جدال استقلال و تراکتور در مشهد برگزار نمی‌شود بیرانوند در لیست ساپینتو نیست اخباری اردوی سپاهان را ترک کرد شکاری غایب بزرگ پرسپولیس در هفته اول لیگ برتر آل‌کثیر در انتظار جلب رضایت استقلال نازون به ساپینتو: برای بازی در سوپرجام آماده‌ام نازون رسما استقلالی شد دردسر استقلال بخاطر مدافع تراکتور تاریخ و ساعت بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام | آبی‌ها پیروز جنگ روحیه افزایش سهمیه فوتبال ایران در لیگ‌های آسیایی تجمع هواداران پرسپولیس مقابل باشگاه (۱۹ مردادماه ۱۴۰۴) + ویدیو گزارش مارکا درباره گلر جدید استقلال | مرد مطمئن با قیمت صفر در تهران! تاریخ و ساعت بازی لیورپول و کریستال‌پالاس | شاگردان اسلات به دنبال سوپرجام ترکیب احتمالی تراکتور و استقلال در فینال سوپرجام | فرار به سوی پیروزی اعتراض صلاح به سکوت زشت فیفا + عکس سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی: با باشگاه‌های ورزشی خانگی و غیرمجاز برخورد خواهد شد + فیلم فرماندار مشهد: هیچ نامه‌ای برای بازی تراکتور و استقلال نیامده است میثاقیان: هیچ سرمربی مثل من جرئت ندارد در ۷۲سالگی کنار خط بایستد معاون امنیتی انتظامی استانداری خراسان‌ رضوی: بازی تراکتور و استقلال در مشهد را به کمیته فرهنگی واگذار کردیم
سرخط خبرها

بیرانوند در لیست ساپینتو نیست

  • کد خبر: ۳۵۰۸۲۵
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۲
بیرانوند در لیست ساپینتو نیست
علیرضا بیرانوند برخلاف شایعات در لیست استقلال حضور ندارد و ساپینتو علاقه‌ای به جذب این دروازه‌بان ندارد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، ازعلی نظری جویباری، مدیرعامل استقلال درباره جذب بیرانوند توسط استقلال سوال شده که او این پاسخ را داده است: «علیرضا بیرانوند در فهرست آقای ساپینتو نیست. البته آیا تیمی هست که او را نخواهد؟ بیرانوند یک بازیکن بسیار تأثیرگذار است، اما ما هیچ مذاکره‌ای با او نداشته‌ایم، چون او بازیکن تراکتور است و با این تیم دو سال قرارداد دارد. نمی‌توانیم به خودمان اجازه دهیم با او وارد مذاکره شویم و حتی اگر هم بخواهیم بیرانوند را جذب کنیم، باید با باشگاه تراکتور مذاکره کنیم.»

مدیرعامل استقلال درباره اینکه چرا علی کریمی به این تیم ملحق نشد نیز این توضیحات را داد: «با علی کریمی نهایی کرده بودیم، اما فکر نمی‌کردیم باشگاه کایسری اسپور، ۴ برابر مبلغ مورد نظر ما را برای صدور رضایتنامه کریمی درخواست کند.»

جویباری ادامه داد: «هلدینگ و هیات مدیره کمک کردند که تیم خوبی ببندیم. سقف قرارداد، دست ما را بسته است و نمی‌توانیم بازیکن مدنظرمان را بگیریم. باشگاه گوانگجو با رقم پیشنهادی ما برای صدور رضایتنامه یاسر آسانی موافقت نکرده است. درباره آل کثیر هم باید تاکید کنم که ساپینتو نظر نهایی را خواهد داد.»

مدیرعامل استقلال در نهایت درباره اینکه وضعیت محرومیت ساپینتو چه خواهد شد نیز این توضیحات را ارائه کرد:«سه بار برای بخشش ساپینتو نامه زدیم ، امیدوارم ساپینتو روی نیمکت بنشیند چرا که این موضوع برای کشور ما هم خوب است.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->