هشدار وزیر دفاع پاکستان در مورد بروز جنگ با افغانستان اسرائیل در پی تنش با ترکیه در قبرس پدافند هوایی پیشرفته مستقر کرد آغاز عملیات بی‌سابقه تایلند برای تعقیب و اخراج صهیونیست‌ها کارشناس اسرائیلی: در ۷ اکتبر با فروپاشی کامل یک دقیقه فاصله داشتیم ترامپ: به‌زودی نیروی بین‌المللی در غزه مستقر می‌شود ترامپ برای دیدار با پوتین شرط گذاشت خشم وزیر افراطی اسرائیل از طرح تشکیل کشور فلسطین منتقد اسرائیل و ناتو، رئیس‌جمهور ایرلند شد آیین تجلیل از قهرمانان امنیت استان به میزبانی شهرداری مشهد برگزار شد فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی: دستاوردهای جدیدی در عرصه تأمین امنیت داشته‌ایم استاندار خراسان رضوی: امنیت استان، مرهون تلاش‌های شبانه‌روزی قهرمانان فراجاست شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی: اسرائیل به ایالت پنجاه و یکم آمریکا تبدیل شده است امیر قطر با ترامپ در هواپیمای ریاست‌جمهوری آمریکا دیدار کرد (۳ آبان ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی ترور یکی از فرماندهان حزب‌الله شد (۳ آبان ۱۴۰۴) سرلشکر جعفری: انواع موشک با برد‌های مختلف را داریم| دشمن اگر عقل داشته باشد به ایران حمله نمی‌کند حمله شهرک نشینان صهیونیست به خانه‌های ساکنان قدس اشغالی + فیلم سنگ اندازی آمریکا در مسیر بازگشایی گذرگاه رفح حماس: تخریب منازل مسکونی در نوار غزه نقض آشکار آتش بس است جو امنیتی در پایتخت مالزی همزمان با سفر ترامپ ترامپ: احتمال دارد به چین امتیازاتی بدهیم دریادار تنگسیری: امنیت خلیج فارس حاصل خون شهدا و حضور مقتدر نیروهای مسلح است مهمانی هالووین کارولینای شمالی رنگ خون گرفت (۳ آبان ۱۴۰۴) لاریجانی: ۴۵ موشک ایران به نقاط حیاتی اسرائیل اصابت کرده است انتقاد شدید هریس از ترامپ: او مستبد است حزب الله: از سلاحمان دست نخواهیم کشید قانون‌گذار حامی فلسطین، در آستانه انتخاب به عنوان رئیس‌جمهور ایرلند تابلوی «اعدام برای نتانیاهو» در آسمان ترابزون ترکیه + فیلم
سرخط خبرها

عارف در سفر به ترکمنستان با دبیرکل سازمان ملل دیدار خواهد کرد

  • کد خبر: ۳۴۹۶۰۵
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۴
عارف در سفر به ترکمنستان با دبیرکل سازمان ملل دیدار خواهد کرد
معاون اول رئیس‌جمهور برای شرکت در سومین کنفرانس کشورهای در حال توسعه محصور در خشکی به کشور ترکمنستان سفر می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا عارف امروز - دوشنبه ۱۳ مرداد - پیش از عزمت به ترکمنستان به منظور شرکت در همایش کشور‌های در حال توسعه محصور در خشکی در فرودگاه مهرآباد تهران، بیان کرد: هدف سفر شرکت در سومین کنفرانس کشور‌های در حال توسعه محصور در خشکی است. ۳۲ کشور در حال توسعه جهان محصور در خشکی هستند و به آب‌های آزاد دسترسی ندارند. هشت مورد از این کشور‌ها در منطقه ما هستند. خوشبختانه با راهبردی که در دولت چهاردهم برای توسعه حدالامکان روابط با این کشور‌ها داشتیم، اکنون روابط خوبی داریم.

وی اظهار کرد: طبیعی است که هدف از شرکت در این اجلاس، مرور همکاری‌هایی است که ما می‌توانیم با همه کشور‌های در حال توسه محصور در خشکی به خصوص با این هشت کشور، داشته باشیم. این کنفرانس توسط سازمان ملل برگزار می‌شود. هر بار میزبانی کنفرانس به عهده یکی از کشور‌های محصور در خشکی است. ما مراودات خوبی با این کشور‌ها داریم. به سفر دکتر پزشکیان به پاکستان اشاره شد، که مطابق پیش بینی‌ها سفری بسیار خوب و پربار و به نفع توسعه روابط منطقه و دنیای اسلام بود.

معاون اول رئیس جمهور، تصریح کرد: امیدوارم این سفر نیز به تقویت روابط ما در همه بخش‌ها به ویژه روابط ترانزیتی بیانجامد. یک موقعیت استثنایی در بخش ترانزیت داریم. محور اتصال سه قاره آسیا، آفریقا و اروپا هستیم. به همین دلیل اولویت جدی ما توسعه کریدور‌هایی است که این سه قاره را به هم متصل می‌کند. به نفع منطقه است و ما بار‌ها اعلام آمادگی کرده‌ایم که با ساز وکار‌های منطقه‌ای در فضای دوستانه ارتباط کشور‌های محصور در منطقه را به آب‌های آزاد وصل کنیم. در این سفر کماکان این موضع را اعلام خواهیم کرد.

عارف تاکید کرد: در حاشیه این کنفرانس نیز دیداری با دبیرکل سازمان ملل خواهم داشت. با آقای آنتونی گوترش ملاقاتی خواهم داشت. مسائل مورد نظر در منطقه و در دنیا و نگاهی که ما به سازمان ملل داریم را با ایشان مرور خواهیم کرد. با مسئولان ارشد کشور ترکمنستان دیدار خواهیم داشت. بر اساس زمان امیدوارم بتوانیم با تعدادی از سران که از کشور‌های دیگر در این همایش شرکت می‌کنند، مذاکراتی در جهت مسائل دو جانبه و چند جانبه داشته باشیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->