موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود مسابقه دوستانه فوتبال بین پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی و اصحاب رسانه در مشهد برگزار شد + فیلم دورسون حرف آخر را زد: پول بدهید تا از پرسپولیس بروم! پرسپولیس صاحب کاشته‌زن جدید شد عدم اعتقاد هاشمیان به دو خرید درویش
سرخط خبرها

اعلام آمار کامل متقاضیان ورزشی دریافت تسهیلات کرونایی

  • کد خبر: ۳۴۹۳۷
  • ۲۹ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۶
اعلام آمار کامل متقاضیان ورزشی دریافت تسهیلات کرونایی
۳۳ باشگاه ورزشی با بیمه تامین اجتماعی، با تعداد ۷۲۸ نفر برای دریافت تسهیلات ۱۶۰ میلیون ریالی آسیب ناشی از کرونا ثبت نام کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الله اسدی اظهار کرد: از این تعداد دو فقره تسهیلات پرداخت شده، یک فقره در حال پرداخت است و یک فقره نیز جهت بررسی در دست شعبه استان و ۲۷ فقره برای پرداخت در دست شعب است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه یکی از شرایط پرداخت تسهیلات به فعالیت‌ها و واحدهای کسب و کار بیمه شده آسیب‌دیده از ویروس کرونا پرداخت بیمه تامین اجتماعی تا پایان اردیبهشت ماه است، بسیاری از باشگاه‌ها نتوانستند در این زمینه اقدام کنند زیرا بسیاری از آنها تا قبل از تعطیلی توان پرداخت بیمه را داشتند.

مسوول حوزه معاونت توسعه منابع انسانی و پشتیبانی اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: چندی قبل ابلاغ شد باشگاه‌هایی که بیمه تامین اجتماعی ندارند هم می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند که در این راستا متقاضیان باید ابتدا در سایت msy.gov.ir/club فرم‌های مربوط را پر کرده و سپس به سایت corona-kara.mcls.gov.ir مراجعه و ثبت نام متقاضی فاقد بیمه را انجام دهند.

وی با بیان اینکه تاکنون ۳۹ پرونده در زمینه باشگاه‌هایی که بیمه تامین اجتماعی ندارند تشکیل شده است افزود: پایان تیر ماه به عنوان آخرین مهلت ثبت نام در این زمینه است و در صورت داشتن شرایط به موسس باشگاه فاقد بیمه ۸۰ میلیون ریال و به کارکنان و مربی آن ۶۰ میلیون ریال پرداخت خواهد شد. این تسهیلات با سه ماه تنفس و سود ۱۲ درصد پرداخت می‌شود.

هزار و ۴۰۰ باشگاه ورزشی دارای مجوز فعالیت در خراسان رضوی هستند که هزار و ۸۰ واحد از این تعداد در زمینه پرورش اندام و آمادگی جسمانی فعالیت دارند.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->