واکنش پزشک باشگاه پرسپولیس به بیماری سرژ اوریه | اوریه بدون تست پزشکی قرارداد بست! ۲ بازیکن خارجی استقلال به تهران رسیدند (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) وینیسیوس: دستمزد پایینم ارزش تمدید قرارداد ندارد! فلیک مانع جدایی ستاره بارسا شد استقلال خوزستان در لیست محرومان فیفا قرار گرفت | محرومیت ۳ پنجره‌ای از نقل‌وانتقالات تاریخ و ساعت بازی منچسترسیتی و تاتنهام در هفته دوم لیگ انگلیس ۲۶-۲۰۲۵ | نبردی برای تثبیت قدرت در لیگ برتر خرید جدید استقلال را بشناسید| جنپو آبی پوش شد هاشمیان تعارف را با درویش کنار گذاشت نارضایتی هاشمیان از سروش رفیعی رویکرد متفاوت پرسپولیس در قبال امیری| پرداخت خسارت فقط به دورسون و مهری! دلخوری بانک شهر از درویش آخرین وضعیت بیفوما و عمری برای بازی با سپاهان جنپو و آسانی، سورپرایز ساپینتو در بازی با ذوب‌آهن جایگاه متزلزل درویش در پرسپولیس| هواداران راضی نیستند افشای پشت پرده سفر درویش به دبی دورسون برای فسخ با پرسپولیس چقدر گرفت؟| شاهکاری دیگر از درویش! حرکت عجیب خطیبی در رفسنجان| اخراج فروزان و مهاجم سابق پرسپولیس!
سرخط خبرها

اشتباه بزرگ درویش در عقد قراردادها

  • کد خبر: ۳۴۸۹۳۶
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۱
اشتباه بزرگ درویش در عقد قراردادها
باشگاه پرسپولیس با معضل جدیدی مواجه شده است.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، رضا درویش در روز‌هایی که در خطر برکناری از مدیریت باشگاه پرسپولیس بود، اقدام به جذب شش‌هفت بازیکن لیگ‌برتری کرده و چون دستمزد زیادی را برای آن‌ها در نظر گرفت، مجبور شد قرارداد بازیکنان فعلی‌اش را هم تا حد زیادی افزایش دهد.

این افزایش‌ها بعضا به سه برابر هم رسید تا بازیکنی اعتراض نکند که چرا پیام نیازمند قرارداد ۱۴۵ میلیارد تومانی برای دو فصل امضا کرده است.

 اما چون پرسپولیس امسال در لیگ نخبگان و لیگ ۲ آسیا نیست، باید طبق قوانین لیگ، سقف قراردادش را مشخص کند. سقف قرارداد پایه سازمان لیگ ۳۲۵ میلیارد تومان در فصل پیش بود که ۳۰ درصد افزایش یافته است. از طرفی باشگاه‌هایی که مجوز حرفه‌ای دریافت کنند، سقف قراردادشان ۳۰ درصد افزایش پیدا می‌کند.

با این تفاسیر سقف قرارداد این فصل پرسپولیس به زحمت به ۴۴۰ یا ۴۳۰ میلیارد تومان خواهد رسید؛ چراکه ترانسفری هم نداشته تا به وسیله آن بتواند سقفش را بالا ببرد. با قرارداد‌هایی که درویش با سرخ‌پوشان امضا کرده، پرسپولیس بیش از دوبرابر ظرفیت سقفش هزینه کرده است که این مسئله ممکن است برای این باشگاه موقع ثبت قراردادهایش حسابی مشکل‌ساز شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->