گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند
سرخط خبرها

«شین‌آبادی»‌ ها معلم می‌شوند؟

  • کد خبر: ۳۴۹۸۲
  • ۲۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۶
«شین‌آبادی»‌ ها معلم می‌شوند؟
بعد از گذشت حدود ۸ سال هنوز زخم دختران شین‌آبادی تازه است و با عوض‌شدن مدیران و وزیران هنوز وعده‌ها سرجایشان هستند. وعده‌هایی که یکی‌درمیان عملی نشد. این‌بار هم وزیر آموزش‌وپرورش از استخدام دختران شین‌آبادی در آموزش‌وپرورش خبر داده است.
زهرا اسکندریان/شهرآرانیوز؛ بعد از گذشت حدود ۸ سال هنوز زخم دختران شین‌آبادی تازه است و با عوض‌شدن مدیران و وزیران هنوز وعده‌ها سرجایشان هستند. وعده‌هایی که یکی‌درمیان عملی نشد. این‌بار هم وزیر آموزش‌وپرورش از استخدام دختران شین‌آبادی در آموزش‌وپرورش خبر داده است.
 
محسن حاجی میرزایی جمعه شب در برنامه تلویزیونی دستخط به وضعیت دانش‌آموزان شین‌آبادی هم اشاره کرد و گفت که «مراحل درمانی آن‌ها انجام شده است. آن‌ها علاقه‌مند بودند استخدام شوند. با هماهنگی سازمان امور اداری و استخدامی مسئله استخدام این عزیزان را هم حل کرده‌ایم و الان منتظر اعلام توافق سازمان برنامه‌وبودجه برای تأمین منابع هستیم تا این کار انجام شود».
 
ساعت ۸ صبح روز چهارشنبه، ۱۵ آذر ۹۱ بود که یک کلاس درس مدرسه ابتدایی روستای شین‌آباد از توابع شهرستان مرزی پیرانشهر آتش گرفت و از ۳۷ دانش‌آموز آن ۲۹‌نفر دچار سوختگی شدند.
شین‌آباد روستای سردی است و از اول آذرماه برف و باران را به خود می‌بیند. دختربچه‌های ده‌ساله کلاس چهارم از معلم خود می‌خواهند تا بخاری کلاس درس را روشن کند. ساعت۷:۳۰ صبح سرایدار با ۲ گالن نفت وارد کلاس می‌شود و مخزن بخاری را پر می‌کند، چون بخاری سوراخ بوده است، نفت به اطراف بخاری نشت می‌کند و آتش در آن زبانه می‌کشد.
 
دختر‌ها که وحشت‌زده شده بودند، از معلم خود می‌خواهند از کلاس بیرون بروند، اما خانم معلم که به شهادت خود بچه‌ها، سابقه تنبیه را داشته است، از خروج آن‌ها ممانعت می‌کند. آن روز ۲۹دانش‌آموز در کلاس بودند که یک نفر آن‌ها بیرون می‌دود تا سرایدار را صدا کند. به‌علت شدت داغی، بخاری از دست سرایدار می‌افتد و آتش به کلاس نفوذ می‌کند.
 
معلم و سرایدار از روی آتش می‌پرند و بیرون می‌روند، اما دختربچه‌ها به سمت دیوار‌ها پناه می‌برند و در این جریان آسیب می‌بینند. بعد از آن دختر‌ها به بیمارستان‌های ارومیه، تهران، تبریز و اصفهان منتقل می‌شوند. از آن روز تاکنون ۱۲نفر از بچه‌ها که آسیب‌دیدگی جدی‌تری داشتند و حالا هجده‌نوزده‌ساله شده‌اند، زیر تیغ جراحی قرار دارند و طبق گفته رئیس کمیسیون پزشکی وقت، تا ۱۵سال دیگر نیز باید همچنان زیر عمل جراحی و مداوا باشند.
 
دختران شین‌آبادی پیش از این هم خواسته‌های خود را مطرح کرده بودند و یک خواسته مشترک داشتند، آن هم اعزام به خارج از کشور برای درمان بود، چون بدن‌های نحیف آن‌ها دیگر توان سالی سه‌چهار جراحی تا ۱۵ سال دیگر را ندارد. از آن زمان تا کنون، دختران شین‌آبادی با همه سختی‌ها به تحصیل ادامه دادند و برخی از آنان هم ازدواج کردند، اما هنوز ماجرای آنان تمام نشده است. آن‌ها در هر اتفاق مربوط به آتش‌سوزی خودشان را نشان دادند و نگرانی خود را بیان کردند. همچنین در این سال‌ها به پاستور و بهارستان رفتند تا مسئولان داستان آنان را فراموش نکنند. حالا باید پرسید آیا وعده استخدام آنان در آموزش‌وپرورش محقق می‌شود؟
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->