خلاصه اخبار صحن علنی ۱۴ مرداد مجلس | بررسی سوال از وزیر کشاورزی وزارت جهاد چه سازوکاری برای افزایش تولید گوشت داخلی و کاهش وابستگی به واردات دارد؟ پژمان‌فر دوباره رئیس کمیسیون اصل۹۰ مجلس شد افزایش ۷۰۰ درصدی حملات سایبری ایران علیه اسرائیل بیش از ۹۰ درصد معاملات ملک در کشور همچنان با قولنامه‌های عادی انجام می‌شود! | صبر مجلس در برابر ‎ترک فعل و انحصارطلبی سازمان ثبت به پایان رسیده است نشست غیرعلنی مجلس با حضور وزیر اقتصاد و رئیس سازمان برنامه بودجه| تأکید مجلس بر اجرای کامل قانون تامین مالی تولید نشست علنی مجلس شورای اسلامی ۱۴ مرداد ماه آغاز شد | سوال از وزیر جهاد کشاورزی در دستور کار است قالیباف: مجلس، فرزند انقلاب مشروطه و یادگار ارزشمند آن حرکت ملی است سازمان ملل: محروم شدن غیرنظامیان در غزه از غذا جنایت جنگی است هند به تهدیدات ترامپ واکنش نشان داد | خود آمریکا هم با روسیه تجارت دارد تأکید ایران و لیبی بر توسعه روابط دوجانبه و مقابله با دخالت‌های خارجی کانادا پس از ارسال کمک به مردم غزه، رژیم صهیونیستی را به نقض قوانین بین‌المللی متهم کرد پلیس رژیم اسرائیل مانع راهپیمایی به سمت مرز غزه شد ادعای رئیس مجلس آمریکا: کرانه باختری متعلق به یهودیان است پزشکیان: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد ادارات البرز و کرج چهارشنبه (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد روسیه: ۶۱ پهپاد اوکراینی سرنگون شدند تهران چهارشنبه (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد دموکرات‌های کنگره خواهان به رسمیت شناختن فلسطین توسط ترامپ شدند ولایتی درباره دالان زنگه‌زور هشدار داد تماس تلفنی پوتین و نتانیاهو برای دومین بار در یک هفته (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) ازدواج فاطمه جراره و عباس قدرتی دو نماینده مجلس | عروس و داماد بهارستان را بشناسید آیت الله مکارم شیرازی: باید سنت‌های حوزوی را حفظ کرد یک نفر در پی حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان به شهادت رسید (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) عارف وارد ترکمنستان شد (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) تجلیل از خانواده معظم «شهدای اقتدار» خراسان در مشهد (۱۳ مرداد ۱۴۰۴) رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به کرانه باختری مخفیانه سفر کرد
سرخط خبرها

تأکید ایران و لیبی بر توسعه روابط دوجانبه و مقابله با دخالت‌های خارجی

  • کد خبر: ۳۴۹۷۴۵
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۱
تأکید ایران و لیبی بر توسعه روابط دوجانبه و مقابله با دخالت‌های خارجی
معاون اول رئیس‌جمهور با ابراز خرسندی از برقراری امنیت نسبی در کشور دوست و برادر لیبی نسبت به حل کامل مسائل امنیتی و سیاسی این کشور ابراز امیدواری کرد و با تاکید بر حفظ یکپارچگی، وحدت و حاکمیت لیبی گفت: جمهوری اسلامی ایران مخالف هرگونه دخالت خارجی در امور داخلی لیبی است و موضع جمهوری اسلامی ایران گفت و گوی «لیبیایی- لیبیایی» است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا عارف در ادامه سفر به ترکمنستان و در دیدار با «محمد المنفی» رئیس شورای ریاستی لیبی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های شدید خارجی، این تهدیدات را تبدیل به فرصت کرده است، یادآور شد: ایران دستاورد‌های بزرگی در زمینه‌های علمی و فناوری داشته است و با توجه به سابقه تحریم‌ها علیه لیبی، آمادگی داریم تجارب خود را در اختیار لیبی قرار دهیم.

وی با اشاره به روابط دیرینه و مشترکات فرهنگی و تاریخی دو کشور و ظرفیت‌های بالقوه برای توسعه روابط فی مابین در همه زمینه‌ها و آمادگی برای تقویت این روابط به ویژه در بخش‌های علمی، فناوری و اقتصادی تاکید کرد: سیر صعودی ارتباطات سیاسی و بازگشایی سفارت جمهوری اسلامی ایران در طرابلس در کنار رشد مبادلات اقتصادی نشانگر پیشرفت در مناسبات دوجانبه است.

معاون اول رئیس‌جمهور به پیشنهاد فعال‌سازی کمیسیون مشترک به عنوان چارچوبی برای پیشبرد همکاری‌ها و تبادل کارشناسان و هیئت‌های عالیرتبه بین دو کشور اشاره و بر ضرورت تقویت رایزنی‌های ایران و لیبی و تأثیرگذاری بر روند تحولات در جهت منافع مشترک دو کشور و جهان اسلام تاکید کرد.

عارف با ابراز خرسندی از برقراری امنیت نسبی در کشور دوست و برادر لیبی نسبت به حل کامل مسائل امنیتی و سیاسی این کشور ابراز امیدواری کرد و با تاکید بر حفظ یکپارچگی، وحدت و حاکمیت لیبی گفت: جمهوری اسلامی ایران مخالف هرگونه دخالت خارجی در امور داخلی لیبی است و موضع جمهوری اسلامی ایران گفت و گوی «لیبیایی- لیبیایی» است و مردم لیبی توانایی کامل در حل مسائل و حفظ یکپارچگی کشور خود را دارند.

وی اضافه کرد: برای ارتقاء جایگاه دو کشور در منطقه و پیگیری مسائل دنیای اسلام و رسیدن به نقاط مشترک بین‌المللی افزایش تبادلات سیاسی ضروری است.

معاون اول رئیس‌جمهور با قدردانی از مواضع لیبی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه علیه جمهوری اسلامی ایران و محکومیت جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در غزه و تشدید نسل کشی مردم فلسطین محروم سازی آنان از آب و غذا، تحرک و اقدام جدی و فوری کشور‌های دوست در ممانعت از استمرار جنایات رژیم کودک کش صهیونیستی را خواستار شد.

عارف با بیان اینکه قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی همبستگی بالایی بین مردم دو کشور وجود داشته است، از رئیس شورای ریاستی لیبی برای سفر به ایران دعوت کرد.

جمهوری اسلامی ایران حق دارد در تولید انرژی خودکفا باشد

«محمد المنفی» رئیس شورای ریاستی لیبی نیز با ابراز خرسندی از دیدار و گفت‌و‌گو با معاون اول رئیس‌جمهور، این دیدار را گامی مهم برای تحکیم و گسترش روابط دو کشور عنوان کرد و گفت: ما نیازمند حضور سفرا در دو کشور برای رشد و توسعه روابط فی مابین هستیم و گسترش روابط دراز مدت دو کشور حائز اهمیت اساسی است.

وی با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران و ابراز همبستگی و همدردی با دولت و مردم ایران، تاکید کرد: ما از جمهوری اسلامی ایران در تمامی مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی حمایت می‌کنیم و جمهوری اسلامی ایران حق دارد در تولید انرژی خودکفا باشد.

رئیس شورای ریاستی لیبی تصریح کرد: ایران می‌تواند نقشی مهمی در حفظ و ارتقاء ثبات در لیبی داشته باشد و لیبی از مواضع جمهوری اسلامی ایران در قبال مردم فلسطین و غزه کاملا حمایت می‌کند.

منبع: پاد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->