سرخط خبرها

مهراب قاسم‌خانی: «افتو» گربه کارناوال، بچه من است!

  • کد خبر: ۳۴۹۱۹۵
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۳
مهراب قاسم‌خانی: «افتو» گربه کارناوال، بچه من است!
از زمان شروع رئالیتی‏شوی کارناوال، شخصیت عروسکی «افتو» با استقبال زیادی روبه‏رو شده است. افتو با صداپیشگی بهادر مالکی و عروسک‏گردانی محمد لقمانیان، شخصیت جذابی دارد و کل‏کل‏های او با رامبد جزو بخش‏های شیرین این رئالیتی است.

به گزارش شهرآرانیوز، خالق این کاراکتر، مهراب قاسم‏خانی است که به عنوان نویسنده با گروه کارناوال همراهی می‏کند. قاسم‏خانی این شخصیت را با تمام ویژگی‏های منحصربفردش خلق کرده و به نظرش کارناوال بهترین گزینه برای مطرح کردن آن بوده است.

مهراب قاسم‏خانی با رسانه ویدئویی «هشت شب» مصاحبه‏ای انجام داده و درباره معرفی افتو به رامبد جوان صحبت کرده است.

قاسم‏خانی افتو را به عنوان بچه خودش معرفی کرده و گفته: «افتو درواقع برای کارناوال خلق نشده. کاراکتری است که چهار سال است دارم باهاش کار می‏کنم و جهان خاص خودش را دارد.»

او توضیح داده که به نظرش بهترین امکان برای معرفی این شخصیت عروسکی همراهی آن با رامبد جوان است. در این باره گفته است: «ما نیاز داشتیم که افتو را به مخاطبان معرفی کنیم. به همین دلیل هم پیشنهاد آن را به رامبد دادم. چون حس کردم هیچ انتخابی بهتر از رامبد وجود ندارد. تجربه اش در معرفی جناب‏خان توانایی او را در این زمینه نشان داده است. جناب خان خیلی بامزه و جذاب است و قبل از خندوانه هم حضور داشته، اما شناخته نشده بود. این قابلیت برندسازی که رامبد دارد جناب‏خان را به اینجا رسانده. به رامبد پیشنهاد دادم و او هم برایش جالب بود. از کاراکتر خوشش آمد و به همین دلیل هم اینجا معرفی‏اش کردیم.»

قاسم‏خانی معتقد است پیشنهاد رامبد برای عروسک گردانی محمد لقمانیان و صداپیشگی بهادر مالکی واقعا از همان اول برایم جذاب بود. حس می‏کنم بچه‏ام را سپردم دست افرادی که بهترین هستند.»

رئالیتی‌شو «کارناوال» به کارگردانی و اجرای رامبد جوان چهارشنبه‌ها و پنج‌شنبه‌ها به شکل اختصاصی از طریق «فیلمنت» عرضه می‌شود.

منبع: فیلم‌نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->