تعداد مصدومان آتش‌سوزی مجتمع ونوس انزلی به ۴۶ نفر رسید (۳۱ تیر ۱۴۰۴) محاکمه عاملان قتل گدای میلیاردر طلبکار ۲۰۰ میلیون تومانی به ربودن مرد بدهکار متهم شد سکته مغزی دومین علت مرگ در ایران است ۳ میلیون بیمار نادر در حسرت اجرای سند ملی بیماری‌های نادر قتل به خاطر اختلاف ۳۰میلیارد تومانی با اجیر کردن قاتل ۲۰میلیونی ! قتل باجناق سابق به دست داماد خشمگین در ساری راز اجزای حیوانات کمیاب در جادوی فالگیر‌های اینستاگرامی چیست؟ خنثی سازی مهمات بجامانده در مسیر آزادراه قم تهران (۳۱ تیر ۱۴۰۴) درباره ابعاد مختلف صله رحم که باعث تقویت روابط خانوادگی و اجتماعی می‌شود | پیوند‌های پربرکت کشف ۷۰ کیلو شیشه در بزرگراه آزادگان تهران تعطیلی منطقه آزاد انزلی در پی آتش سوزی تا اطلاع ثانوی چه‌کار کنیم آب از آب تکان نخورد؟ تخصیص اعتبار ۱۷ میلیارد ریالی برای مرمت مسجد جامع گلپایگان برنامه‌ریزی جدید برای پرواز‌های اربعین؛ آغاز فروش بلیت به‌صورت پلکانی مردم از حمل دارو‌های غیر ضروری در اربعین خودداری کنند تماس طولانی با تلفن همراه سلامت مردان را به خطر می‌اندازد آیا افراد دیابتی می‌توانند بدون محدودیت میوه مصرف کنند؟  هشدار! چهارشنبه (یکم مرداد ۱۴۰۴) از «آفتاب» دوری کنید انقلاب دیجیتال در آموزش‌وپرورش | خراسان رضوی پایلوت آموزش هوش مصنوعی می‌شود جنگ ۱۲ روزه اثر بلندمدتی بر محیط زیست گذاشت؟ خداحافظی با مدارس سنگی در کلات خراسان رضوی | نهضت نوسازی با مشارکت بنیاد علوی شتاب گرفت کشف پهپاد متجاوز انتحاری جنگ تحمیلی ۱۲ روزه توسط مرزبانان بوشهر (۳۱ تیر ۱۴۰۴) قوچان، خنک‌ترین شهر کشور در بامداد ۳۱ تیر ۱۴۰۴ | ثبت دمای ۱۹ درجه برای مشهد درگیری مرگبار در پارک بر سر ۳ دختر ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان امروز سه‌شنبه (۳۱ تیر ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد  رئیس پلیس راهور خراسان رضوی: جریمه‌های نقدی دیگر بازدارنده نیستند | آغاز بازنگری در روش‌های سنتی جرایم رانندگی جزئیات آتش‌سوزی مهیب مجتمع ونوس انزلی + فیلم (۳۱ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جنگ ۱۲ روزه اثر بلندمدتی بر محیط زیست گذاشت؟

  • کد خبر: ۳۴۶۸۰۲
  • ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۴
جنگ ۱۲ روزه اثر بلندمدتی بر محیط زیست گذاشت؟
معاون رئیس جمهوری گفت: آنچه که در جنگ‌ها کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد، اثرات جنگ بر محیط زیست و عرصه‌های طبیعی است و برخی از پیامدهای جنگ‌ها بلندمدت است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شینا انصاری در جریان بازدید مسعود پزشکیان - رییس جمهوری - از سازمان حفاظت محیط زیست ضمن تسلیت شهادت جمعی از فرماندهان غیور، دانشمندان و مردم شریف کشورمان گفت: آنچه که در جنگ‌ها کمتر مورد توجه قرار می گیرد، اثرات جنگ بر محیط زیست و عرصه‌های طبیعی است و برخی از پیامدهای جنگ ها بلندمدت است. ما نمی‌توانیم از مساله مهمی به نام گردوغبار در استان‌های غربی و جنوب غربی صحبت کنیم و از تخریب عامدانه هورالعظیم توسط رژیم بعثی صدام صحبت نکنیم، در حالی‌که عوارض آن همچنان ماندگار است.

وی با اشاره به اینکه در بدو تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران دستورالعملی توسط سازمان حفاظت محیط زیست تهیه شد تا در استان‌ها مطابق آن عمل شود، تصریح کرد: محیط‌بانان غیور ما در طول جنگ ۱۲ روزه تمام قد با نیروهای نظامی همکاری کردند و برای کنترل آتش‌سوزی‌ها و سایر تخریب همکاری‌های جدی و همه جانبه داشتند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: بالغ بر ۹۰۰۰ هکتار از جنگل‌ها و اراضی مناطق تحت حفاظت ما در این جنگ دچار آسیب شدند و بعضی از آن‌ها در مناطق بکر و زون امن و از لحاظ شاخصه‌های تنوع زیستی در شرایط زیستی بالایی بودند.

انصاری از فعال شدن کارگروه اضطرار در ایام جنگ خبر داد و گفت: کمیته مستندسازی ما در سازمان نیز در حال حاضر پیگیری موضوع را بر عهده دارد. 

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست افزود: با نهادهای بین المللی مکاتباتی داشتیم زیرا رژیم صهیونیستی در این جنگ ناجوانمردانه تمامی قواعد و اصول حقوق بین‌الملل را زیرپا گذاشت و سلامت عمومی مردم و سلامت منابع زیستی را مورد هدف قرار داد.

وی در این جلسه از برنامه‌ریزی بنیادین در سازمان حفاظت محیط زیست برای ترویج و گسترش امر آموزش در حوزه محیط زیست خبر داد و آن را مطابق با سیاست‌های دولت چهاردهم و دیدگاه های رئیس جمهوری برشمرد.

در این جلسه همچنین معاونان سازمان حفاظت محیط زیست گزارش‌هایی از شرایط محیط‌زیستی کشور همچنین مدیریت مخاطرات ایام جنگ را ارائه کردند. حمید ظهرابی - معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان - با اشاره به اینکه ۱۳ منطقه از مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست در زمان جنگ ۱۲ روزه آسیب دیده است، گفت: در زمینه تکنولوژی‌های نوین و تامین نیروی انسانی نیازمند حمایت ویژه دولت هستیم.

صدیقه ترابی - معاون محیط زیست انسانی سازمان - نیز در این نشست ضمن اشاره به رصد و پایش آلودگی‌های ناشی از جنگ در این ایام گفت: تنها در دو مورد حمله به ذخیره‌گاه‌های سوخت در مناطق کن و ری در تهران نزدیک به ۴۷ هزار تن گاز گلخانه‌ای وارد هوای تهران شد و این تبعات زیادی را از جنبه‌های سلامت و محیط زیست در این مناطق به دنبال داشته است.

هادی کیادلیری - معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان - نیز در این دیدار اظهارکرد: ما نیازمند تغییرات اساسی در حوزه آموزش و مشارکت‌های مردمی در حوزه محیط زیست هستیم. ما به اندازه کافی آگاهی داریم اما توزیع آن به‌درستی انجام نگرفته است که باید برای این مسئله چاره‌اندیشی کنیم.

احمدرضا لاهیجان زاده - معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان - نیز ضمن ارائه گزارشی از وضعیت دریاچه ارومیه اظهارکرد: پایبندی دستگاه‌های مسوول به مصوبات ستاد احیای دریاچه ارومیه باید به‌صورت جدی دنبال شود. متاسفانه برغم مصوبات اضافه برداشت از چاههای مجاز و توسعه کشاورزی و باغات همراه با تشدید خشکسالی موجب وضعیت بحرانی دریاچه در سال جاری شده است.

امید حاجتی - معاون توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس سازمان - با اشاره به اینکه عمل به سیاست‌های آمایش سرزمین باید در نظام حکمرانی کشور دنبال شود، گفت: ما مشکل جدی در نیروی انسانی داریم. ۵۱ درصد از پست‌های سازمان بلاتصدی است و در حوزه هایی مانند پایش و نظارت یک نفر نیروی کارشناس پایش سالانه بیش از ۶۰۰ صنعت را انجام  می‌دهد و برای رفع مشکلات این حوزه باید تدبیر شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->