲۶ مهر ۱۴۰۴) شاخص‌های حذف یارانه ۱۰ میلیون نفر چیست؟ برکناری فرزین از ریاست بانک مرکزی تکذیب شد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) صیانت از نیروی انسانی در محیط کار | اجرای آیین‌نامه اصلاحی ایمنی امور پیمانکاران از آبان ۱۴۰۴ مجوز واردات گوشت گرم گوساله از پاکستان و برزیل صادر شد ممنوعیت خرید بلیت بیش از یک کوپه قطار استاندار خراسان رضوی: واردات برنج را با ارز آزاد برای رفع نیاز استان انجام خواهیم داد کالابرگ، کالامحور خواهد شد رکود ادامه‌دار بازار خودرو (۲۶ مهر ۱۴۰۴) کاهش قیمت دلار درپی انتشار اخبار ضدونقیض از اتمام مکانیسم ماشه | دلار فردایی چند؟ (۲۶ مهر ۱۴۰۴) تأثیر حذف ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی بر قیمت کالا‌های اساسی | کارشناسان توضیح می‌دهند بررسی قیمت دینار عراق و ریال سعودی در بازار آزاد مشهد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) ابلاغ تعرفه صفر برای واردات حبوبات و گندم از اتحادیه اوراسیا طلا امروز در مشهد چند قیمت خورد؟ (۲۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزئیات راه‌اندازی قطار مسافری در ۳ مسیر جدید به دوشنبه، هرات و آنکارا

  • کد خبر: ۳۴۷۴۲۱
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۱
  • ۱
جزئیات راه‌اندازی قطار مسافری در ۳ مسیر جدید به دوشنبه، هرات و آنکارا
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: قطار تهران- وان را پس از وقفه ۵ساله راه اندازی کردیم و در ایام جنگ ۱۲ روزه هم با توجه به ضرورت و نیاز مردم، یک قطار فوق العاده در این مسیر تعریف کردیم تا مسافران بتوانند از طریق مسیر ریلی وارد کشور شوند. در این مدت ضریب اشغال این قطار ۱۰۰ درصد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، جبارعلی ذاکری، درباره افزایش ارتباطات ریلی در بخش مسافری با کشور‌های همسایه اظهار داشت: یکی از از برنامه‌های ما در راه آهن تقویت ارتباطات ریلی با کشور‌های همسایه است و یکی از هدف‌گذاری‌های تعریف شده این است که ارتباط بین ملت‌ها را افزایش دهیم و قطعا راه آهن می‌تواند نقش مثبتی را در این زمینه ایفا کند و این مزیت را دارد که با کاهش هزینه‌های حمل و نقلی، تردد بین کشور‌ها را افزایش دهد.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن ادامه داد: از این رو، در مرحله اول قطار تهران- وان را پس از وقفه ۵ساله راه اندازی کردیم و در ایام جنگ ۱۲ روزه هم با توجه به ضرورت و نیاز مردم، یک قطار فوق العاده در این مسیر تعریف کردیم تا مسافران بتوانند از طریق مسیر ریلی وارد کشور شوند. در این مدت ضریب اشغال این قطار ۱۰۰ درصد بود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تقاضا برای استفاده از سفر‌های ریلی خارجی گفت: باید متناسب با تقاضایی که وجود دارد، سفر‌های ریلی به کشور‌های همسایه را مدیریت کنیم. در فاز بعدی قطار وان به آنکارا را اضافه می‌کنیم تا از این مسیر قطار تهران به آنکار برسد و در این باره مذاکرات با ترکیه انجام شده است.

ذاکری درباره قیمت بلیت قطار تهران – آنکارا افزود: هنوز تعامل مالی با راه آهن ترکیه نهایی نشده است، در دو ماه آینده مباحث مالی را دنبال می‌کنیم که بتوان مسال مالی را حل و قیمت نهایی را به مردم اعلام کنیم.

وی گفت: همچنین قطار بین المللی دیگر که به زودی اولین قطار آن به حرکت در می‌آید، قطار تهران- هرات و مشهد – هرات است که مذاکرات با افغانستان برای راه اندازی این قطار نهایی شده است. برای راه اندازی این مسیر ریلی مسائل گذرنامه‌ای در شمتیغ مطرح است که به زودی بحث گذرنامه هم حال نهایی و در هفته‌های آینده به مردم اعلام خواهد شد و پس از آن اولین قطار به حرکت در می‌آید.

معاون وزیر راه و شهرسازی درباره ادامه مسیر خط آهن از روزنک به سمت هرات اظهار داشت: قرار بر این است که مسیر ریلی از روزنک به هرات را ایران احداث کند و تا احداث این مسیر مسافران را با قطار به روزنک می‌رسانیم و که البته در این محل ایستگاه مسافری ساخته شده است.

ذاکری همچنین با اشاره به راه اندازی مسیر ریلی دیگر و توسعه ارتباطات ریلی با کشور‌های همسایه گفت: بحث راه اندازی قطار مرو در کمیسیون مشترک ایران و ترکمنستان مطرح شد و امیدواریم در نشست بعدی راه‌اندازی این قطار نهایی شود و البته بحث اخذ ویزا و تسهیل در صدور ویزا و حتی صدور ویزای عبوری برای شهر دوشنبه را دنبال می‌کنیم و رایزنی‌های وزارت امور خارجه ادامه دارد.

وی درباره مسیر قطار مرو تاکید کرد: مسیر عبور این قطار از تاجیکستان، ازبکستان و ترکمستان است و، اما مسافت آن زیاد نیست و تردد قطار در این مسیر ۱۸ساعته است و هزینه‌ها سفر تهران- دوشنبه را برای مردم این منطقه کاهش می‌دهد.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۶
0
0
انشاالله که بزودی راه تهران به استانبول با قطار ،باز بشه،
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->