پزشکیان تهران را به مقصد دوحه ترک کرد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) پاسخ مبهم ترامپ به احتمال درگیری نظامی با ونزوئلا دیوان محاسبات کشور بر فرآیند اجرای بیمه خبرنگاران نظارت خواهد کرد پزشکیان پیش از سفر به دوحه: رژیم صهیونیستی به اکثر کشورهای اسلامی تجاوز کرده است انتقادگسترده از پیش‌نویس مصوبه نشست امروز سران عربی-اسلامی در قطر عراقچی در ایکس: ایران در مقابله با بلایی که منطقه را تهدید می‌کند در کنار مسلمانان ایستاده است دیدار رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با خانواده فرماندهان شهید جنگ ۱۲ روزه تحمیلی امکان ثبت غیرحضوری اعتراض به جرایم رانندگی فراهم شد تظاهرات هزاران نفر در آنکارا علیه سرکوب مخالفان ترکیه نماینده ادوار مجلس: مذاکره با آمریکا دلیلی بر علاقه به ارتباط با آمریکا نیست ساعت کاری ادارات خراسان شمالی در روز ۲۴ شهریور ماه تغییر کرد + جزئیات هشدار لازارینی: هیچ مکان امنی در غزه وجود ندارد شهادت یک جوان لبنانی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان شهادت ۳۱ خبرنگار در حمله اخیر اسرائیل به پایتخت یمن فعال شدن آژیر‌های خطر در جنوب فلسطین اشغالی حرکت ۸ کشتی «ناوگان پایداری» برای شکستن محاصره غزه فرماندار آمریکایی: شبکه‌های اجتماعی «سرطان» جامعه هستند پیش‌نویس بیانیه پایانی اجلاس کشورهای عربی و اسلامی منتشر شد | نه به اقدام قاطع علیه اسرائیل پیشروی ارتش اسرائیل در سوریه ادامه دارد | رژیم جولانی اقدامی نمی‌کند (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) دیدار عراقچی و فواد حسین وزرای امور خارجه ایران و عراق پزشکیان: بیش از هر زمان دیگری نیازمند همدلی و وحدت داخلی هستیم آمار تلفات اسرائیل در جنگ منتشر شد | رسانه‌های صهیونیستی: آمار تلفات اسرائیل باور نکردنی است (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) وزرای امور خارجه ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) ۸۰ پهپاد اوکراینی بر فراز ۱۰ منطقه روسیه سرنگون شدند (۲۳ شهریور ۱۴۰۴) هشدار وزارت دفاع ترکیه درباره ماجراجویی‌های اسرائیل اسلامی: استانداردهای آژانس دوگانه است | ضرورت وضع قانون ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به خودرویی در جنوب لبنان (۲۳ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر آموزش و پرورش: آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا اول مهرماه نهایی می‌شود

  • کد خبر: ۳۴۹۵۱۵
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۸
وزیر آموزش و پرورش: آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا اول مهرماه نهایی می‌شود
وزیر آموزش‌وپرورش از تدوین آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا اول مهرماه ۱۴۰۴ خبر داد و بر لزوم اجرای ده‌ها اقدام دیگر برای افزایش انگیزه معلمان تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا کاظمی درباره برنامه وزارت آموزش‌وپرورش برای جذب و نگهداشت معلمان کارآمد؛ گفت: رتبه‌بندی معلمان مهم‌ترین اقدامی است که دولت و مجلس برای انگیزه‌بخشی به معلمان انجام داده‌اند.

عضو کابینه دولت چهاردهم با تاکید بر اینکه رتبه‌بندی معلمان مراحل بعدی خود را طی می‌کند، افزود: امیدواریم آیین‌نامه ارتقاء رتبه‌بندی معلمان تا اول مهرماه تدوین شود تا معلمانی که حائز شرایط رتبه‌های برتر هستند، در فرآیند قانونی، رتبه مربوطه را دریافت کنند، اما این کافی نیست؛ باید ده‌ها اقدام دیگر نیز انجام شود تا انگیزه معلمان افزایش یابد؛ از پرداخت‌های رفاهی در قالب‌های مختلف گرفته تا افزایش نرخ حق‌التدریس و پرداخت‌های به‌موقع.

وی در ادامه یادآور شد: پرداخت‌های به‌موقع مانند پاداش بازنشستگان، پرداخت حق‌التدریس و حق‌الزحمه‌های امتحانات، همه اینها می‌تواند شرایط را برای معلمان بهبود ببخشد.

کاظمی با تاکید بر اینکه ارزیابی علمی از وضعیت انگیزشی معلمان در محیط‌های آموزشی انجام می‌گیرد، خاطرنشان کرد: ارزیابی علمی از وضعیت انگیزشی معلمان در محیط‌های آموزشی، اقدامی عادی و سالانه در وزارت آموزش‌وپرورش است.

وزیر آموزش‌وپرورش در پایان اظهار کرد: طبیعی است که اقدامات انجام‌شده به‌تنهایی مانع مهاجرت معلمان نخبه در کشور نشود. برای حفظ و نگهداشت نخبگان باید گام‌های بسیاری برداشت؛ ابتدا باید نخبگان علمی را در کشور حفظ کرد و سپس به حمایت از سایر استعداد‌ها پرداخت.

منبع: خانه ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->