حجت‌الاسلام احد آزادی‌خواه به عنوان مشاور رئیس مجلس در امور روحانیت منصوب شد وخامت اوضاع در غزه: مردم، برای یک لقمه نان ۱۵ کیلومتر راه می‌روند نادر نوروزی به عنوان معاون جدید قوانین مجلس منصوب شد فریاد مالزی در دفاع از غزه: سکوت دیگر کافی نیست روایت یادگار امام از واکنش‌های ناطق، لاریجانی، خاتمی و کروبی به تجاوز رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ایتالیا (یکم مرداد ۱۴۰۴) اخلاقی‌امیری: استیضاح وزیر اطلاعات در دستورکار مجلس قرار نگرفت شهادت ۲ مأمور پلیس در بانه کردستان درپی حمله گروهک معاند به پاسگاه مرزی (یکم مرداد ۱۴۰۴) غریب‌آبادی با اعضای غیردائم شورای امنیت در نیویورک رایزنی کرد فرمانده هوافضای سپاه: باید خود را برای هر وضعیتی آماده کنیم روسیه یک منطقه دیگر در «دونتسک» را تصرف کرد بیانیه وزارت امورخارجه ایران درباره وضعیت غزه تاجگردون: عدم هماهنگی سیاست‌های حمایتی سه دهک پایین جامعه را دچار آسیب بیشتری می‌کند فرانسه مدعی شد گزینه‌ای برای اعمال فشار بر صهیونیست‌ها دارد! واکنش به انتشار گزینشی مصاحبه وزیر خارجه با فاکس‌نیوز غریب‌آبادی: صلح با بمب و اجبار به دست نمی‌آید سیدحسن خمینی: هدف جنگ اخیر تجزیه و براندازی ایران بود آملی لاریجانی: نیرو‌های مسلح شکست مفتضحانه‌ای برای رژیم صهیونیستی رقم زدند شیخ نعیم قاسم: جنایات غزه لکه ننگی بر پیشانی تاریخ است آمریکا علیه یمن تحریم‌های جدید اعمال کرد (۳۱ تیر ۱۴۰۴) ترامپ: احتمالاً به چین سفر کنم پزشکیان: برای بهبود وضعیت آب باید تدبیر عاجل کرد عربستان از بیانیه ۲۶ کشور درباره توقف فوری جنگ غزه استقبال کرد (۳۱ تیر ۱۴۰۴) بررسی مسائل زنان قالیباف | ضرورت طراحی مدل‌های جدید بیمه‌ای تصویب قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل در ارتباط با حل و فصل صلح جویانه اختلافات میان کشورها دولت ایران با ملت و دولت بنگلادش ابراز همدردی کرد خبرگزاری فرانسه: خبرنگاران ما در غزه گرسنه هستند
سرخط خبرها

بررسی مسائل زنان قالیباف | ضرورت طراحی مدل‌های جدید بیمه‌ای

  • کد خبر: ۳۴۶۹۰۷
  • ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۰
بررسی مسائل زنان قالیباف | ضرورت طراحی مدل‌های جدید بیمه‌ای
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، بیمه قالیبافان را یکی از مطالبات جدی زنان در سفر‌های استانی برشمرد و تصریح کرد: هم‌اکنون تعداد دقیق قالیبافان زن، وضعیت فعالیت و سن آنها مشخص نیست. ما به داده‌های دقیق برای سیاست‌گذاری نیاز داریم تا بتوانیم در این حوزه برنامه‌ریزی‌های دقیقی انجام دهیم و ضروری است در این مسیر مدل‌های جدید بیمه‌ای را طراحی کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست هم‌اندیشی بررسی چالش‌ها و مسائل مرتبط با زنان قالیباف با حضور معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، معاونان وزارت‌های تعاون، کار و رفاه اجتماعی و گردشگری، صنایع‌دستی و میراث فرهنگی، رئیس مرکز ملی فرش ایران و نمایندگانی از سازمان فنی و حرفه‌ای و سازمان تأمین اجتماعی برگزار شد.

در این جلسه، نمایندگان دستگاه‌های اجرایی ضمن ارائه گزارش‌هایی از اقدامات انجام‌شده، چالش‌ها و مسائل پیش‌روی زنان قالیباف از قبیل تعیین‌تکلیف منابع مالی مرتبط با بیمه قالیبافان در قانون بودجه، مهارت‌آموزی، آموزش تولید فروش‌محور و نبود متولی واحد برای رسیدگی به وضعیت قالیبافان و... مورد بررسی قرار گرفت.

تأمین مواد اولیه، به‌ویژه آن دسته از موادی که وارداتی هستند، و ضرورت تخصیص منابع ارزی برای حمایت از این بخش نیز از دیگر مسائل مهم مطرح‌شده در این جلسه بود. همچنین بر لزوم حفظ شأن و منزلت قالیبافان در رسانه‌ها، نهاد‌های آموزشی و فرهنگی تأکید شد.

زهرا بهروزآذر در این جلسه، با بیان اینکه فرش باید به‌عنوان یک برند ملی احیا شود، گفت: امروز صنعت فرش ایران با چالش‌های متعددی از جمله پراکندگی متولیان، کاهش صادرات و ورود رقبای منطقه‌ای مواجه است. در این رابطه لازم است در دولت چهاردهم، یک برنامه جامع برای بازتعریف اکوسیستم فرش تدوین شود.

وی با اشاره به کاهش سهم فرش ایران در بازار جهانی اظهار داشت: فرش ایرانی در کشور‌های همسایه مانند افغانستان و هند تولید و با عنوان فرش کابل در بازار تهران فروخته می‌شود، در حالی که فرش کرمان و کاشان به حاشیه رفته‌اند. این یعنی ما نه‌تنها برند ملی خود را از دست داده‌ایم، بلکه از بازیگر بودن در اکوسیستم جهانی فرش نیز عقب مانده‌ایم.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، بیمه قالیبافان را یکی از مطالبات جدی زنان در سفر‌های استانی برشمرد و تصریح کرد: هم‌اکنون تعداد دقیق قالیبافان زن، وضعیت فعالیت و سن آنها مشخص نیست. ما به داده‌های دقیق برای سیاست‌گذاری نیاز داریم تا بتوانیم در این حوزه برنامه‌ریزی‌های دقیقی انجام دهیم و ضروری است در این مسیر مدل‌های جدید بیمه‌ای را طراحی کنیم.

بهروزآذر خواستار شکل‌گیری کارگروهی ویژه با حضور همه بازیگران اصلی حوزه فرش شد و خاطرنشان کرد: برای تحول اکوسیستم، باید نقش شرکای کلیدی و داده‌های پایه روشن باشد. پیشنهاد معاونت زنان و خانواده این است که با تشکیل کارگروهی ویژه و تحلیل سن، تعداد و نیازمندی‌های واقعی زنان قالیباف، برنامه‌ای عملیاتی برای ارتقای این صنعت ملی تدوین شود.

براساس گزارش‌ها، تاکنون حدود ۱۵۹ هزار نفر از قالیبافان تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند که ۷۹ درصد آنان را زنان تشکیل می‌دهند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->