با خصوصی سازی خودروسازان موافقیم، اما باید با قیمتی درست به اهلش داده شود معاون اول رئیس جمهور در ستاد توسعه فناوری‌های پیشرفته: شجاعت خطرپذیری تصمیمات و اقدمات جدید را داشته باشیم آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: تحول در رویکرد اشتغال‌زایی و سرمایه‌گذاری مولد | اشتغال‌زایی مولد، معیار سنجش موفقیت سازمان فنی و حرفه‌ای بیانیه نمایندگان مجلس در حمایت از رزمندگان یمنی شروع ماموریت ناو تهاجمی چین در بحبوحه تهدیدهای تایوان انتقاد نماینده شاهین شهر از استرداد لایحه مقابله با انتشار محتوایی خلاف واقع در فضای مجازی آئین استقبال رسمی نخست وزیر پاکستان از رئیس جمهور ایران برگزار شد حریق یک انبار نفت روسیه در حمله پهپادی اوکراین لاپید: زمان پایان جنگ غزه فرا رسیده است قالیباف:دولت نمی‌تواند سهم شهرداری‌ها از محل ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده، را کسر کند سرلشکر حاتمی: تهدیدات دشمن تمام شدنی نیست هشدار نخست وزیر هند به پاکستان پس از افزایش تنش مرزی رئیس جمهور: فراتر از مناسبات سیاسی، برادری در میان کشورهای اسلامی جریان دارد با مصوبه مجلس مجازات خروج غیرمجاز ایرانیان خارج از کشور برداشته می‌شود رئیس جمهور در نامه‌ای لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی را مسترد کرد دولت آلمان تل‌آویو را مسئول تضمین ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه دانست مجلس در مصوبه‌ای دولت را مکلف به حفظ و تقویت هویت ایرانی- اسلامی ایرانیان خارج از کشور کرد منابع اسرائیلی: تصمیمات این هفته‌ مسیر جنگ را تغییر خواهد داد کاش باز هم به ما وعده بدهید رسانه اسرائیلی: حماس ما را در جنگ سیاسی شکست داده است | واقعیت را بپذیریم، در جهان منفورترین شدیم تمایل ترامپ برای دستیابی به آتش بس جامع غزه عارف: دشمن به هیچ عهدی وفادار نیست وزیر دفاع: ایران و پاکستان پشتیبان یکدیگرند اسرائیل به ویدئوی قسام از اسیر صهیونیستی واکنش نشان داد عراقچی با همتای پاکستانی دیدار کرد واکنش وزارت امور خارجه به شایعه تعطیلی سفارت‌خانه‌های خارجی در تهران شورای دفاع تشکیل می‌شود؟
سرخط خبرها

با مصوبه مجلس مجازات خروج غیرمجاز ایرانیان خارج از کشور برداشته می‌شود

  • کد خبر: ۳۴۹۲۵۴
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۶
با مصوبه مجلس مجازات خروج غیرمجاز ایرانیان خارج از کشور برداشته می‌شود
با تصویب مجلس، مجازات خروج غیرمجاز ایرانیان خارج از کشور در صورت بازگشت به کشور، برداشته می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز مواد ۱۱، ۱۲ و ۱۳ لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور را تصویب کردند.

ماده ۱۱- آن دسته از ایرانیان خارج از کشور که تا زمان لازم الاجرا شدن این قانون به طور غیرمجاز از کشور خارج شده باشند، درصورت بازگشت به کشور، مشمول مجازات موضوع مواد (۳۴) و (۳۵) قانون گذرنامه مصوب ۱۳۵۱ نمی‌شوند.

در ماده ۳۴ قانون گذرنامه آمده است: «هر ایرانی که بدون گذرنامه یا اسناد در حکم گذرنامه از کشور خارج شود به حبس تأدیبی از دو ماه تا شش ماه یا پرداخت غرامت از دوهزار ریال تا بیست هزار ریال و یا به هر دو مجازات محکوم می‌شود.»

همچنین براساس ماده ۳۵ قانون گذرنامه «هر ایرانی که از نقاط غیر مجاز وارد کشور شده یا از کشور خارج شود به یک تا سه ماه حبس تأدیبی محکوم خواهد شد و در صورتی که مرتکب بدون داشتن گذرنامه یا اسناد در حکم گذرنامه از نقاط غیر مجاز وارد و یا خارج شده باشد به حداکثرمجازات حبس یا غرامت مذکور در ماده۳۴ محکوم می‌شود.»

نمایندگان مجلس ماده ۱۲ لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور را نیز تصویب کردند که به موجب آن، یک تبصره به شرح ذیل به ماده (۱۸) قانون گذرنامه مصوب ۱۰ /۱۲/ ۱۳۵۱ با اصلاحات بعدی الحاق می‌شود:

تبصره - برای فرزندان کمتر از ۱۸ سال بانوان ایرانی مقیم خارج از کشور که پدر آنان در خارج از کشور اقامت داشته لکن به علت غیبت یا امتناع غیرموجه پدر از صدور اجازه، نمایندگی قادر به تکمیل مدارک از حیث اجازه پدر نمی‌باشد، به درخواست مادر ایرانی با تشخیص رئیس نمایندگی، گذرنامه با درج محل اقامت فرزند در خارج صادر می‌شود.

طبق مصوبه مجلس در ماده ۱۳ این لایحه، در ماده (۹۸۹) قانون مدنی مصوب ۰۸/۰۸/ ۱۳۱۴ عبارت «ولی درعین حال کلیه اموال غیر منقوله او با نظارت مدعی العموم محل به فروش رسیده و پس از وضع مخارج فروش قیمت آن به او داده خواهد شد و بعلاوه» حذف می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->