محور‌های رایزنی پوتین و نتانیاهو ترامپ: ایران در حال ارسال نشانه‌های بد و زننده‌ای است قالیباف راهی ژنو شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) پوتین و ترامپ دیدار می‌کنند؟ پزشکیان: به بهبود روابط با کشور‌های همسایه و منطقه نیاز داریم نماینده روسیه در وین: آمریکا حرف‌های بیهوده درباره غنی‌سازی صفر ایران را کنار بگذارد ترامپ با ابراز ناامیدی از پوتین از نتانیاهو خواست رویکردش در غزه را تغییر دهد عارف: سالمندان و بازنشستگان سرمایه‌های ملی و ارزشمند کشور هستند سخنگوی دولت: چهارشنبه (۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل نیست| مانعی برای آزادی بیان در لایحه دولت برای فضای مجازی وجود ندارد حماس داشتن اردوگاه آموزش نظامی در لبنان را رد کرد توافق کامبوج و تایلند بر سر آتش‌بس فوری آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ لباسی بالاتر از خدمت و نوکری در دستگاه امام حسین (ع) نیست ادارات و دستگاه‌های دولتی کدام استان‌ها سه شنبه و چهارشنبه (۷ و ۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۱۰ شهید و ۴۰ زخمی در بمباران دو منطقه در غرب خان یونس جلسه مشترک رئیس جمهور و کمیسیون امنیت ملی مجلس برگزار شد ویدئو | ماجرای ترور سردار شادمانی در تعقیب و گریز مسلحانه با عوامل اسرائیل از زبان دختر ایشان هیئت پارلمانی ایران به ریاست قالیباف در ششمین کنفرانس رؤسای مجالس جهان حضور پیدا می‌کند تبدیل ایران به «هاب تولید واکسن و تحقیقات زیست‌پزشکی منطقه» روزنامه اسرائیلی: هدف از انتقال کمک‌ها به غزه، ساکت کردن جامعه جهانی است کاتس: اگر حماس اسرای اسرائیلی را آزاد نکند، در‌های جهنم در غزه گشوده خواهد شد پزشکیان: اتصال اطلاعات هویتی شهروندان، از اولویت‌های دولت در مسیر حکمرانی پاسخ‌گو و فسادستیز است بیانیه تبیینی وزارت اطلاعات پیرامون «نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه» مجلس در حال بررسی طرح تغییر سن ورود به دبستان از ۵ سالگی گرمای شدید و آتش‌سوزی‌های گسترده زندگی مردم جنوب اروپا را مختل کرد پهپاد بمب‌گذاری شده در اربیل عراق منفجر شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه | بقایی: اروپا متوجه عواقب فعال‌سازی مکانیسم ماشه باشد بن‌گویر: به غزه بمب بفرستید، نه غذا
سرخط خبرها

جلسه مشترک رئیس جمهور و کمیسیون امنیت ملی مجلس برگزار شد

  • کد خبر: ۳۴۸۰۴۰
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۰
جلسه مشترک رئیس جمهور و کمیسیون امنیت ملی مجلس برگزار شد
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از جلسه مشترک اعضای این کمیسیون با رئیس‌جمهور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ابراهیم رضایی با اشاره به دیدار امروز اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با رئیس‌جمهور، گفت: صبح امروز اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با دکتر پزشکیان رئیس‌جمهور دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس توضیح داد: در ابتدای این جلسه، روسای کمیته‌های پنج‌گانه کمیسیون متشکل از عجم رئیس کمیته امنیت، ولایتمدار رئیس کمیته دفاعی، گلرو رئیس کمیته روابط خارجی، قشقایی رئیس کمیته هسته‌ای و فلاحی رئیس کمیته حقوق بشر به همراه ۵ نفر از اعضای کمیسیون، دیدگاه‌ها، دغدغه‌ها و نکات خود با رئیس‌جمهوردر میان گذاشتند که عمدتا در حوزه‌های امنیت ملی، دفاع و سیاست خارجی بود.

به گفته وی، در این جلسه اعضای کمیسیون به مواردی همچون لزوم اولویت دادن به نیرو‌های مسلح و تقویت بنیه دفاعی در لایحه بودجه سال آینده، تخصیص تجهیزات برای دفاع از کشور و مرزبانی، رسیدگی به اقشار مستضعف، تامین امنیت به‌صورت «محله‌پایه»، رسیدگی به وضعیت امنیت کشور به ویژه در شمال شرق و جنوب شرق کشور، استفاده از رسانه در تامین امنیت و توجیه افکار عمومی در این حوزه، اولویت دادن به روابط با همسایگان و توجه به بلوک‌بندی‌های جدید در سیاست خارجی، لزوم تحرک دیپلماتیک برای حمایت از مردم مظلوم غزه، تاکید بر وجود دستور ویژه در سفر رئیس‌جمهور به سازمان ملل و انتقال پیام قدرت و عزت جمهوری اسلامی ایران، ضرورت احیای روابط با کشور‌های موثر و برخورد عزتمندانه با قدرت‌ها به‌ویژه با گروه ۱+۵، برخورد قاطع در صورت فعال شدن مکانیسم ماشه و ایجاد بازدارندگی هسته‌ای و لزوم بازنگری در دکترین سیاست خارجی و مستندسازی جنایات رژیم صهیونیستی در کشور اشاره کردند.

رضایی ادامه داد: تاکید بر حفظ وحدت ملی و تثبیت قیمت کالا‌های اساسی، اجرای پدافند غیرعامل در بخش‌های مختلف کشور، تجدیدنظر در روابط با برخی کشور‌ها از جمله آذربایجان، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام ملی، تلاش برای رفع محاصره مردم مظلوم غزه، بازطراحی قدرت جمهوری اسلامی در افغانستان، تجلیل از ایستادگی و مجاهدت رئیس‌جمهور در جنگ ۱۲روزه، تاکید بر اجرای مصوبه مجلس درخصوص تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، تخصیص بودجه‌های دفاعی کشور، تقویت روابط با چین، رعایت کامل خطوط قرمز نظام اسلامی در عرصه سیاست خارجی به ویژه در مواجه با صهیونیست‌ها، محکومیت اظهارات غیرانقلابی برخی مسئولان دولتی در قبال رژیم صهیونیستی، ضرورت تحول در زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی برای تأمین امنیت کشور، رسیدگی به معیشت کارکنان نیرو‌های مسلح و تقویت بنیه دفاعی، کارآمدسازی دولت و انتقاد از مدیران ضعیف و ناکارآمد، تکید بر تعامل سازنده دولت با مجلس شورای اسلامی از دیگر مواردی بود که اعضای کمیسیون در این جلسه مطرح کردند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: در این جلسه عزیزی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نیز بر لزوم ضرورت تقویت بنیه دفاعی کشور، تخصیص بودجه دفاعی کشور و توجه ویژه به الزامات امنیت پایدار، اجرای کامل قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی، توجه ویژه به ظرفیت‌های صنعت هسته‌ای، کنشگری فعال در سیاست خارجی و دفاع از حقوق هسته‌ای ملت ایران در مذاکرات تاکید کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->