احتمال شنیده شدن صدای انفجار در منطقه اصفهان (۲۲ تیر ۱۴۰۴) لاوروف برای حضور در نشست شورای وزرای خارجه شانگهای وارد چین شد عقب‌نشینی فرستاده ترامپ از اظهاراتش: قصدم تهدید لبنان نبود رسانه‌های عبری از دیدار الشرع با مقامات اسرائیلی در آذربایجان خبر دادند اعتبار بازسازی برج تاریخی «رادکان» خراسان رضوی ۲برابر شد جزئیات جدید از حمله رژیم صهیونیستی به جلسه شورای عالی امنیت جنبش جهاد اسلامی فلسطین: ما زیر بار توافقی که منجر به تسلیم شود، نخواهیم رفت حملات هوایی سنگین رژیم صهیونیستی به شهر بیت‌حانون مکرون خواستار مقابله اروپا با تعرفه‌های ترامپ شد انگلیس خواستار تحقیقات مستقل درباره حملات اسرائیل به صف توزیع غذا در غزه شد مظفری: در حوزه اقتصاد، خراسان رضوی از میانگین کشور فقیر‌تر است | بانوان می‌توانند موتور توسعه استان باشند تظاهرات گسترده علیه سکوت دولت سوئد در قبال جنایات رژیم اسرائیل در غزه عراقچی: زمان و شرایط بازگشت به میز مذاکره را ایران تعیین می‌کند بهروزآذر: حضور زنان در مدیریت، تشریفاتی نیست؛ حاصل اعتماد و شایستگی است | دولت به دنبال توسعه انتصابات در حوزه زنان است مکزیک به تعرفه‌های ترامپ واکنش نشان داد کشف ریزتراشه جاسوسی از کفش بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی + فیلم دستور معاون اول رئیس جمهور برای اصلاح نرخ پرواز‌های اربعین هیئت‌های سوری و اسرائیلی در باکو دیدار می‌کنند (۲۱ تیر ۱۴۰۴) وزارت ‌کشور: برگه‌های سرشماری اتباع خارجی دیگر اعتبار ندارد | طرد شدگان از خدمات کنسولی محروم می‌شوند ۴ نظامی صهیونیست در غزه زخمی شدند (۲۱ تیرماه ۱۴۰۴) المیادین: هیچ پیشنهادی از روسیه برای توقف غنی‌سازی به ایران نشده است زیرساخت‌های انرژی در دونتسک هدف حملات اوکراین ترامپ: مکزیک و اتحادیه اروپا منتظر تعرفه ۳۰ درصدی باشند علی‌اف با جولانی برای صادرات گاز به سوریه توافق کرد اسکندر مومنی به مجلس خواهد رفت + جزئیات دستورکار هفتگی مجلس ویدئو | رهبر شجاع، محبوب و کاریزماتیک ایران برگزاری نشست مشترک سران قوا به میزبانی دولت (۲۱ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
عباس شیخ الاسلامی، حقوقدان:

لایحه اعطای تابعیت به فرزندان مادران ایرانی با پدران خارجی باید پیوست داشته باشد

  • کد خبر: ۳۴۹
  • ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۶
لایحه اعطای تابعیت به فرزندان مادران ایرانی با پدران خارجی باید پیوست داشته باشد

یک حقوقدان در خصوص لایحه اعطای تابعیت به فرزندان مادران ایرانی با پدران خارجی معتقد است: برای هر مصوبه قانونی، چه طرح، چه لایحه، باید کار کاشناسی وسیعی صورت گیرد و آثار مثبت و منفی آن بررسی شود.

نجمه سرباز-عباس شیخ الاسلامی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز با بیان اینکه در مرحله اول باید مخاطبان این قانون مشخص شوند، و اینکه چه افرادی را مشمول می‌شود، افزود: علاوه بر این باید آثار فرهنگی و اجتماعی و مهمتر امنیت آن مدنظر قرار گیرد.

 وی با اشاره بر اینکه باید کارهای پژوهشی برروی طرح‌ها و لوایحی که در صحن علنی مجلس می‌آید و تصویب می‌شود، انجام شود، گفت: همچنین مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی باید خیلی با قدرت و قوت و کارها و طرح‌های جرم شناسانه را بررسی کند.

شیخ الاسلامی خاطر نشان کرد: من موافقم که این طرح هنوز خام است؛ اگرچه موافق حقوق  این افراد هستم، بالاخره افرادی که در ایران زندگی کردند و مادرایرانی دارند، نباید از حق و حقوق خود محروم شوند، نباید موضوع تابعیت فقط به پدر برگردد بلکه در قضیه تابعیت باید سیستم خاک نیز مدنظر قرارگیرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد مشهد با ابراز اینکه لایحه اعطای تابعیت به فرزندان مادران ایرانی با پدران خارجی از سوی مجلس به نظر می رسد خیلی خام و بدون در نظرگرفتن تبعات جامعه شناختی، جرم شناختی، امنیتی و سیاسی بوده، ادامه داد: با این حال شورای نگهبان نظر خودش را داده و باید بر روی آن کار کارشناسی صورت گیرد و تبعات امنیتی آن نیز سنجیده شود.

وی افزود: معتقدم اصل کار خوب است چرا که با حقوق بشری و انسانی سروکار دارد، اما باید حتما آثار مثبت و منفی این لایحه از سوی مجلس بررسی شود و این لایحه با یک توجیه و پیوست فرهنگی و اجتماعی به شورای نگهبان داده شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->