رونمایی از نخستین ربات وکیل ایران نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس: کاهش موالید ناشی از کاهش جمعیت زنان دارای سن باروری است آزمون استخدامی وزارت بهداشت ۲۷ شهریورماه | استخدام ۲۷۰۰۰ نفر الزام سیاست‌گذاری دقیق برای کاشت یک میلیارد درخت آشنایی با انواع خرما، خواص، شیوه نگهداری و نکات مرتبط با خرید | جادوی سلامتی در نخلستان راه‌های افزایش «زباله‌نریزی» در شهر محکومیت ۱۸ میلیاردی قاچاقچیان سوخت در خراسان رضوی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) تأکید وزیر آموزش و پرورش بر بازنگری محتواهای درسی ۳۳ هزار و ۵۴۳ کلاس درس خراسان رضوی استانداردسازی شده است کشف ۶۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در دریای عمان کشف ۸۳ گوشی مسروقه در مشهد | باند قاچاق به افغانستان متلاشی شد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) قلب نوجوان مرگ مغزی اهل تربت‌حیدریه در سینه‌ای دیگر تپیدن گرفت (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی تا چهارشنبه (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) سفر افراد زیر ۱۸ سال به این جزایر، بدون رضایت والدین، ممنوع شد چشم‌انداز تاریک باران پاییزی در خراسان رضوی | ذخایر آبی سد‌های مشهد تنها ۵ درصد! چالش‌های دفاتر خدمات مسافربری خراسان رضوی | رقابت سنگین دفاتر استان با پلتفرم‌های آنلاین تدبیر جدید سازمان محیط زیست برای حفاظت از گونه‌های درمعرض‌خطر | تجهیز مرال‌های مازندران به ردیاب‌های ویژه پشه آئدس دوباره خبرساز شد! نظارت بر نحوه فعالیت مدارس تا پایان سال تحصیلی ادامه دارد | ممانعت شدید از فعالیت مدارس بدون مجوز اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) پرواز‌های مستقیم کیش - اردبیل از دهه دوم مهر ۱۴۰۴ برقرار خواهد شد نابودی حدود ۱۰ هزار تن مواد مخرب لایه اوزون در کشور جزئیات بیمه‌پردازی معلمان مدارس غیردولتی | کارکرد مشمولان چطور محاسبه می‌شود؟ آیا ناترازی‌های برق در فصل‌های سرد سال ۱۴۰۴ تمام می‌شود؟ هیچ گونه تغییری در پرداخت و میزان حقوق و مزایای جانبی بازنشستگان تأمین اجتماعی در دستور کار نیست پوشش بیمه‌ای بیش از ۲۸۰ هزار نفر از فرهنگیان در قالب تفاهم‌نامه تأمین‌اجتماعی با مدارس غیردولتی   فرمانده مرزبانی انتظامی کشور خبر داد: کشف ۱۱ تن مواد مخدر و دستگیری ۲۵۳ قاچاقچی در ۶ ماهه نخست سال آغاز طرح ویژه حمایت آموزشی از کودکان خانواده‌های زن‌سرپرست در خراسان رضوی فیش حقوق شهریورماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری بگیران چه زمانی بارگذاری می‌شود؟
سرخط خبرها

گذشت اولیای دم داریوش مهرجویی و همسرش از قصاص متهم ردیف اول

  • کد خبر: ۳۴۹۵۳۳
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۶
گذشت اولیای دم داریوش مهرجویی و همسرش از قصاص متهم ردیف اول
رئیس کل دادگستری استان البرز با اعلام گذشت اولیای دم مرحوم داریوش مهرجویی و رقیه محمدی‌فر در خصوص حکم قصاص متهم ردیف اول پرونده گفت: وکلای اولیای دم درخواست دیه و تعیین مجازات برای جنبه عمومی جرم قتل عمد را ارائه کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین فاضلی هریکندی، رئیس کل دادگستری استان البرز با اعلام جزئیات خبر اعلام گذشت اولیای دم در پرونده قتل مرحوم مهرجویی و همسرش گفت: پیرو وقوع گزارش قتل مرحوم داریوش مهرجویی و همسرش مرحومه رقیه (وحیده) محمدی فر در ۲۲ مهر ماه ۱۴۰۲ و دستور صریح رئیس قوه قضاییه در تاریخ ۲۴ مهرماه ۱۴۰۲ مبنی بر اهتمام در پیگیری و بررسی موضوع قتل و تسریع در شناسایی متهمان و رسیدگی سریع و دقیق به اتهام و آغاز تحقیقات جهت کشف موضوع، چهار نفر متهم پرونده که در صحنه قتل حضور داشتند در کمتر از ۵ روز از وقوع قتل شناسایی و دستگیر شدند.

وی اضافه کرد: پس از تکمیل تحقیقات، کیفرخواست صادر و جلسات رسیدگی در شعبه اول دادگاه کیفری یک استان البرز به صورت علنی برگزار و منتهی به صدور حکم دو بار قصاص نفس برای متهم ردیف اول و احکام حبس برای وی و سه متهم دیگر شد؛ بدین نحو که برای متهم ردیف اول علاوه بر دو بار قصاص نفس به اتهام «قتل مرحوم مهرجویی و همسرش»، «سرقت» و جرایم دیگر و همچنین برای سایر متهمان به اتهام «شروع به قتل عمدی»، «ضرب و جرح عمدی» و «سرقت»، حسب مورد حبس تعزیری و مجازات‌های دیگر تعیین شد که البته فقط مجازات اشد قابل اجراست.

رئیس کل دادگستری استان البرز با بیان اینکه حکم صادره با فرجام خواهی متهم ردیف اول و دو متهم دیگر به دیوان عالی کشور ارسال شد، مطرح کرد: دیوان عالی کشور با ذکر نقص تحقیقات، پرونده را به دادگاه کیفری یک استان البرز ارسال کرد که پس از رفع نقص و تشکیل مجدد جلسات رسیدگی، رای مجدد در ۱۵ اسفند ماه ۱۴۰۳ با همان کیفیت رای سابق صادر شد که این بار دیوان عالی کشور همان احکام اولیه، از جمله دو بار قصاص نفس متهم ردیف اول را با توجه به دلایل متقن پرونده تایید کرد.

فاضلی هریکندی افزود: البته یکی از متهمان بعد از صدور حکم توسط دادگاه کیفری یک استان البرز مبنی بر تحمل ۲۰ سال حبس، با پذیرش جرم ارتکابی و حضور در محل جنایت، تسلیم حکم صادره شده و هیچ اعتراضی به رای صادره نکرد. پس از قطعیت رای صادره، پرونده جهت اجرای احکام قطعی صادر شده از جمله اجرای قصاص نفس به اجرای احکام کیفری دادسرای فردیس ارسال شد و در این مرحله سه وکیل اولیای دم، از طرف موکلان خود از قصاص نفس متهم ردیف اول اعلام گذشت کردند.

رئیس کل دادگستری استان البرز با اشاره به اینکه آنها درخواست پرداخت دیه و تعیین مجازات برای جنبه عمومی اتهام قتل عمد متهم ردیف اول را مطرح کردند، عنوان کرد: ضمنا دو نفر از وکلای اولیای دم، بازداشت محکوم علیه ردیف اول تا زمان پرداخت دیه یعنی اعمال ماده ۶۹۶ قانون مجازات اسلامی را نیز خواستار شدند و بر این اساس پرونده در این خصوص جهت اتخاذ تصمیم دادگاه از جمله جهت تعیین مجازات جنبه عمومی جرم قتل عمد به شعبه اول دادگاه کیفری یک استان البرز ارسال خواهد شد.

فاضلی هریکندی ضمن یادآوری اینکه محکومان ردیف اول تا سوم هر یک مجازات ۲۰ سال حبس بابت سرقت مسلحانه دارند که این حکم در حال اجراست، تصریح کرد: محکوم ردیف چهارم نیز بابت همین جرم به پنج سال حبس محکوم شده که این محکومیت نیز در حال اجراست و هر چهار محکوم پرونده از زمان دستگیری تاکنون در بازداشت هستند.

وی با اعلام اینکه در این پرونده با توجه به حساسیت و ابعاد مختلف جنایت، از ظرفیت‌های مختلفی در کشف جرم، شناسایی متهمان و بررسی آثار و ادله جرم استفاده شد، بیان کرد: این پرونده از زمان تشکیل و انجام تحقیقات مقدماتی تا صدور احکام و قطعیت آن، در مجموع از سوی هشت نفر از قضات دادسرا، دادگاه و دیوان عالی کشور به صورت مستقیم رسیدگی و اظهارنظر شده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->