پیام رئیس شورای شهر اسلامی مشهد به مناسبت روز خبرنگار و تجلیل از اصحاب رسانه استقرار ۱۴۵ دستگاه دوچرخه بایدو در بوستان‌های بانوان شهر مشهد استاندار خراسان رضوی: مشکلات طرح بلندمرتبه‌سازی مشهد به‌زودی حل خواهد شد کیفیت هوای مشهد در مرز «قابل‌قبول» (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) گزارش شهرآرا از چالش‌های مسافران مسیر میدان شهدا تا خیابان «شهید حسینی محراب» عملیات اجرایی ساخت خطوط قطار شهری مشهد ادامه دارد سرپرست اداره کل امور مالی و ذیحساب شهرداری مشهدمقدس منصوب شد توسعه فضا‌های ویژه بانوان در منطقه ۷ شهرداری مشهد| پارک ۵.۵ هکتاری «طرق» تا یک ماه دیگر افتتاح می‌شود + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم
سرخط خبرها

سرفاصله فاز یک خط ۳ قطارشهری مشهد کوتاه‌تر می‌شود

  • کد خبر: ۳۴۹۳۵۵
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۴
  • ۳
سرفاصله فاز یک خط ۳ قطارشهری مشهد کوتاه‌تر می‌شود
مدیرعامل شرکت قطارشهری مشهد گفت: تا دو ماه آینده دو سکو در فاز یک خط ۳ قطارشهری مشهد فعالیت خواهد داشت و سرفاصله به ۱۰ تا ۱۲ دقیقه کاهش خواهد یافت.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

کیانوش کیامرز در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، درباره آخرین وضعیت تکمیل خط ۳  قطارشهری مشهد اظهار کرد: دستگاه TBM خط ۳  قطارشهری مشهد همچنان در قاسم‌‎آباد در حال فعالیت است و مسیر خود را به‌سمت انتهای قاسم‌آباد ادامه می‌دهد.

وی افزود: قرارداد قطارشهری مشهد درخصوص احداث تونل در حال انجام است. فعالیت آن به هیچ عنوان متوقف نشده و در حال کار است. در بخش دوم یعنی ۶ کیلومتر میانی فاز اول خط ۳  از پایانه امام رضا(ع) تا میدان شهدا یک قطار با یک سکو مسافرگیری می‌کند.

کیامرز با بیان اینکه اوراق مشارکت تا انتهای این ماه تزریق می‌شود، عنوان کرد: تا دو ماه آینده دو سکو در فاز یک خط ۳  فعالیت خواهد داشت و دو قطار یعنی یک قطار رفت و یک قطار برگشت مسیر را طی می‌کنند. در حال حاضر سرفاصله خط ۳، ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است، با دوسکوشدن این خط، سرفاصله به ۱۰ تا ۱۲ دقیقه می‌رسد که سرفاصله معقولی برای این ۶ کیلومتر است.

مدیرعامل شرکت قطارشهری مشهد بیان کرد: سازه هسته مرکزی ایستگاه‌های میانی فاز یک خط ۳ مجوز دارد، اما هنوز دولت برای معماری و راه‌اندازی آن مجوز نداده است. عملیات سازه هسته مرکزی رو به اتمام است. ترک تشریفاتی را به شورای شهر و دولت بردیم، اگر این موضوع جمع‌بندی شود، عملیات ایستگاه‌های میانی سرعت می‌گیرد.

ایستگاه بسیج در اولویت

وی ادامه داد: فقط ایستگاه بسیج را در اولویت کاری خود قرار دادیم؛ زیرا ایستگاه تبادلی خط یک است. برنامه ما این است که این ایستگاه تا پایان سال راه‌اندازی شود و پس از آن سه ایستگاه دیگر باقی می‌ماند که بعد از تأیید دولت ظرف مدت یک سال قابلیت دارد که به مدار مسافرگیری اضافه شود.

کیامرز با اشاره به اینکه وظیفه تأمین واگن با دولت است، تصریح کرد: فعلا با همین دو قطار به راحتی می‌توانیم مسافرگیری را انجام دهیم و برای ۶ کیلومتر کافی است. برای تأمین واگن مکاتبه کردیم، استانداری نیز به جد در حال پیگیری است که وقتی تهران قطار‌هایی که قرارداد بسته را دریافت کرد، بتوانیم هفت تا هشت قطار را دریافت کنیم. این برنامه برای ۲۴ ماه آینده است. در حال حاضر نیز هر قطار با ۵ واگن، دست‌کم ۵ میلیون یورو قیمت دارد.

مدیرعامل شرکت قطارشهری مشهد درباره استقبال مردم از فاز یک خط ۳ گفت: با توجه به اینکه یک قطار داریم و سرفاصله ۲۰ دقیقه بوده، استقبال مردم بسیار خوب است. تا دو ماه آینده که با دو سکو فعالیت خواهیم کرد، حتما از نظر آمار مسافرگیری وضعیت بهتر خواهد شد.

وی اضافه کرد: با کاهش سرفاصله زمانی، آمار مسافر این ۶ کیلومتر حتی از ۶ کیلومتر خط ۱ و ۲ بهتر خواهد شد. در حال حاضر استقبال مسافر به‌ویژه در روز‌های مناسبتی بسیار زیاد است. زمانی که اوراق مشارکت تزریق شود، سرعت چندبرابر و کار‌ها نیز به بهترین نحو انجام خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
کارگر مترو
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۲
0
2
پرداخت حقوق هامون با تاخیر
بیمه تکمیلی هامون طرح های بدرد نخور
شهروند گلبهار
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۴
0
1
چرا اسمی از مترو گلبهار برده نمی‌شود مگر اهالی گلبهار نیاز به سفر امن ندارن توروخدا به داد ماهم برسید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۴
0
0
شهرداری با کمی صرفه جویی میتونه خطوط مترو رو دو برابر کنه. چه لزومی داره ایستگاه های مترو اعم از دیوار و سقفش انقد اعیانی و پر زرق و برق ساخته بشن؟
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->