به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا پوریوسف در مراسم اختتامیه جشنواره فیلم موبایلی ۱۰۰ ثانیهای «بلندیهای پاگیر» که در محل اداره کل بهزیستی خراسان رضوی و از طریق پخش زنده اینستاگرام برگزار شد، اظهار کرد: در سالهای اولیهای که مناسبسازی در استان شکل گرفت، ۳ سؤال مطرح شد که مناسبسازی چیست؟ مناسبسازی برای چه؟ و چطور؟ خوشبختانه در این سالها باتوجهبه اقداماتی که در این حوزه انجام شده، پاسخ این سؤالات بهخوبی به جامعه داده شده است.
وی افزود: مناسبسازی و دسترسی به خدمات و امکانات برای همه مردم است و اجرای مناسبسازی تاحدودی این دسترسیها را برای همه مردم رقم زده است. اجرای مناسبسازی وظیفه همه ارگانهاست و این دسترسی حق است نه یک لطف و امتیاز ویژه یا سرمایهگذاری بیحاصل، بلکه حقی است که همه مردم باید از آن استفاده کنند.
پای رفتن هست و باید راه را هموار کرد
دکتر مسعود فیروزی، معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی، نیز گفت: مناسبسازی یکی از موضوعات فلسفی توانبخشی و توانسازی معلولان است که در بستر آن میتوان اتفاقات دیگری را رقم زد. ما در مناسبسازی با چالشهای زیادی در شهرها روبهرو هستیم، اما با وجود تمام محدودیتهایی که معلولان دارند، پای رفتن هست، راه رفتن را باید برایشان هموار کنیم و به تعبیری معلولان میتوانند راه بروند، اگر فضای شهر برایشان مناسبسازی شود.
وی تصریح کرد: بیش از ۸۰ اثر به جشنواره فرستاده شد و در ۲ گروه آماتور و حرفهای ارزیابی شد که بر این اساس ۱۲ نفر برگزیده شدند و سایر افراد لوح حضو در جشنواره را دریافت خواهند کرد.
وی بیان کرد: ۷۵ قطعه فیلم موبایلی به جشنواره فرستاده شد که ۴۴ اثر بهدلیل مرتبطنبودن با موضوع، زمانبندی نامناسب و... از مرحله داوری حذف شدند و در نهایت ۱۳ اثر از استان و ۱۸ اثر از سایر استانها در جشنواره «بلندیهای پاگیر» داوری شدند.
فیروزی اظهار کرد: بهزیستی خراسان رضوی در امور توانبخشی برای ششمین سال در رتبهبندی بهزیستی کشور در حوزه مناسبسازی رتبه اول را کسب کرده است و تنها دلیل این موفقیت، همفکری معلولان، تشکلها و انجمنهای حمایت از معلولان با امور توانبخشی بهزیستی خراسان رضوی بوده است.