امیر سرلشکر حاتمی: باید از تجربیات جنگ ۱۲ روزه استفاده کنیم سفیر ایران در پاکستان همکاری دفاعی تهران-اسلام‌آباد را در سطحی بی‌سابقه‌ توصیف کرد دستور رئیس قوه‌قضائیه به مقامات قضایی ذی‌صلاح برای کنترل بازار و مقابله قاطعانه با گران‌فروشی و احتکار کالا نخست‌وزیر فرانسه ۱۴ ساعت پس از معرفی کابینه استعفا کرد جوکار: فرایند برگزاری انتخابات شورا‌ها تمام‌الکترونیکی است هیئت‌منصفه دادگاه مطبوعات، باز هم کواکبیان را مجرم شناخت (۱۴ مهر ۱۴۰۴) آنگلا مرکل، لهستان و کشور‌های بالتیک را مسئول جنگ اوکراین دانست سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به شهرآرانیوز: مداخلات خارجی یکی از نگرانی‌های مشترک همسایه‌های افغانستان است امنیت مرز، زیربنای ثبات ملی بقایی: جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه برای مذاکره التماس نمی‌کند | فعلاً برنامه‌ای برای مذاکره با سه کشور اروپایی نداریم افزایش درخواست‌ها در استرالیا برای تحریم رژیم صهیونیستی میزبانی مصر از مذاکرات سرنوشت‌ساز آتش بس در غزه اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به وزارت خارجه رفتند ترامپ: مذاکرات با حماس و کشور‌ها «بسیار مثبت» و سریع بود عراقچی در پیامی به مناسبت هفته نیروی انتظامی: شما حافظ امنیت و آرامش کشور هستید حماس، ادعای خلع سلاح خود را تکذیب کرد هگست: مجوز حمله به کشتی‌ها در سواحل ونزوئلا را دریافت کردم بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران راجع به طرح آتش‌بس در غزه سفر فرمانده نیروی دریایی ارتش به روسیه برای شرکت در اجلاس خزری + عکس (۱۳ مهر ۱۴۰۴) نخست‌وزیر گرجستان به اتحادیه اروپا هشدار داد سردار پاکپور: نیروی دریایی سپاه با آمادگی کامل پاسخ دشمنان را می‌دهد حماس: عقب‌نشینی ارتش اسرائیل و آتش‌بس کامل باید محقق شود رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: آتش‌بس در غزه وجود ندارد آتش‌سوزی عمدی ورودی مسجدی در انگلیس+ فیلم ترامپ: مذاکرات برای اجرای توافق آتش‌بس غزه آغاز شده است حمله پهپادی یمن به بندر اشغالی ایلات + فیلم (۱۳ مهر ۱۴۰۴) روسیه به آمریکا در خصوص تبعات حمله به شناور ونزوئلایی هشدار داد
سرخط خبرها

انتقاد نماینده مجلس از قطع یارانه برخی خانوار‌های کم درآمد و بی بضاعت

  • کد خبر: ۳۴۸۹۹۲
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۷
انتقاد نماینده مجلس از قطع یارانه برخی خانوار‌های کم درآمد و بی بضاعت
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر این نکته که باید شناسایی اموال و دارایی خانوار‌ها جهت دریافت یارانه، بازتعریف شود، گفت:وزارت تعاون، کار ور فاه اجتماعی باید در زمینه شناسایی اموال و ملاک‌های تعیین خانوار‌ها برای دریافت یارانه، آئین نامه جدیدی را تدوین کند تا ما شاهد ایجاد یک عدالت حقیقی در توزیع یارانه‌ها باشیم. در حال حاضر تعداد زیادی از مردم معترض به قطع یارانه خود بوده و به دفاتر نمایندگان برای رفع این مشکل مراجعه می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد رشیدی درباره حذف یارانه ثرواتمندان گفت"برخی خانوار‌ها بر مبنای اطلاعات نادرست درآمدی از دریافت یارانه محروم شده‌اند ابتدا باید به این نکته اشاره کنم که با توجه به کاهش ارزش پول ملی، ملاک‌های سال‌های گذشته در تشخیص خانوار‌های مشمول دریافت یارانه، با شرایط موجود همخوانی ندارد.

نماینده مردم «کرمانشاه» در مجلس با بیان اینکه باید شناسایی اموال و دارایی خانوار‌ها جهت دریافت یارانه، بازتعریف شود، متذکر شد؛ همچنین ما می‌توانیم با توجه به سامانه‌های جامعی که در بخش‌هایی نظیر املاک و مستغلات وجود دارد، یک شناخت دقیقی از وضعیت معیشتی خانوار‌ها کسب کنیم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حال حاضر شناخت و اطلاعات درستی از وضعیت معیشتی خانوار‌ها نداریم، بیان کرد:متاسفانه در این فرآیند، به اشتباه بسیاری از افرادی ثروتمند، یارانه دریافت کرده و بسیاری از خانوار‌های بی بضاعت و کم درآمد از دریافت یارانه و کالابرگ محروم شده‌اند؛ لذا این موارد قابل قبول نیست.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در حال حاضر تعداد زیادی از مردم معترض به قطع یارانه خود بوده و به دفاتر نمایندگان برای رفع این مشکل مراجعه می‌کنند.

وی با بیان اینکه وزارت رفاه باید بررسی و معیار درستی از وضعیت معیشتی خانوار‌ها داشته باشد، بیان کرد: همچنین تاکید دارم که این وزارتخانه باید در زمینه شناسایی اموال و ملاک‌های تعیین خانوار‌ها برای دریافت یارانه، آئین‌نامه جدیدی را تدوین کند تا ما شاهد ایجاد یک عدالت حقیقی در بخش یارانه باشیم. درغیر اینصورت ما بخش عمده‌ای از منابع را هدر می‌دهیم و به اهداف کلان در این زمینه نیز دست پیدا نمی‌کنیم.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->