حمله با سلاح سرد به تظاهرات حامیان فلسطین در بروکسل عراقچی: توهم اسراییل بزرگ تهدیدی برای صلح و امنیت بین المللی است جهاد اسلامی فلسطین: تجاوز علیه یمن جنایت جنگی جدید آمریکا و اسرائیل است اعتراف رسانه اسرائیلی به شکست در رهگیری موشک هایپرسونیک یمنی انصارالله یمن: پشتیبانی از غزه ادامه می‌یابد حماس: پاسخ رسمی به پیشنهاد اخیر آتش‌بس داده نشده است ایران حمله رژیم صهیونیستی به یمن را به شدت محکوم کرد (۲ شهریور ۱۴۰۴) واکنش یمن به حمله اسرائیل به صنعا | بینی رژیم اسرائیل را به خاک می‌مالیم مصوبات مهم سفر تاریخی شعائر اسلامی به مشهد | از تامین ۶۰ واگن قطار شهری تا پیگیری قطار سریع السیر در سطح سران وزیر خارجه رژیم صهیونیستی راهی آمریکا می‌شود پزشکیان به چین سفر خواهد کرد پیش‌بینی بورس برای فردا (دوشنبه ۳ شهریور ۱۴۰۴) جلیلی: وظیفه داریم به موفقیت دولت کمک کنیم سرلشکر حاتمی: در برابر تهدیدات دریایی آمادگی کامل داریم فرمانده سابق نیروی دریایی اسرائیل: یمنی‌ها قدرت تولید موشک دارند روسیه: دیداری میان زلنسکی و پوتین برنامه ریزی نشده است دیپلمات‌های ارشد ایران و چین درباره پرونده هسته‌ای رایزنی کردند واکنش دستیار سیاسی قالیباف به پشتیبانی رهبر انقلاب از پزشکیان در آستانه سفر وزیر راه به مشهد عنوان شد: ۱۲۶۹ پروژه در خراسان رضوی با اعتبار ۴۳ هزار میلیارد تومان افتتاح می‌شود پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر رهبری انقلاب تشکر می‌کنم| توصیه ایشان به وحدت و انسجام ملی را به گوش جان بشنویم ۲ شهید و ۳۵ زخمی در حمله امروز اسرائیل به یمن (۲ شهریور ۱۴۰۴) تل‌آویو به هدف گرفتن مناطق غیرنظامی یمن اعتراف کرد (۲ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی وارد جده عربستان شد + فیلم (۲ شهریور ۱۴۰۴) یمن خطاب به صهیونیست‌ها: به اهداف بزرگ در عمق رژیمتان خواهیم رسید حمله اسرائیل به نقاطی از یمن | انبار نفت و نیروگاه برق صنعا هدف جنگنده‌های صهیونیستی + فیلم و عکس (۲ شهریور ۱۴۰۴) یک رسانه صهیونیستی: سنگ اندازی نتانیاهو مانع رسیدن به آتش بس شد
سرخط خبرها

در دیدار کمیسیون امنیت ملی مجلس با غریب آبادی مطرح شد: اروپایی‌ها حق فعال‌سازی مکانیسم ماشه را نخواهند داشت

  • کد خبر: ۳۴۹۴۱۴
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۷
در دیدار کمیسیون امنیت ملی مجلس با غریب آبادی مطرح شد: اروپایی‌ها حق فعال‌سازی مکانیسم ماشه را نخواهند داشت
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: غریب‌آبادی در جلسه این کمیسیون اعلام کرد که اروپایی‌ها حقی برای فعال سازی اسنپ بک ندارند، چرا که به تعهدات خود تحت تفاهم هسته‌ای عمل نکردند.

به گزارش شهرآرانیوز، ابراهیم رضایی اعلام کرد: جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در دو بخش پیش از ظهر و بعد از ظهر امروز یکشنبه دوازدهم مرداد ماه ۱۴۰۱۴ برگزار شد.

وی ادامه داد: در بخش اول جلسه در نوبت پیش از ظهر جلسه کمیسیون، کاظم غریب آبادی معاون حقوقی و بین الملل وزارت امور خارجه گزارشی از نشست استانبول با سه کشور اروپایی و سفری که اخیراً به نیویورک داشتند، به اعضای کمیسیون ارائه کرد و به سوالات اعضای کمیسیون هم پاسخ داد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: غریب آبادی اشاره کرد به موضوع فعال سازی مکانیسم ماشه یا اسنپ بک و اقداماتی که وزارت خارجه انجام داده، مواضعی که گرفته و کار‌هایی که انجام داده است؛ از جمله اینکه گفت نامه‌ای با امضای وزیر امور خارجه به دبیرکل سازمان ملل و اعضای شورای امنیت فرستادیم و اعلام کردیم که فعال‌سازی اسنپ بک غیرقانونی و غیر حقوقی است.

رضایی ادامه داد: غریب آبادی همینطور اضافه کرد که اروپایی‌ها حقی در این راستا یعنی برای فعال سازی اسنپ بک ندارند، چرا که به تعهدات خود تحت تفاهم هسته‌ای عمل نکردند.

رضایی گفت: معاون حقوقی و بین الملل وزارت امور خارجه گفت که با چین و روسیه برای پاسخ به فعال‌سازی فرایند اسنپ بک هماهنگ هستیم و نشست سه جانبه داشتیم، تاکید کرد بر اجرای قانون مجلس یعنی قانون تعلیق همکاری با آژانس و گفت که قانون مجلس در مورد تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی لازم الاجراست و به آن پایبند هستیم.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: غریب آبادی گزارشی از نشست استانبول داد و گفت در نشست استانبول به مواضع سه کشور اروپایی در مورد تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا به کشورمان و حمله به تأسیسات هسته‌ای و همینطور عدم محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا اعتراض کردیم.

وی افزود: غریب آبادی گفت که طرف اروپایی پیشنهاد تمدید شش ماهه قطعنامه ۲۲۳۱ را با برخی شروط داد، اما ما پیشنهاد کردیم که در مورد خاتمه اسنپ بک و قطعنامه ۲۲۳۱ باید گفت‌و‌گو کنیم. همینطور گفت که سه کشور اروپایی حق فعال سازی اسنپ بک را ندارند و قطعنامه ۲۲۳۱ باید در موعد خودش منقضی شود و تاکید بر این شد مه متناسب با منافع و امنیت ملی تصمیم گیری خواهد شد.

رضایی اظهار کرد: غریب آبادی گفت که تلاش ما در جهت جلوگیری از فعال کردن اسنپ بک است؛ البته از جنبه تحریمی چیزی به تحریم‌های فعلی اضافه نمی‌شود و اگر اسنپ بک فعال شود، از جنبه تحریمی چیزی به تحریم‌های فعلی اضافه نمی‌شود، اما آثار روانی خاص خودش را دارد که باید آن را مدیریت کنیم.

وی ادامه داد: در ارتباط با مباحثی که مطرح می‌شود در رابطه با گفت‌و‌گو یا مذاکره با آمریکایی‌ها هم گفت که در این رابطه هیچ اتفاق جدیدی رخ نداده و اصول ما برای مذاکره مشخص و ثابت است؛ باید حقوق ملت ایران از جمله حق غنی‌سازی و رفع تحریم‌ها و همینطور جبران خسارات وارد و جلب اعتماد ایرانیان محترم شمرده شود.

رضایی گفت: اعضای کمیسیون هم سوالات خودشان را پرسیدند و نظرات خودشان را بیان کردند؛ بر تکیه بر توان داخل و تقویت قدرت ملی، بر استفاده از ظرفیت‌های چین و روسیه، بر مدیریت فضای روانی کشور تاکید شد. تاکید برخی هم بر این بود که محدودیت برجام شدیدتر از قطعنامه‌های شورای امنیت است، لذا نباید جامعه را از بابت فعال‌سازی اسنپ بک ترساند، تاکید شد بر اینکه غرب و اروپایی‌ها به تعهدات خودشان پایبند نیستند و قابل اعتماد نیستند.

رضایی گفت: در نوبت دوم جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی که بعد از ظهر امروز برگزار شد، با حضور یکی با حضور یکی از اعضای شورای نگهبان ایرادات شورا به طرح تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم علیه امنیت و منافع ملی مورد بحث و بررسی و اصلاح قرار گرفت و در واقع ایرادات این طرح رفع شد و برای رسیدگی رسیدگی نهایی در صحن علنی مجلس، تقدیم هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی شد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->