در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟ توضیح شرکت ارتباطات زیرساخت درباره افت کیفیت اینترنت (۲۱ تیر ۱۴۰۴) آیا هوش مصنوعی دیپ‌سیک اطلاعات شما را به چین می‌فرستد؟ خالق بیت‌کوین در رده‌بندی ثروتمندترین افراد جهان بالاتر از بیل گیتس قرار گرفت فضانوردان جدید ایستگاه فضایی بین‌المللی چه زمانی به فضا اعزام می‌شوند؟ احتمال برگزاری دور جدید مذاکرات روسیه و آمریکا تا پایان تابستان ۲۰۲۵ ویدیو | درمان غیرتهاجمی آلزایمر با عینک نوردرمانی
سرخط خبرها

فناوری‌ای که عمر باتری‌ را افزایش می‌دهد

  • کد خبر: ۳۴۶۵۹
  • ۲۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۰
فناوری‌ای که عمر باتری‌ را افزایش می‌دهد
محققان دانشگاه رایس از تولید باتری‌های لیتیومی جدیدی خبر داده‌اند که عمر مفید آن‌ها سه برابر باتری‌های لیتیومی عادی است.
به گزارش شهرآرانیوز، در باتری‌های یادشده از نوعی نوار چسب و نیز گرافن برای تقویت الکترود‌ها استفاده شده است. در نهایت یک روش لیزری برای پیوند دادن این مواد و ایجاد استحکام در آن‌ها به کار گرفته شده است.
 

این روش باعث می‌شود توانایی الکترود‌ها برای ذخیره سازی انرژی در گذر زمان دیرتر کاهش یابد و در نهایت عمر مفید باتری‌های لیتیومی بیشتر شود.


معمولاً در باتری‌های لیتیومی از گرافیت در آند استفاده می‌شود. اما در گذر زمان برجستگی‌هایی در آند‌های گرافیتی موسوم به دندریت شکل می‌گیرد که باعث ایجاد اتصالی ناگهانی در باتری و گرما و چه بسا انفجار می‌شود. استفاده از نوار چسب بر روی آند جدید گرافنی و گرمادهی آن با لیزر در حد ۲۰۲۶ درجه سانتیگراد عمر و کارآیی باتری لیتیومی را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد.


با استفاده از این روش چسب نواری به روکشی دارای سیلیکون و اکسیژن مبدل می‌شود و گرافن نیز در سرتاسر آن پخش می‌شود. در این حالت چسب یادشده به عنوان لایه‌ای حفاظتی عمل کرده و جلوی ایجاد دندریت‌ها را نیز می‌گیرد. پژوهشگران امیدوارند در آینده‌ای نزدیک بتوانند برای تجاری سازی این روش اقدام کنند.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->