پویش «آهوانه»؛ پیام دوستی از حرم تا حرم با دستان دختران مشهدی پاسخ آیت‌الله سبحانی به شبهه‌ای درباره وجود نام پیامبر در تورات و انجیل آخرین آمار ثبت‌نام در سامانه سماح (یکم مرداد ۱۴۰۴) مدارک مفقودی زائران اربعین چگونه پیدا می‌شود؟ رونمایی از طرح جدید دیوارنگاره میدان انقلاب تهران وقتی آیین، هویت می‌شود | «محفل محترم» از کارکرد اجتماعی عزاداری در یزد می‌گوید آمادگی ۷۴۶ موکب از سوی کانون‌های مساجد کشور برای خدمت به زائران اربعین استان فارس محور جدید بین المللی حرکت زائران اربعین آغاز مستندنگاری زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه (۳۱ تیر ۱۴۰۴) بهترین زمان برای شروع پیاده‌روی اربعین چه روزی است؟ اعزام اولین گروه از خادمان موکب حرم بانوی کرامت به عراق (۳۱ تیر ۱۴۰۴) تجهیز مواکب حسینی با اقلام غذایی و خدماتی توسط آستان قدس علوی در آستانه اربعین ۱۴۰۴ تابستانی متفاوت برای کودکان مشهدی | از قصه و نمایش تا حرم‌گردی و مسابقه در حرم مطهر امام رضا(ع) احداث زائرسرای امام‌رضا(ع) در مرز ریمدان استان سیستان و بلوچستان برای خدمت به زائران پاکستانی درباره شهید سردار محمد کاظمی، رئیس سازمان اطلاعات سپاه | مبارز بی‌ادعا رعایت آداب میهمانی درکنار اجرای قانون تصمیم وزیر بهداشت برای وضعیت آزمون دستیارانی که به زیارت اربعین ۱۴۰۴ می‌روند، چیست؟ امام جمعه موقت تهران: ادغام مذاهب، اقدامی ضد وحدت است آموزه‌های سوره انفال در بیانات رهبر معظم انقلاب | ایران را قوی کنیم عاشورا در آیینه نسخ خطی و صنعت چاپ
سرخط خبرها

پاسخ آیت‌الله سبحانی به شبهه‌ای درباره وجود نام پیامبر در تورات و انجیل

  • کد خبر: ۳۴۷۱۱۰
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۵
پاسخ آیت‌الله سبحانی به شبهه‌ای درباره وجود نام پیامبر در تورات و انجیل
آیت‌الله سبحانی در سومین دوره مدرسه دارالعلم گفت: در آیه مبارکه ۶سوره صف در عین حالی که مسیح تورات را تصدیق کرد، از پیامبر آینده هم به اسم خبر داده است و می‌فرماید «مُبَشِّرَا بِرَسُولٍ یَأْتىِ مِن بَعْدِى اسمُْهُ أَحْمَد».
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

 معاون فرهنگی دانشگاه علوم اسلامی رضوی با اشاره به برگزاری مدرسه دارالعلم در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز اظهار کرد: از ابتدای هفته جاری سومین دوره مدرسه دارالعلم در حرم مطهر رضوی برگزار شده و تا پایان هفته آینده ادامه دارد و اختتامیه آن در مدرسه میرزاجعفر برگزار خواهد شد. 

سید ابوالقاسم حسینی در خصوص برگزاری دوره‌های آموزش اخلاق در مدرسه دارالعلم بیان کرد: ما علاوه بر کلاس‌های آموزشی تخصصی که در پنج مدرسه ویژه خواهران و برادران برگزار می‌شود، یک کلاس درس اخلاق به صورت عمومی نیز در نظر گرفتیم که طلاب پای درس اساتید و علمای مطرح قم و مشهد می‌نشینند. 

معاون دوره دارالعلم افزود: دروس اخلاق درباره مسائل و معارف رضوی و تاکید بر کتاب «عیون اخبارالرضا (ع) » است که از ابتدای هفته، با تدریس آیت‌الله سبحانی شروع شده و هفته آینده در خدمت اساتید بنام دیگری همچون آیت‌الله سیدان، آیت الله شب‌زنده‌دار، آیت‌الله مروارید، آیت‌الله شبیری و آیت‌الله زمانی خواهیم بود.

آیت‌الله جعفر سبحانی در پنجمین روز از دوره درس اخلاق عمومی در جمع طلاب کشور با اشاره به بخشی از آیه ۶ سوره صف که خداوند می‌فرماید "وَإِذْ قَالَ عِیسَى ابْنُ مَرْیَمَ یَا بَنِی إِسْرَائِیلَ إِنِّی رَسُولُ اللَّهِ إِلَیْکُمْ مُصَدِّقًا لِمَا بَیْنَ یَدَیَّ مِنَ التَّوْرَاةِ وَمُبَشِّرًا بِرَسُولٍ یَأْتِی مِنْ بَعْدِی اسْمُهُ أَحْمَد" اظهار کرد: یکی از شبهاتی که در خصوص اثبات وجود نبوت پیامبر رحمت (ص) مطرح می‌شود این است که در انجیل و تورات، اشاره‌ای به نام آخرین پیامبر نشده است حال آنکه این موضوع واقعیت ندارد. 

این مرجع عالیقدر ادامه داد: در آیه مبارکه ۶سوره صف در عین حالی که مسیح تورات را تصدیق کرد، از پیامبر آینده هم به اسم خبر داده است و می‌فرماید «مُبَشِّرَا بِرَسُولٍ یَأْتىِ مِن بَعْدِى اسمُْهُ أَحْمَد»؛ در این جا سؤالی مطرح می‌شود که نام پیغمبر شما که احمد نبوده است، اگر هم حضرت مسیح خبر داده، از احمد خبر داده و چه ارتباطی به پیامبر شما دارد که در قرآن از محمد یاد شده است؟ در پاسخ باید گفت که پیامبر گرامی اسلام (ص) ۵ نام دارد که برخی از آنها در قرآن و برخی دیگر در روایات آمده است، یکی از نام‌های پیامبر (ص) در دوران کوچکی احمد بوده است؛ در گذشته رسم بوده است که پدر‌ها و مادر‌ها هر کدام به صورت جداگانه نامگذاری می‌کردند، گویا مادر حضرت، نام ایشان را احمد نهاده، این در حالی است که جد بزرگوارشان نام ایشان را محمد گذاشته است. 

آیت‌الله سبحانی با بیان این مطلب که در انجیل یوحنا، تورات و برخی منابع دیگر بر خلاف تصور، دو نام احمد و محمّد آمده است تصریح کرد: این موضوع در داستان یکی از کشیشان بزرگ مسیحیان در روم نیز که بعد‌ها به دین اسلام گروید آمده است؛ فخر الاسلام مؤلف کتاب انیس الاعلی، در دروان ناصری کشیشی بود که بعدا مستبصر شده و سپس این کتاب را نوشته است.

او در خاطراتش تعریف می‌کند جوان بودم و در مدرسه مسیحیان تحصیل می‌کردم که کشیش شوم، روزی استادمان بیمار بود و من بیرون رفتم و دیدم که شاگردان درباره موضوع "فارقلیت" بحث می‌کنند، جریان را به استاد گفتم، همین که متوجه شد که از فارقلیت به عنوان تسلیت کننده تعبیر می‌کنند، اشک از گوشه چشمانش آشکار شد و به من کلید داد و گفت برو آن صندوق را باز کن، انجیل را بیاور، انجیل را باز کرد که این انجیل مربوط به قبل از پیامبر اسلام (ص) بود و دیدم که بالای فارقلیت، کلمه «احمد» و «محمد» نوشته شده است؛ به استاد گفتم شما که به واقع خبر داری که فارقلیت به معنای احمد و ستوده است، چرا اسلام نمی‌آوری؟ گفت اگر اسلام بیاورم، جانم در خطر است، اما تو مستبصر باش.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->