پزشکیان: هیچ فاصله‌ای بین مردم ایران و پاکستان نیست ترامپ: هیچگاه اینقدر حالم خوب نبوده است پزشکیان: سازمان شانگهای در راستای ایجاد جهانی صلح‌آمیزتر و همکاری‌های اقتصادی گام بردارد دستور پزشکیان برای واریز مرحله چهارم کالابرگ + جزئیات زمان واریز و مبلغ رسوایی اخلاقی جدید برای رژیم صهیونیستی؛ خاخام عالی‌رتبه اسرائیلی به اتهام تجاوز جنسی دستگیر شد خودزنی مجدد ارتش اسرائیل | جنگنده‌های اسرائیلی مواضع نیروهای خود را بمباران کردند(۹ شهریور ۱۴۰۴) انفجار یک کشتی در دریای سرخ در حوالی بندر عربستانی (۹ شهریور ۱۴۰۴) ارتش اسرائیل: یک ساختمان متعلق به حزب‌الله را منهدم کردیم (۹ شهریور ۱۴۰۴) شتاب بخشیدن به پروژه‌های مسکن ملی| پیگیری انعقاد قراردادهای جدید تا سقف ۶۵۰ میلیون تومان رئیس ستاد مشترک ارتش یمن: اسرائیل درهای جهنم را به روی خود گشود | پاسخ ما دردناک خواهد بود عراقچی: درباره اسنپ‌بک در اجلاس شانگهای صحبت خواهد شد رئیس قوه قضاییه قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان را تبریک گفت شکست ارتش اسرائیل در عملیات «ارابه‌های گدئون» در غزه فرمانده ارتش اسرائیل به ترور رهبران حماس در خارج از فلسطین تهدید کرد سازمان ملل از حملات اسرائیل به یمن ابراز نگرانی کرد انگلیس، فلسطین را به رسمیت می‌شناسد خسارات بزرگ یمن به کشتی‌های صهیونیستی در کانال سوئز قالیباف: جوانان کشور در اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی، باانگیزه و پرتلاش هستند تظاهرات خانواده‌های اسرای صهیونیست در مقابل وزارت جنگ اسرائیل پزشکیان قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان را تبریک گفت تشریح برنامه دیدارهای پوتین در حاشیه اجلاس سازمان همکاری شانگهای حادثه سخت برای نظامیان صهیونیستی در غزه (۹ شهریور ۱۴۰۴) پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان در جهان علت غیبت پزشکیان در عکس یادگاری اجلاس شانگهای چه بود؟ نقشه آمریکا و اسرائیل برای غزه پساجنگ چیست؟ رژیم صهیونیستی دوباره جنوب لبنان را هدف قرار داد (۹ شهریور ۱۴۰۴) عارف: آیا تروئیکای اروپا صلاحیت فعال‌سازی مکانیزم ماشه را دارند؟ | مکانیسم ماشه دارای اشکالات فراوان است
سرخط خبرها

وزیر ارتباطات در دیدار با اصحاب رسانه: از کیفیت اینترنت راضی نیستم

  • کد خبر: ۳۵۰۸۸۵
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۷
وزیر ارتباطات در دیدار با اصحاب رسانه: از کیفیت اینترنت راضی نیستم
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: به عنوان وزیر ارتباطات از کیفیت اینترنت راضی نیستم و باید تلاش کنیم خدمات با کیفیت به مردم ارائه دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدستار هاشمی شامگاه یکشنبه در نشستی با اهالی رسانه با اشاره به شرایط پیش آمده در ایام جنگ تحمیلی اخیر و پس از آن اظهار داشت: در شرایط جنگ تحمیلی و پس از آن کیفیت اینترنت بدتری هم تجربه کرده‌ایم و به دلیل گزارش‌هایی که برخی نهاد‌ها در خصوص جی پی اس و هدایت ریزپرنده‌ها داشتند اختلالاتی در بخش دیتا بوجود آمد.

وی با بیان اینکه گزارش‌های مربوط به این اختلال‌ها قابل انتشار است، افزود: در کنار این اختلا‌ها حتی اختلالهایی هم در بخش تماس داشتیم.

وی افزود: ما به جد پیگیر بهبود کیفیت خدمات ارتباطی هستیم تا اختلالات را به حداقل برسانیم، اما نمی‌توان به ملاحظات امنیتی هم بی توجه بود.

وی اظهار داشت: یکی از موضوعاتی که در چند هفته اخیر با مواجه هستیم به جنگ اخیر و ملاحظات آن باز می‌گردد و تلاش ما این است که تجربه سال ۱۴۰۱ را تکرار نکنیم.

وی با اشاره به اینکه شرایط ارتباطی پس از جنگ اخیر کشور بدتر شده است، مشکلاتی مانند اختلال در شبکه‌ها و وابستگی سایت‌ها به عوامل خارجی، به ویژه در مقابله با ریزپرنده‌ها و حملات سایبری از عواملی بود که در کاهش کیفیت ارتباطات اثر گذاشت.

هاشمی ادامه داد: در طول ۱۲ روز جنگ تحمیلی و پس از آن، تلاش‌هایی برای بهبود وضعیت صورت گرفته، اما هنوز مشکلاتی مانند حملات سایبری و محدودیت‌های دسترسی ادامه دارد.

وزیر ارتباطات معتقد است که کیفیت اینترنت و دسترسی به پلتفرم‌های محبوب، نیازمند حمایت و همکاری بین‌المللی است و این مسیر گام به گام در حال طی شدن است، هرچند زمانبر است.

هاشمی همچنین، اهمیت بازگرداندن امید به جامعه و نخبگان کشور را، به عنوان یک عامل کلیدی در حفاظت و توسعه کشور، مورد تأکید قرار داد و در ادامه، به نقش نسل پنجم تلفن همراه (۵G) و توسعه فیبر نوری در بهبود کیفیت ارتباطات اشاره کرد و افزود: این فناوری می‌تواند در کنار دیگر فناوری‌ها، چالش‌های جدید را حل کند و به توسعه زیرساخت‌های ارتباطی کمک کند.

وی با اشاره به استفاده از فیلترشکن‌ها و نقش آن در سیاست‌گذاری‌های کلان تأکید کرد و خواستار توجه جدی به موضوعات مربوط به توسعه فناوری و زیرساخت‌ها شد.

وزیر ارتباطات همچنین به پروژه‌های پوشش روستایی و اهمیت دسترسی به اینترنت در مناطق دورافتاده اشاره و بر ضرورت توسعه خدمات دولت هوشمند و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در این حوزه تأکید کرد.

وزیر ارتباطات گفت: تلاش‌های مستمر و هماهنگی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات برای ارتقاء کیفیت و امنیت اینترنت ادامه دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->