رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های مزمن و صعب‌العلاج: بیش از ۲ میلیون نفر از سالمندان سارکوپنی دارند ۸ شهر ایران در جمع گرمترین‌های جهان (یکم مرداد ۱۴۰۴) دستگیری سارق خودرو در شهرری آتش زدن مامور پلیس راه در ورودی مشهد جملات عربی پرکاربرد برای زائران اربعین ۱۴۰۴ درخواست اولیا به وزارتخانه رسید نارضایتی بیماران از ویزیت آزاد و زیر بار نرفتن برخی پزشکان برای نوشتن نسخه الکترونیک | پزشک راضی، بیمار ناراضی آیا ادعای خریدوفروش سابقه بیمه تأمین‌اجتماعی صحت دارد؟ آب دریای عمان، ۱۴۰۷ به مشهد می‌رسد | آخرین جزئیات و زمان بندی طرح عظیم انتقال آب دریای عمان به استان‌های شرقی توصیه‌های تغذیه‌ای وزارت بهداشت به زائرین اربعین عامل انسانی، حلقه‌گم‌شده در امنیت جاده‌ای هوش مصنوعی پاسخ داد: آب تهران در حال تمام شدن است؟ کاهش وزن صنعتی؛ از وابستگی تا  افسردگی آیا مکمل‌ها و قرص‌های حافظه واقعاً تأثیرگذار هستند؟ درباره مصرف قرص های لاغری که سلامتی جسم و  روان افراد را  تهدید می کنند | لاغری با طعم روان‌گردان قتل مسلحانه مدیرعامل به دست کارمند | قاتل پس از جنایت خودکشی کرد توقیف ۵۶ هزار خودرو متخلف در تهران از ابتدای سال ۱۴۰۴ هموفیلی را بیشتر بشناسیم؛ از علائم تا کنترل بیماری آیا حقوق مستمری‌بگیران و بازنشستگانی که مهاجرت کرده‌اند، واریز می‌شود؟ بیمه سلامت خراسان‌ رضوی ۸ درصد بیماران هموفیلی کشور را زیر پوشش دارد برگزاری جلسه بین‌المللی برای حفاظت از لایه اوزون (یکم مرداد ۱۴۰۴) زمان برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت اعلام شد + تعداد داوطلبان کشف ۵ هزار میلیارد تومان کالای قاچاق با همکاری مردم انفجار در معدن زغال سنگ در شمال افغانستان ۶ کشته و ۱۲ زخمی برجای گذاشت برای احیای گردشگری در کشور چه کارهایی می‌توان انجام داد؟ آزمون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی جمعه (۳ مرداد ۱۴۰۴) برگزار می‌شود | رقابت ۱۵ هزار شرکت‌کننده تب آنفلوانزا و کرونا در مشهد فروکش کرد اجرای دقیق متناسب‌سازی و پرداخت معوقات حقوق فروردین‌ماه از مطالبات جدی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی است درخواست هلال احمر ایران از صلیب سرخ برای واکنش فوری جهت توقف فاجعه انسانی در غزه
سرخط خبرها

با خواص «هلو» این میوه مخملی آشنا شوید

  • کد خبر: ۳۴۶۹۸۳
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۳
با خواص «هلو» این میوه مخملی آشنا شوید
هلو فقط یک میوه خوش‌عطر نیست؛ پشت این طعم لذیذ، دنیایی از خواص دارویی پنهان شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، هلو، این میوه خوش‌طعم تابستانی با پوست مخملی و عطر دل‌انگیزش، تنها یک خوراکی خوشمزه نیست؛ بلکه گنجینه‌ای از ویتامین‌ها، آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد معدنی است که در حفظ سلامت بدن نقش بسزایی دارد.

سرشار از ویتامین‌های مفید برای بدن

هلو منبعی غنی از ویتامین C است، که یکی از اصلی‌ترین عوامل تقویت سیستم ایمنی به شمار می‌رود. این ویتامین نقش مهمی در ساخت کلاژن دارد، که برای سلامت پوست، ترمیم بافت‌ها و جلوگیری از چین‌وچروک ضروری است. همچنین هلو حاوی ویتامین A است که بینایی را تقویت کرده و در سلامت پوست و غشای مخاطی نقش دارد.

تقویت سیستم گوارش با هلو

وجود فیبر در هلو، آن را به میوه‌ای بسیار مناسب برای سلامت دستگاه گوارش تبدیل کرده است و مصرف منظم هلو می‌تواند به بهبود حرکات روده و پیشگیری از یبوست کمک کند، همچنین ترکیبات طبیعی موجود در این میوه، از جمله پلی‌فنول‌ها، به بهبود عملکرد باکتری‌های مفید روده کمک می‌کنند.

هلو؛ آنتی‌اکسیدانی قوی علیه رادیکال‌های آزاد

هلو سرشار از آنتی‌اکسیدان‌هایی همچون لوتئین، زاگزانتین و بتاکاروتن است. این ترکیبات نقش مؤثری در مقابله با رادیکال‌های آزاد دارند که عامل اصلی پیری زودرس سلول‌ها و بسیاری از بیماری‌های مزمن، از جمله سرطان، هستند. به‌ویژه پوست هلو، منبعی پرقدرت از این آنتی‌اکسیدان‌ها است.

مفید برای قلب و عروق

مطالعات نشان داده‌اند که مصرف منظم هلو می‌تواند به کاهش فشار خون، کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) کمک کند و پتاسیم موجود در هلو نیز به عنوان یک ماده معدنی کلیدی برای حفظ تعادل فشار خون شناخته می‌شود.

هلو، کمک کننده به کاهش وزن

با اینکه هلو طعمی شیرین دارد، اما میزان کالری آن پایین است و فاقد چربی‌های مضر است. این میوه به‌دلیل داشتن فیبر و آب فراوان، باعث ایجاد حس سیری می‌شود و می‌تواند در رژیم‌های غذایی کاهش وزن نقش مهمی ایفا کند.

خواص ضدالتهابی و سم‌زدایی

هلو دارای خاصیت ضدالتهابی است و می‌تواند در کاهش التهاب‌های داخلی بدن مؤثر باشد. همچنین مصرف این میوه باعث افزایش فعالیت کلیه‌ها و کمک به دفع سموم از بدن از طریق ادرار می‌شود.

مفید برای پوست و زیبایی

آب هلو و ماسک‌های طبیعی تهیه‌شده از آن، در طب سنتی و طب مکمل به عنوان راهی برای افزایش لطافت و شادابی پوست استفاده می‌شوند. این میوه همچنین به‌دلیل ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌هایش، به کاهش لکه‌های پوستی و افزایش درخشندگی پوست کمک می‌کند.

هشدار‌ها و نکاتی در مصرف هلو

اگرچه هلو فواید زیادی دارد، اما باید در مصرف آن تعادل را رعایت کرد. برخی افراد ممکن است به آن حساسیت داشته باشند که علائمی، چون خارش، تورم لب‌ها یا گلودرد را ایجاد می‌کند و همچنین هسته‌ی هلو حاوی ترکیباتی از خانواده سیانید‌ها است و به‌هیچ‌وجه نباید خورده شود.

هلو فراتر از یک میوه‌ی تابستانی خوش‌طعم، یک داروی طبیعی است که می‌تواند در پیشگیری از بسیاری بیماری‌ها و ارتقای سلامت عمومی نقش ایفا کند. به‌خصوص در روز‌های گرم تابستان، افزودن هلو به رژیم غذایی، می‌تواند هم لذت‌بخش باشد و هم مفید برای بدن.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->