رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تکلیف هزینه سرویس مدارس برای سال تحصیلی آینده مشخص شد

  • کد خبر: ۳۴۶۳۹
  • ۲۶ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۴
تکلیف هزینه سرویس مدارس برای سال تحصیلی آینده مشخص شد
مدیرکل انجمن اولیا و مربیان به تشریح چگونگی ساماندهی سرویس مدارس برای سال تحصیلی آینده پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز، نورعلی عباسپور مدیرکل انجمن اولیا و مربیان ، درباره وضعیت ساماندهی سرویس مدارس برای سال تحصیلی آینده بیان کرد: با وزارت کشور تعامل داریم و کارگروه های استان ها فعال شدند تا برای تعیین تکلیف سرویس مدارس در سال تحصیلی پیش رو برنامه ریزی کنند.

 

او ادامه داد: همانطور که برای بازگشایی مدارس سه سناریو وضعیت سفید، زرد و قرمز در نظر گرفته شده است برای فعالیت سرویس مدارس هم این اقدام را شاهد هستیم بر همین اساس در مناطق روستایی و سفید سرویس مدارس به فعالیت ادامه می‌دهند، در مناطق زرد برخی روزها سرویس خدمات رسانی دارد و در شرایط قرمز کلاس های غیرحضوری و نیاز به سرویس نیست.

 

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان با اشاره به اینکه مدیران مدارس در حال انعقاد قرارداد مشروط با پیمانکاران سرویس مدارس هستند، گفت: با توجه به این نوع قرارداد هر زمان که نیاز به خدمات دهی سرویس مدارس باشد، سرویس مدارس آماده هستند.

 

عباسپور درباره هزینه سرویس مدارس گفت: شورای شهر هنوز در این مورد تصمیم‌گیری نکرده است اما هر ساله حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش قیمت داریم البته به نظر می‌رسد امسال با توجه رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌ گذاری اجتماعی افزایش قیمت بیش از ۲۰ درصد باشد.

 

تصمیم‌گیری برای تعیین پروتکل‌های بهداشتی سرویس مدارس

او در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا پروتکل‌های بهداشتی خاصی برای سرویس مدارس در نظر گرفته شده است یا خیر، بیان کرد: کارگروه ماده ۱۹ جلسه آینده برگزار خواهد شد و در این مورد هم قرار است تصمیم‌گیری شود.

 

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش درباره تسویه حساب با هزینه سرویس سال گذشته با خانواده ها گفت: اعلام کردیم که مداری فقط هزینه های روزهایی که سرویس خدمات دهی داشته است دریافت کنند و مابقی هزینه باید به خانواده عودت داده می‌شد البته در مواردی به عنوان بخشی از هزینه سرویس امسال در نظر گرفته شد که این موضوع با با توافق مدرسه است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->