واتساپ از ۱۲ دی ۱۴۰۳ پشتیبانی از کدام گوشی‌های اندروید و آیفون را متوقف می‌کند؟ تلگرام بالاخره به سود رسید | پاول دوروف در سال ۲۰۲۴ چقدر درآمد داشته است؟ ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی اسنپ‌فود از دسترس خارج شد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) [به‌روزرسانی: اختلال برطرف شد]
سرخط خبرها

فناوری‌ای که عمر باتری‌ را افزایش می‌دهد

  • کد خبر: ۳۴۶۵۹
  • ۲۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۰
فناوری‌ای که عمر باتری‌ را افزایش می‌دهد
محققان دانشگاه رایس از تولید باتری‌های لیتیومی جدیدی خبر داده‌اند که عمر مفید آن‌ها سه برابر باتری‌های لیتیومی عادی است.
به گزارش شهرآرانیوز، در باتری‌های یادشده از نوعی نوار چسب و نیز گرافن برای تقویت الکترود‌ها استفاده شده است. در نهایت یک روش لیزری برای پیوند دادن این مواد و ایجاد استحکام در آن‌ها به کار گرفته شده است.
 

این روش باعث می‌شود توانایی الکترود‌ها برای ذخیره سازی انرژی در گذر زمان دیرتر کاهش یابد و در نهایت عمر مفید باتری‌های لیتیومی بیشتر شود.


معمولاً در باتری‌های لیتیومی از گرافیت در آند استفاده می‌شود. اما در گذر زمان برجستگی‌هایی در آند‌های گرافیتی موسوم به دندریت شکل می‌گیرد که باعث ایجاد اتصالی ناگهانی در باتری و گرما و چه بسا انفجار می‌شود. استفاده از نوار چسب بر روی آند جدید گرافنی و گرمادهی آن با لیزر در حد ۲۰۲۶ درجه سانتیگراد عمر و کارآیی باتری لیتیومی را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد.


با استفاده از این روش چسب نواری به روکشی دارای سیلیکون و اکسیژن مبدل می‌شود و گرافن نیز در سرتاسر آن پخش می‌شود. در این حالت چسب یادشده به عنوان لایه‌ای حفاظتی عمل کرده و جلوی ایجاد دندریت‌ها را نیز می‌گیرد. پژوهشگران امیدوارند در آینده‌ای نزدیک بتوانند برای تجاری سازی این روش اقدام کنند.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->